Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:50:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 133877 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: януари 06, 2009, 15:20:41 »

Аз по принцип не го мисля когато стане, а и съм доста заета с работата и всичко около мен, че да тръгна да откачам на тази тема, обаче почивните дни явно щото това беше всяка втора приказка дето чувахме, и всяко второ пожелание и нещо ми се е изкривило съзнанието.Исках да ви кажа, че да се успокоя, защото ми влияят зле сънищата много ги мисле, защото рядко сънувам и то смислени неща.Благодаря за подкрепата Wink
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: януари 06, 2009, 15:56:02 »

Мили мой не се отчайвайте - нали знаете аз как бях и когато имахме един куп проблеми и не ни беше до нищо даже и до секс и нямам спомен кога сме го правили, точно тогава стана.
Хайде бе някой нямали да се повлече краче за тази година smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: януари 06, 2009, 21:59:38 »

не искам да те отчайвам,но на мен ми се случи веднъж абсолютно същото,само дето гаденето и киселините ми бяха сутринта и накрая ...нищо.Ако имаш търпение чакай,но не го мисли,за да не се надяваш.Ако нямаш тествай се!Успех!Така като чета първите симптоми на бременност на различните момичета са напълно различни.А много често ни се случват странни неща,които не означават нищо и лекарите не могат да ги обяснят.
Angel4e, благодаря ти, че си откровенна с мен...Аз не смея да си мисля каквото и да било, защото после ако не е станало нищо разочаровнието ще бъде голямо sad А за тестването - няма смисъл май да се тествам сега, защото пише, че отчитат с точност след първия ден на закъснението, а на мен трябва да ми дойде чак другата седмица sad
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: януари 06, 2009, 22:04:51 »

Не искам да те навивам излишно, но на много места, където съм чела пише, че в седмицата след зачеването (т.е. след овулация) може да се появи кафеникаво течени, подобно на цикъла, заради внедряването на новото същество към стените на матката.  good Е, все пак е нещо, може и да не е това, но все пак. Стискам палци  give_rose
no4ko24, мерси за куража..Както какзват старите хора "От твоята уста-в Божиите уши". Дано да се сбъдне пожеланието ти! good Стискам палци и на теб!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: януари 06, 2009, 22:09:24 »

Аз изглежда тотално психясвам.Уж не го мисля ама като от всякъде ни питат кога ще си имаме бебе и всеки втори ни го пожелаваше по нова година и тази нощ съм сънувала че съм бременна  crazy изтреящала работа ви казвам.По принцип сънувам такива неща когато подсъзнателно ме терзаят, но аз не им давам да излезнат на преден план.Та продължавам да съм в клуба и да не се надявам този месец просто шесто чуство.А тези дни мисля да отида до чичо доктор, така профилактично.
Незнам дали е от психясване при мен, ама днес си теглихме късмети на работа. Имахме две баници, защото вчера никой не се беше сетил да направи blum И на майтап изтеглих две парчета - едното беше бебе, а другото секс на екс Wink Е представяте ли си какво си помислих?! Верно при нас вече стана "секс на екс" с това бебеправене smile сега остана и резултат да има Wink good
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: януари 06, 2009, 22:52:22 »

ако не се лъжа на Шуър Чайс(не  знам как беше на английскки) пишеше,ч е отчита от 2-я ден на зачеването huhhuh.gif
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: януари 06, 2009, 23:02:22 »

ако не се лъжа на Шуър Чайс(не  знам как беше на английскки) пишеше,ч е отчита от 2-я ден на зачеването huhhuh.gif
Така ли? Още утре отивам в аптеката да питам! Мерси отново Angel4e Wink give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 06, 2009, 23:10:05 »

Абе то пише,ама аз не знам на някой да му е показал на втория ден от зачеването.Не съм специалист,но от това което съм чела ЧХГ хормонът започва да се отделя и да се удвоява на 48 часа от момента на инплантация.Ти си купи и си направи,но ако е отрицателен,след 48 часа пробвай пак и не му се предоверявай.Успех
Активен
magynzeto
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: януари 07, 2009, 00:44:44 »

Здравейте!
Да се включа и аз в клуба на бебеправещите give_rose . Правим опити вече от година и половина,но за съжаление-безуспешно sad . Иска ми се да се случи възможно най-скоро , но всичко си е божа работа ! Само не мога да си обясня защо на тези,които не го желаят се случва дори и само от един път или като са се  пазили, а тези , които го желаят с цялото си сърце - не го получават и трябва да чакат с месеци и даже с години !
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: януари 07, 2009, 08:21:39 »

Така ли? Още утре отивам в аптеката да питам! Мерси отново Angel4e Wink give_rose
Шуър Чек good (Surecheck)
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: януари 07, 2009, 08:26:39 »

magynzeto,додре дошла в темата и по-скоро ти пожелавам PREGQ
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 07, 2009, 08:56:32 »

magynzeto   добре дошла и дано сме ти на късмет! give_rose
Напълно съм съгласна с kali_gali относно тестовете,а и на всякъде пише да се изчакат 2 дни закъснение,защото за жалост понякога е възможно при по-нисък прогестерон да ти дойде и само ще се зарадваш напразно=]Интересното е,че при така желано бебче времето от евентуалното зачеване до закъснението и после до лекарския преглед тече адски бавно и мъчително,а за тези които не знаят и не са го планирали е най-лесно-неусетно вече са във 2-ри,3-ти месец....още една привилегия за тях girl_wink
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: януари 07, 2009, 08:59:12 »

Тони, това още един път доказва факта, че безумните графици и планове допълнително изнервят и хората и обстановката..... Изследвания, таблици, температури, сега трябва а сега не да правим секс..... за мен е наистина безумие и то не защото при мен стана лесно бебето, а защото стреса прецаква цялата работа....
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: януари 07, 2009, 10:24:25 »

magynzeto, добре дошла и ти пожелавам тази година да ти донесе малко сладко бебче!!!

Момичета, аз днес след вече две седмици закъснение отново си правих тест и пак е отрицателен. Вече незнам какво става. Имам си болки в корема ниско долу, ц....те ми са напрегнати. Мисля да ходя да си купя от аптеката някакви хапчета за предизвакване на цикъл.

Вие какво ще ме посъветвате да направя?
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 07, 2009, 10:26:47 »

Да не действаш на своя глава girl_impossible ,защото не се знае от какво ти закъснява...
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: