Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 05:20:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 4
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4 (Прочетена 149053 пъти)
karamele
Ентусиаст
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 4
«
Отговор #435 -:
май 17, 2009, 19:46:56 »
jeni_candy мерси мила за думите.Скоро ще кача още снимки само че за момента все не ми остава за това време.Надявам се Рошко да са изкарали една страхотна сватба и ще чакаме снимки и коментари.
Активен
tintiava
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #436 -:
май 17, 2009, 20:42:03 »
Цитат на: Roshko в май 11, 2009, 15:32:50
ок Мила - аз съм за суеверията, така че няма проблем, после ще ви видим
Слън4о - събота е събитието, вече се притеснявам много от всичкото внимание и да не вземем да се издъним нещо.., ама надявам се всичко да е 6
роклята ми е готова да - всичко имам вече, рокля, обувки, чанта, бижута всичко
ох ами не исках тука да я пльосвам насред форума снимката...
а нямам галерия както вече споменах..
айде ще я сложа какво да ви правя
Здравейте, нова съм във форума. Една приятелка ми каза за този форум и реших и аз да стана част от него тъй като скоро ми предстои сватба. Рошко, нима наистина се харесваш в тази лилава какафония??? Малко ми е трудно да го нарека рокля, понеже явно не съм с толкоз абстрактно мислене като теб. Не мога да разбера какво младите момичета, като теб, харесват у подобен вид облекло? За подобен цвят рокля би следвало поне да си направиш няколко посещения в солариума, така изглеждаш като принцеса от XVII век, бяла-беленичка нивга слънце не видяла. Иначе да - и аз никога не бих изпльоскала подобна своя снимка във форума, прекалено съм суетна, на всичко отгоре смея да твърдя, че имам почти безупречен вкус за официално облекло.
Активен
danyy
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #437 -:
май 17, 2009, 22:20:59 »
Предната индивидка, която се е изказала в нашия форум, ще и кажа, че този форум е за позитивни мнения и препоръки, задръж си отрицателното мнение за себе си и не натоварвай хората с комплексарските си претенции и препоръки.
Моята сватба беше на 16.05.2009 и Roshko ми беше кума...пожелавам на всеки да бъде късметлия като мен, и да има по време на подготовката за сватбата и по време на самата сватба,човек с толкова жар и плам до себе си като Рали...Сватбата ни беше приказка и това в голяма степен беше благодарение на Рали и Влади,които се раздадоха напълно...Благодарим Ви, че бяхте до нас...и сме горди,че цял живот ще може да казваме,че имаме най-страхотните кумове
Активен
Plam4o
Новак
«
Отговор #438 -:
май 17, 2009, 22:32:17 »
Писала съм от профила на сестра си, за което се извинявам
:
Активен
mila01
Ентусиаст
!!!
«
Отговор #439 -:
май 18, 2009, 08:27:17 »
tintiava, виждам,че това е първата ти побликация и по-добре да не я беше писала!!!
Ако нещо не ти харесва по-добре си премълчи от колкото да разваляш настроението на хората. Как може да се изкажеш толкова злостно или си кандидат репортер за Сигнално жълто . Ти да не си моден експерт?! А може би не си сложила свои снимки точно защото се притесняваш да се покажеш . Нека видим безупречния ти вкус за офециално облекло.
В този форум пишат много момичета с различни вкусове, всеки има различно виждане за нещата. Регистрирали са се, за да си помагат и за да споделят какво са си купили за сватбата. И когато показват покупките си, съм сигурна че го правят с голям ентосиазъм и радост, че са си купили нещо хубаво. Едва ли на теб би ти станало приятно да прочетеш , че роклята ти е смешна, а ти приличаш на карикатура с нея.
Ако си се регистрирала за да дразниш съфорумките си....... имаш проблем
«
Последна редакция: май 18, 2009, 08:44:53 от mila01
»
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #440 -:
май 18, 2009, 09:17:39 »
и аз прочетох това разбира се, дори не мисля да го коментирам обаче, просто тук няма място за такова нещо...
да ви разкажа за сватбата сега
виждам че и моята булка е писала, направо да й се не надявам човек:)
аз понеже бях в главната действаща роля и не можах да снимам много много, нямам почти никакви снимки за съжаление, така че ще се наложи да почакаме с професионалните снимки и тогава ще кача момичета.
иначе - СТРАХОТНА сватба, страхотна булка, страхотен младоженец и просто всичко беше много добре направено по отношение украса ще ви я покажем със снимките после, просто така не съм се забавлявала от много време, доста бяхме уморени още преди ресторанта, но пък там бързо си починахме и бяхме във вихъра си цяла нощ :
незнам какво точно ще е интересно да разкажа, за това за сега толкова с моята публикация.
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #441 -:
май 18, 2009, 09:25:56 »
karamele
с нетърпение чакам да качиш още снимки от сватбата. украсата на Ами сега ме впечатли. Сега като се прибера в БГ имам среща с Лети и все още не съм на ясно какво искам, но от мненията на момичетата изглежда, че тя е отрупана с идеи.
а на теб пожелавам щастлив семеен живот.
Активен
tanq_nikolaeva
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #442 -:
май 18, 2009, 09:35:16 »
Здравейте! Искам да попитам някои може ли да ми обясни къде точно се намира агенция "ами сега" ! В саита им няма точен адрес.. Благодаря Ви предварително!
