Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:22:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 148940 пъти)

mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: май 18, 2009, 20:15:17 »

За запетайките реших да не се задълбочавам Bravo то не е ли същото както и за бързината.
И никой не иска да му обясняваш каквото и да било. Много ми е интерсно как ли ще изглеждаш ти на сватбата си  girl_wink Както се изказа много разбираш от мода и стил и имаш изискан вкус, само че една снимка не виждаме в галерията ти, за да се уверим в това.
Активен
tintiava
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #451 -: май 18, 2009, 20:28:21 »

За запетайките реших да не се задълбочавам Bravo то не е ли същото както и за бързината.
И никой не иска да му обясняваш каквото и да било. Много ми е интерсно как ли ще изглеждаш ти на сватбата си  girl_wink Както се изказа много разбираш от мода и стил и имаш изискан вкус, само че една снимка не виждаме в галерията ти, за да се уверим в това.
Ами не е никак същото. Едното е пунктуационна грешка, другото - правописна. Разбира се и двете грешки говорят зле за езиковата ти култура, но правописните се набиват повече на очи. Отново ще те върна във втори клас. За мен човек може да изпусне някоя запетая ако бърза, но да напише думата "пОбликация" и да се оправдае, че е "бързал", представям си ако трябва да пишеш молба и автобиография за работа  yahoo ще е голяма веселба да се прочете.
За съжаление, колкото и да ти е интересно как ще изглеждам на сватбата си, няма да разбереш никога. Снимки в галерията ми също няма да видиш, бъди сигурна.
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: май 18, 2009, 20:42:58 »

Защо? Нека и ние да се посмеем и да пускаме злобни коментари. Заяждането ти за правописа е на ниво 4 клас. (каква била грешката и т.н.) просто ще припадна от смях.
 Повече нямам намерение да ти обръщам внимание. Форума не е за това. А ти можеш да си потърсиш някой форум по-подходящ за теб, т.е. за негативно настроени и пълни с лошотия хора. Защото след като не искаш да показваш снимки, пак те питам защо си се регистрирала тук ?! Явно няма и да помогнеш на някого с нещо, само може да го оплюеш и да му се присмееш.Не виждам и ние с какво можем да сме ти полезни, все пак тук сме само неграмотни и с лош вкус. Ако си изтриеш профила май ще е най-добре.

Активен
iva84
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #453 -: май 18, 2009, 21:17:47 »

tintiava,  молим те или да си  спестиш  коментарите, които на никого не се нравят, или просто ще  бъдеш  блокирана от Модераторите, за което  лично аз ще ги  помоля.
По постовете ти, разбирам, че ти  просто  нямаш какво да правиш, и си  търсиш с кого да се  заяждаш. Падаш доста  ниско.......... blush
Нито  образованието ти ни  интересува, нито  стила ти на  обилчане, и с това си отношение  към  хората просто си  смешна.
Жалко за  теб............ crazy
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: май 18, 2009, 21:18:46 »

Ехеееееееее, тук е станала страшна дрънкалница! Не така, момичета, моля ви! tintiava, наистина се заяждаш с останалите повечко от нормалното. Нека запазим добрия тон и не пускаме злостни забележки по адрес на другите.
Рошко, много се радвам, че сте си изкарали хубаво. Роклята ти е супер, ти също си супер  good Чакаме снимки с голямо нетърпение.
Карамеле, чакаме снимки и от теб също. Хайде, че съм нетърпелива  yahoo

Ние днес си взехме халките и моите бижута. Вече имаме и сватбени чаши, Ради има костюм, риза, вратовръзка и обувки. Взехме също чаши за чупене в ресторанта, салфетки в цвета на сватбата и балони за колите. В събота отиваме и за роклята. А, имам и обувки вече. Поръчах и подаръчетата за гостите, остава само да ги дам на Лети да ги украси. Много съм развълнувана, вече сме доста напред. Сега ще кача снимки на някои от нещата в албума.
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: май 18, 2009, 21:28:05 »

Качих снимки в галерията, но нещо не можах да ги направя хубави, размазани са и не се вижда хубаво, но някаква представа все пак може да се добие  tease
Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: май 19, 2009, 07:32:00 »

Честито за покупките, Били  Bravo. Много хубави неща сте купили. Бижутата ти и обувките са много стилни., много ми харесаха   good. А какви подаръчета сте избрали за гостите? На мен в момента ми е много объркано на какво да се спрем и събирам идейки.?
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: май 19, 2009, 08:30:37 »

Били, браво! Доста работа сте свършили. Обувките от Стара Загора ли си ги купи?
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: май 19, 2009, 08:51:53 »

Били страхотни са ви нещата които сте купили.А за поканите какво да кажа първоначално и аз щях тези като вашите  да поръчвам но после друго реших.А на последната снимка се вижда една друга покана моите са такива за кумовете и родителите. Bravo yahoo имаме еднакакъв вкус.А снимки довечера като се прибера от работа ще кача.
« Последна редакция: май 19, 2009, 08:56:16 от karamele » Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: май 19, 2009, 08:59:56 »

Карамел, моите покани са като твоите smile
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: май 19, 2009, 09:14:29 »

Супер Мила.Радвам се аз много си ги харесвам но се колебаех защото и тези на Били които са ми харесваха много.А ти от Лета ли ще ти е украсата?
Активен
Били
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: май 19, 2009, 09:14:49 »

Момичета, благодаря за комплимента  danceg
Подаръчетата са пеперуди. Ето сайта на фирмата, от която ги поръчах http://www.ceramictoys.hit.bg/ . А това са нашите пеперудки , нали сватбата ще е пеперудена. Остава само да ги дам на Лети да ги украси, но това ще стане през юни. За тогава съм оставила и кошничката, възглавничка за халките, късметчетата от булката и още някои дребни нещица.
Обувките ги взех от Стара Загора.Магазина се пада точно до входа на кафе Амадеус срещу градската- Daris Shoes. Много са удобни, дано да ми издържат краката, че тока е 10 см.
Поканата от последната снимка е кумската. Там са снимани някои от "даровете" за кумовете.
Карамелка, с нетърпение очаквам снимките, направо тръпна в очакване.
А, между другото, кога ще направим една форумска среща? Уж чакахме да стане по- топло, а никой не се обажда. Дайте да се уговорим нещо
Активен
karamele
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: май 19, 2009, 09:28:39 »

Мале и пеперудата е страхотнааааааа.Аз също обожавам пеперуди и по украсата ми имаше. Bravo yahoo А за среща трябва да направим нещо по въпроса.Днес ако някой иска в 13 на часовника да се видим да заповяда.
« Последна редакция: май 19, 2009, 09:41:50 от karamele » Активен
Нев
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: май 19, 2009, 11:58:33 »

Били мерси за линкчето има много сладки неща  girl_wink
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: май 19, 2009, 12:39:56 »

smile
имам доста работа и за това не пиша много много, извинете ме за което мили мои.
видях че булката ми е качила 2 снимчици - браво на нея smile Bravo Bravo Bravo
тя после има много да разказва за Париж Wink
Били - много красиви неща сте накупили  Bravo
пеперудките бяхме на една сватба и това бяха подаръчетата -много ефектно стояха с едни красиви панделки малки лилави и бели-такива бяха цветовете на украсата на сватбата.
аз ще направя отново албум и ще кача повечко снимки от кумуването, просто сега нямам никакво време, идват ни изпитите и е някакъв ужас  shok
хайде, това от мен

Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: