Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:59:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 149031 пъти)

karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: май 17, 2009, 19:46:56 »

jeni_candy  мерси мила за думите.Скоро ще кача още снимки само че за момента все не ми остава за това време.Надявам се Рошко да са изкарали една страхотна сватба и ще чакаме снимки и коментари.
Активен
tintiava
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #436 -: май 17, 2009, 20:42:03 »

ок Мила - аз съм за суеверията, така че няма проблем, после ще ви видим smile
Слън4о - събота е събитието, вече се притеснявам много от всичкото внимание и да не вземем да се издъним нещо.., ама надявам се всичко да е 6 Wink
роклята ми е готова да - всичко имам вече, рокля, обувки, чанта, бижута всичко smile
ох ами не исках тука да я пльосвам насред форума снимката...
а нямам галерия както вече споменах..
айде ще я сложа какво да ви правя  Girl_hide Wink
Здравейте, нова съм във форума. Една приятелка ми каза за този форум и реших и аз да стана част от него тъй като скоро ми предстои сватба. Рошко, нима наистина се харесваш в тази лилава какафония??? Малко ми е трудно да го нарека рокля, понеже явно не съм с толкоз абстрактно мислене като теб. Не мога да разбера какво младите момичета, като теб, харесват у подобен вид облекло? За подобен цвят рокля би следвало поне да си направиш няколко посещения в солариума, така изглеждаш като принцеса от XVII век, бяла-беленичка нивга слънце не видяла. Иначе да - и аз никога не бих изпльоскала подобна своя снимка във форума, прекалено съм суетна, на всичко отгоре смея да твърдя, че имам почти безупречен вкус за официално облекло. 
Активен
danyy
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #437 -: май 17, 2009, 22:20:59 »

Предната индивидка, която се е изказала в нашия форум, ще и кажа, че този форум е за позитивни мнения и препоръки, задръж си отрицателното мнение за себе си и не натоварвай хората с комплексарските си претенции и препоръки.

Моята сватба беше на 16.05.2009 и Roshko ми беше кума...пожелавам на всеки да бъде късметлия като мен, и да има по време на подготовката за сватбата и по време на самата сватба,човек с толкова жар и плам до себе си като Рали...Сватбата ни беше приказка и това в голяма степен беше благодарение на Рали и Влади,които се раздадоха напълно...Благодарим Ви, че бяхте до нас...и сме горди,че цял живот ще може да казваме,че имаме най-страхотните кумове Bravo Bravo Bravo
Активен
Plam4o
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: май 17, 2009, 22:32:17 »

Писала съм от профила на сестра си, за което се извинявам   girl_impossible:
 girl_impossible girl_impossible

Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

!!!
« Отговор #439 -: май 18, 2009, 08:27:17 »

tintiava, виждам,че това е първата ти побликация и по-добре да не я беше писала!!!
Ако нещо не ти харесва по-добре си премълчи от колкото да разваляш настроението на хората. Как може да се изкажеш толкова злостно или си кандидат репортер за Сигнално жълто . Ти да не си моден експерт?! А може би не си сложила свои снимки точно защото се притесняваш да се покажеш .  Нека видим безупречния ти вкус за офециално облекло.
 В този форум пишат много момичета с различни вкусове, всеки има различно виждане за нещата. Регистрирали са се, за да си помагат и за да споделят какво са си купили за сватбата. И когато показват покупките си, съм сигурна че го правят с голям ентосиазъм и радост, че са си купили нещо хубаво. Едва ли на теб би ти станало приятно да прочетеш , че роклята ти е смешна, а ти приличаш на карикатура с нея.
 Ако си се регистрирала за да дразниш съфорумките си....... имаш проблем smile
« Последна редакция: май 18, 2009, 08:44:53 от mila01 » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: май 18, 2009, 09:17:39 »

и аз прочетох това разбира се, дори не мисля да го коментирам обаче, просто тук няма място за такова нещо...
да ви разкажа за сватбата сега smile
виждам че и моята булка е писала, направо да й се не надявам човек:)
аз понеже бях в главната действаща роля и не можах да снимам много много, нямам почти никакви снимки за съжаление, така че ще се наложи да почакаме с професионалните снимки и тогава ще кача момичета.
иначе - СТРАХОТНА сватба, страхотна булка, страхотен младоженец и просто всичко беше много добре направено по отношение украса ще ви я покажем със снимките после, просто така не съм се забавлявала от много време, доста бяхме уморени още преди ресторанта, но пък там бързо си починахме и бяхме във вихъра си цяла нощ : yahoo
незнам какво точно ще е интересно да разкажа, за това за сега толкова с моята публикация.
Активен
tea_75
Сватбар
Публикации: 230

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: май 18, 2009, 09:25:56 »

karamele с нетърпение чакам да качиш още снимки от сватбата.  украсата на Ами сега ме впечатли.  Сега като се прибера в БГ имам среща с Лети и все още не съм на ясно какво искам, но от мненията на момичетата изглежда, че тя е отрупана с идеи.
а на теб пожелавам щастлив семеен живот.
Активен
tanq_nikolaeva
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: май 18, 2009, 09:35:16 »

Здравейте!  Искам да попитам някои  може ли да ми обясни къде точно се намира агенция "ами сега" ! В саита им няма точен адрес.. Благодаря Ви предварително!  smile smile smile
Активен
tea_75
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: май 18, 2009, 09:41:21 »

Здравейте!  Искам да попитам някои  може ли да ми обясни къде точно се намира агенция "ами сега" ! В саита им няма точен адрес.. Благодаря Ви предварително!  smile smile smile

ЛИЧНО аз се свързах с нея като писах.  после девер ми отиде и се видя лично с Лети. Пиши на e-mail, тя обикновено отговаря същия ден.
Активен
Slyn4o
Сватбар

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: май 18, 2009, 13:05:09 »

Рошко    girl_wink !
Сигурно сте си изкарали чудесно, но разкажи повечко деее  tease , много си кратичка..
И снимки искаме , побързай, че нямам търпение!  blum  blum  blum
Като четох и коментарите на булката и любопитството ми е още по-голямо!  Girl_hide
Активен
tintiava
Регистриран

« Отговор #445 -: май 18, 2009, 18:31:22 »

Предната индивидка, която се е изказала в нашия форум, ще и кажа, че този форум е за позитивни мнения и препоръки, задръж си отрицателното мнение за себе си и не натоварвай хората с комплексарските си претенции и препоръки.
Ами нали форумът е за това - всеки да дискутира и да дава мнение? Или може би нямам право да изкажа своето? Казах, че не ме кефи, нищо повече. Аман от вашата куртоазия. Мислех, че модата тип "пепеляшка" е отминала, но явно съм била в грешка. Лилавото е присъщ цвят на манекенките по FTV, чиито роклички се показват на второ и третокласни дизайнери, които (също като вас) въздишат по висшата мода, която не е нищо повече от собственото виждане за красота на някой изкукал гей или съпруга на някой милионер, дето от скука е решила да прави... мода. Трябва ли да ви обяснявам на всяка една, че красотата е нещо субективно, за един красиво е едно, за друг - друго.
Цитат
tintiava, виждам,че това е първата ти пOбликация и по-добре да не я беше писала!!!
Ако нещо не ти харесва по-добре си премълчи от колкото да разваляш настроението на хората. Как може да се изкажеш толкова злостно или си кандидат репортер за Сигнално жълто . Ти да не си моден експерт?! А може би не си сложила свои снимки точно защото се притесняваш да се покажеш .  Нека видим безупречния ти вкус за офEциално облекло.
 В този форум пишат много момичета с различни вкусове, всеки има различно виждане за нещата. Регистрирали са се, за да си помагат и за да споделят какво са си купили за сватбата. И когато показват покупките си, съм сигурна че го правят с голям ентOсиазъм и радост, че са си купили нещо хубаво. Едва ли на теб би ти станало приятно да прочетеш , че роклята ти е смешна, а ти приличаш на карикатура с нея.
 Ако си се регистрирала за да дразниш съфорумките си....... имаш проблем
О, мила... забележи удебеленото в поста си, който съм цитирала. Та ти дори не можеш да пишеш правилно (както всъщност и доста голяма част по форумите из България). Изобщо има ли смисъл да продължавам да ти отговарям на въпросите и упреците, сигурно капацитетът ти е колкото на 3-токласник, камо ли пък да търся съвети от такива като теб. Засрами се. Върни се в основното и се научи да пишеш правилно български език. Препоръчително е, ако не искаш да изглеждаш смешно (както в момента).  Bravo
Активен
Plam4o
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: май 18, 2009, 18:42:09 »

eto edna snimka lol))

* rali i vladi.jpg (63.69 KB, 604x426 - видяно 364 пъти.)
Активен
Plam4o
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: май 18, 2009, 18:51:25 »

eto o6te edna girl_wink

* nie.jpg (62.7 KB, 427x604 - видяно 354 пъти.)
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: май 18, 2009, 19:51:27 »

tintiava, ако ще ми говориш за правопис, можеш да пооправиш запетайките, които си пропуснала и да преразгледаш селския си начин на изказване. Не се притеснявай за мен, образованието ми е доста над трети клас. В бързината човек прави грешки smile, но ти си просто едно зло човече, което както казах е тук , за да се заяжда.
   Доста ми е чудно,че ще се омъжваш........ горкия човечец. А може би ще ти е за 3-ти път girl_impossible
Активен
tintiava
Регистриран

« Отговор #449 -: май 18, 2009, 20:06:16 »

tintiava, ако ще ми говориш за правопис, можеш да пооправиш запетайките, които си пропуснала и да преразгледаш селския си начин на изказване. Не се притеснявай за мен, образованието ми е доста над трети клас. В бързината човек прави грешки smile, но ти си просто едно зло човече, което както казах е тук , за да се заяжда.
   Доста ми е чудно,че ще се омъжваш........ горкия човечец. А може би ще ти е за 3-ти път girl_impossible
За запетайките реших да не се задълбочавам. Образованието ти може и да е с титла професор, но това говори доста зле за университета, в който си завършила... Все пак имам присъствие в доста форуми и да ти кажа честно тези лафове от сорта "бързах и съм сгрешила в бързината" не минават пред мен. Не ям доматите с коловете, молим  danceg Начинът ми на изказване е прям, ако на прямотата вече и викат селяния, нека бъде така, както казваш  Bravo Все пак не произхождам от аристократично семейство, както и ти, предполагам и повечето в този форум, та мога да си позволя да се изказвам "селски". Иначе не съм никак лошо човече, но това няма как да го знаеш чрез интернет, вярвам и че не искаш, тъй като едва ли ти влиза в работата с кого си пишеш. За твоя изненада ще се омъжвам за пръв път !!! Леле, как тръпна  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: