Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:42:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 4
Страници: [
1
]
2
3
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4 (Прочетена 149027 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Булки от Стара Загора !!!!! част 4
«
-:
октомври 04, 2008, 09:23:11 »
Булки от Стара Загора!!! част 3
Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Има ли булки от Стара Загора?
«
Последна редакция: октомври 29, 2008, 20:38:55 от goldi
»
Активен
rosi09
Ентусиаст
Отг: Булки от Стара загора !!!!! част 4
«
Отговор #1 -:
октомври 06, 2008, 09:34:25 »
здравейте!
аз също съм от Стара Загора и майче догодина ще съм булка...
чета ви редовно, но все още не смея да пиша, защото още си чакам официалното предложение... не че почти не сме уточнили датата (края на юли), а и благодарение на форума и всички които пишат тук вече знам как ще изглежда всичко до последния детайл... но все пак... си чакам пръстена
айде хубав ден на всички, а като има развитие при мен ще пиша пак (но иначе продължавам да ви следя
)
П. П. jungle, честита годишнина, още много години така да черпиш по този повод!
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #2 -:
октомври 06, 2008, 10:33:26 »
еее, ама много булки наведнъж
браво, браво, женете се хора
елате в кръжока на бракуваните да видите колко е хубаво
ами остава да дочакаш пръстена и да започваш да действаш усилено Роси
Активен
bebe_1
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #3 -:
октомври 06, 2008, 17:37:57 »
Искам да споделя как мина моята организация покрай сватбата ми. И най-вече да предопредя бъдещите булки от Стара Загора да внимават при избора си на ресторант. Ако ви интересуват подробности ще ви кажа. Но не избирайте ресторант "Елеганс", не се лъжете, че да нямате проблеми с важната управителка. Мен ме предупредиха да внимавам, че и други хора са имали проблеми с нея, но пак големи проблеми....., а бе сватбата ни беше супер, ама наистина много хубаво беше, жалко, че края й не беше много добър.
Активен
bebe_1
Регистриран
«
Отговор #4 -:
октомври 06, 2008, 17:41:45 »
Много съм доволна от сватбените салони - "Маги" и "Стелина". В "Маги" има прекрасни рокли, а поканите в "Стелина" са страхотни. От тези салони си взех всичко необходимо за сватбата.
Активен
praschinka
Ентусиаст
«
Отговор #5 -:
октомври 07, 2008, 16:20:45 »
Бебе -1, какво имаш предвид под проблеми с управителката? Нашата сватба беше там на 06.септември. Вярно е, че е самовлюбена и държи на нейното си. Просто трябваше да държим на своето. Пък и смятам, че всичко около което съм се суетяла, притеснявала и дори спорила с милото, всъщност е мноого маловажно...Храната беше вкусна...Ледът не стигнал...Нямало достатъчно кани за виното и сипвали или само бяло или само червено...накрая се опитали да скрият останалото..но какво пък...не мисля че това би помрачило деня. Такива неща ги има навсякъде...Ресторантчето е много приятно в крайна сметка... И още веднъж..храната и тортата бяха префектни...
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #6 -:
октомври 07, 2008, 16:35:41 »
Абееее не е много приятно да ти крият нещата ... типична БГ простотия. То е ясно, че ако си доволен накрая ще им оставош това онова, бакшиш и т.н. , но те бързат да си вземат "каквото им се полага" ...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #7 -:
октомври 08, 2008, 07:58:41 »
сега и аз да се изкажа... мисля че НАВСЯКЪДЕ го има това с криенето, просто някои го правят по-добре (по-тайно) от други!! аз лично видях как в ТЕЦ-а ни прибраха 2 бут. Бургас 63...., ама това не помрачи празненството... и тортата отиде 1 етаж... а искам да ви кажа че 2-ма от персонала са ни лични приятели!!! вярно яд те е, ама българска простотия яко както каза Мая...
манталитет бих казала аз.. и накрая 200 лв бакшиш им оставихме... абе като цяло всичко беше на ниво, мисля че е важен цялостния резултат в крайна сметка.
Активен
rosi09
Ентусиаст
«
Отговор #8 -:
октомври 08, 2008, 09:01:02 »
Roshko, ти си била в ТЕЦ-а, нали? (страхотна булка си между другото) исках да те попитам дали смяташ че въпреки пердетата и разните други детайли в ресторанта може да се направи все пак зелена сватаба? мисля че ще се наложи да сме там, а мечтатата ми е мнооого
зелена
сватба... а и горе долу колко по - рано трябва да се запази за юли 2009? и там колко управители има (четох за разни ресторанти с по двама управители че им куца координацията и за това се притеснявам)
Хубав и успешен ден на всички!
Активен
bebe_1
Регистриран
«
Отговор #9 -:
октомври 14, 2008, 17:05:57 »
Прашинка, има много за разказване какви проблеми сме имали. Като за начало не си изпълнява обещанията, казва едно и накрая друго. Мога да напиша много и ще го направя. Но да кажа, че първо ни обеща, дори твърдо каза, че няма да има сватба преди нашата- т.е. дневна. Точните й думи бяха ако има желаещи ще откажа. Ние се притеснявахме дали ще може навреме да влезем в ресторанта - нчмаше проблеми с това. После каза, това беше на първата ни среща, че окрасата за ресторанта е безплатна и е подарък за маладоженците (това й бяха точните думи), но накрая виждаме в менюто, че окрасата е 120 лв. Има и още много, но това после. Като цяло много минават в ресторанта, не изнасят всичко, като за начало ще кажа, че не изнесоха всичкото безалкохолно и т.н. Друг път ще напиша останалото. Просто тази важна госпожа се мисли за голямата работа. Не ходете там ще имате проблеми. Та и може да ви обиди точно на края на прекрасната сватбена вечер и точно Вас - булката. И да запомните как сватбения ви ден накрая се провали и дори и първия ден от медения месец. пак ще пиша това не е всичко.
Активен
praschinka
Ентусиаст
«
Отговор #10 -:
октомври 17, 2008, 08:23:15 »
Bebe...Наистина ужасно от нейна страна да те обиди на твоя ден...Мой принцип вече е да не обръщам внимание на неприятните хора...Не се занимавам с тях, а ги игнорирам...Животът е толкова кратък и толкова малко неща са наистина важни...Затварям си очите за лошите неща и гледам към хубавите...Гостите ми не са останали гладни или жадни...Нека всички на този ден да се почерпят пък дори и тайно...хората са такива...иска им се да опитат...на теб няма ли да ти се прияде нещо, ако си служител там...нямам нищо против да им дам и сигурно така щеше да стане...е, те си го взеха сами, но какво пък...да тръгна да се карам ли...по-добре НЕ...да броим хапките и на този ден ли...НЕ оправдавам управителката....и все пак гледам на нещата по друг начин...винаги може да сме недоволни...сватбата не е ядене и пиене...двама сервитьора каква навалица могат да направят..и те са хора...не са ти слуги...въобще гледай положително...всичко отминава...важното е, че сте семейство и имате близки хора до вас, които ви обичат...Това е най-важното в живота... не се хаби за друго...дано не се разсърдиш..искам да те подкрепя и да ти помогна да се почувстваш по-добре...
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #11 -:
октомври 22, 2008, 14:32:30 »
Еййййй страхотна булка си!
Много хубава прическа и букет!
Разкажи за сватбения ден! Това водеща ли е на няколко места?
Активен
Нинчето
Любопитен
Мама на голям мъж!
«
Отговор #12 -:
октомври 22, 2008, 16:25:52 »
Цитат на: maya_bunny в октомври 22, 2008, 14:32:30
Еййййй страхотна булка си!
Много хубава прическа и букет!
Разкажи за сватбения ден! Това водеща ли е на няколко места?
Еха...мерси!
Вече качих всички снимки, може да разгледате
Да, сватбоводеща беше, Ваня се казва, диджея беше Дани.Много съм доволна, а за цената са супер!
За сватбения ден, ще разкажа по-късно. :)Сега изчезвам че ме чака кумата!
Активен
bebe_1
Регистриран
«
Отговор #13 -:
октомври 22, 2008, 20:09:00 »
Прашинка - Така е, важното е,че този ден беше страхотен. Случилото се съм го забравила и не го отразявам вече. За нещата които не се изнесоха даже не сме и споменавали с тях и без тях. Но накрая много гости не бяха доволни от обслужването. Няма спор, че тортата и вечерята бяха хубави. Исках само да коменртирам, какви са ми впечатленията. Но странно нали уж "тризвезден" хотел, а нямаше клечки за зъби, гостите ни искаха, а те не дават. Когато поискахме да сложат по масите, защото гостите ни искат те не сложиха, а дадоха само на булчинската маса и много хора идваха от нас да си взимат.
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #14 -:
октомври 29, 2008, 18:41:42 »
здравейте момичета понеже
е ставам Старозагорска снаха реших да вляза тук и да проуча нещата за ресторанти и подробности. Не знам колко време ще имаме да се приберем в България и да правим тържеството, но определено ще прочета всички мнения за ресторантите в града ви. Миналото лято ходихме на Сребърното езеро и много ми хареса обстановката, но въобще не съм на ясно дали това няма да е далече за гостите и подробности.
За сега пожелавам на всички приятен ден и усмивки.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
32
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>