Активен
tea_75
Сватбар
«
Отговор #443 -:
май 18, 2009, 09:41:21 »
Цитат на: tanq_nikolaeva в май 18, 2009, 09:35:16
Здравейте! Искам да попитам някои може ли да ми обясни къде точно се намира агенция "ами сега" ! В саита им няма точен адрес.. Благодаря Ви предварително!
ЛИЧНО аз се свързах с нея като писах. после девер ми отиде и се видя лично с Лети. Пиши на e-mail, тя обикновено отговаря същия ден.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #444 -:
май 18, 2009, 13:05:09 »
Рошко
!
Сигурно сте си изкарали чудесно, но разкажи повечко деее
, много си кратичка..
И снимки искаме , побързай, че нямам търпение!
Като четох и коментарите на булката и любопитството ми е още по-голямо!
Активен
tintiava
Регистриран
«
Отговор #445 -:
май 18, 2009, 18:31:22 »
Цитат на: danyy в май 17, 2009, 22:20:59
Предната индивидка, която се е изказала в нашия форум, ще и кажа, че този форум е за позитивни мнения и препоръки, задръж си отрицателното мнение за себе си и не натоварвай хората с комплексарските си претенции и препоръки.
Ами нали форумът е за това - всеки да дискутира и да дава мнение? Или може би нямам право да изкажа своето? Казах, че не ме кефи, нищо повече. Аман от вашата куртоазия. Мислех, че модата тип "пепеляшка" е отминала, но явно съм била в грешка. Лилавото е присъщ цвят на манекенките по FTV, чиито роклички се показват на второ и третокласни дизайнери, които (също като вас) въздишат по висшата мода, която не е нищо повече от собственото виждане за красота на някой изкукал гей или съпруга на някой милионер, дето от скука е решила да прави... мода. Трябва ли да ви обяснявам на всяка една, че красотата е нещо субективно, за един красиво е едно, за друг - друго.
Цитат
tintiava, виждам,че това е първата ти п
O
бликация и по-добре да не я беше писала!!!
Ако нещо не ти харесва по-добре си премълчи от колкото да разваляш настроението на хората. Как може да се изкажеш толкова злостно или си кандидат репортер за Сигнално жълто . Ти да не си моден експерт?! А може би не си сложила свои снимки точно защото се притесняваш да се покажеш . Нека видим безупречния ти вкус за оф
E
циално облекло.
В този форум пишат много момичета с различни вкусове, всеки има различно виждане за нещата. Регистрирали са се, за да си помагат и за да споделят какво са си купили за сватбата. И когато показват покупките си, съм сигурна че го правят с голям ент
O
сиазъм и радост, че са си купили нещо хубаво. Едва ли на теб би ти станало приятно да прочетеш , че роклята ти е смешна, а ти приличаш на карикатура с нея.
Ако си се регистрирала за да дразниш съфорумките си....... имаш проблем
О, мила... забележи удебеленото в поста си, който съм цитирала. Та ти дори не можеш да пишеш правилно (както всъщност и доста голяма част по форумите из България). Изобщо има ли смисъл да продължавам да ти отговарям на въпросите и упреците, сигурно капацитетът ти е колкото на 3-токласник, камо ли пък да търся съвети от такива като теб. Засрами се. Върни се в основното и се научи да пишеш правилно български език. Препоръчително е, ако не искаш да изглеждаш смешно (както в момента).
Активен
Plam4o
Новак
«
Отговор #446 -:
май 18, 2009, 18:42:09 »
eto edna snimka
))
rali i vladi.jpg
(63.69 KB, 604x426 - видяно 364 пъти.)
Активен
Plam4o
Новак
«
Отговор #447 -:
май 18, 2009, 18:51:25 »
eto o6te edna
nie.jpg
(62.7 KB, 427x604 - видяно 354 пъти.)
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #448 -:
май 18, 2009, 19:51:27 »
tintiava, ако ще ми говориш за правопис, можеш да пооправиш запетайките, които си пропуснала и да преразгледаш селския си начин на изказване. Не се притеснявай за мен, образованието ми е доста над трети клас. В бързината човек прави грешки
, но ти си просто едно зло човече, което както казах е тук , за да се заяжда.
Доста ми е чудно,че ще се омъжваш........ горкия човечец. А може би ще ти е за 3-ти път
Активен
tintiava
Регистриран
«
Отговор #449 -:
май 18, 2009, 20:06:16 »
Цитат на: mila01 в май 18, 2009, 19:51:27
tintiava, ако ще ми говориш за правопис, можеш да пооправиш запетайките, които си пропуснала и да преразгледаш селския си начин на изказване. Не се притеснявай за мен, образованието ми е доста над трети клас. В бързината човек прави грешки
, но ти си просто едно зло човече, което както казах е тук , за да се заяжда.
Доста ми е чудно,че ще се омъжваш........ горкия човечец. А може би ще ти е за 3-ти път
За запетайките реших да не се задълбочавам. Образованието ти може и да е с титла професор, но това говори доста зле за университета, в който си завършила... Все пак имам присъствие в доста форуми и да ти кажа честно тези лафове от сорта "бързах и съм сгрешила в бързината" не минават пред мен. Не ям доматите с коловете, молим
Начинът ми на изказване е прям, ако на прямотата вече и викат селяния, нека бъде така, както казваш
Все пак не произхождам от аристократично семейство, както и ти, предполагам и повечето в този форум, та мога да си позволя да се изказвам "селски". Иначе не съм никак лошо човече, но това няма как да го знаеш чрез интернет, вярвам и че не искаш, тъй като едва ли ти влиза в работата с кого си пишеш. За твоя изненада ще се омъжвам за пръв път !!! Леле, как тръпна
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
Нагоре