Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 05:07:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 4
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4 (Прочетена 149042 пъти)
mila01
Ентусиаст
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 4
«
Отговор #420 -:
май 12, 2009, 12:41:10 »
Карамел, качи малко снимки
нищо,че няма да са от професионалните. Качи от тези които вие сте си правили, неможе да нямаш. Моля !!!
Активен
tanq_nikolaeva
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #421 -:
май 12, 2009, 17:46:21 »
Здравейте! Искам да Ви помоля ако някои е пресъствал на сватба в Арт комплекса - ватре в ресторанта ако има снимки как са разположени масите! Каде е буленската маса! Ваобще снимки от сватба ватре ако има вазможност да ми изпрати. Ще сам му много Благодарна
Благодаря предварително на всички които ми окажат помощ !!!
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #422 -:
май 12, 2009, 21:31:31 »
Карамелче, страхотна украса!!!
Направо нямам думи...И всичко, което съм видяла досега от "ами сега" е уникално красиво! Чакаме снимки с нетърпение
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #423 -:
май 13, 2009, 14:59:18 »
Дааааааа супер украса, с тези светлинки отзад е като в приказка
Слънчо, страхотна си, никой не забравяш! Естествено, че ще изживееш нашите емоции, ти вървиш по нашите стъпки, въпрос на време е. Знаеш ли, всеки си има своите изпитания в живота ... ние например точно когато най-много искахме бебе и всички около нас раждаха масово, ми извадиха зъб, боля ме силно цели 5 месеца и никой зъболекар неможеше да ми каже от какво е и кога ще мине. Така че след отлив има прилив и обратно.
Много се надявам да се наред нещата с любимия и скоро да обсъждаме вашата украса!
А бебо е добре, станал е мнооооого активен (на 6 месеца е), непрекъснато иска да играем, да го държа прав да тропа по масата и т.н.
С Биби се виждаме често, с нейния Стефко имат само месец разлика.
Феникс и Валка нищо не казват!
Рошко, пожелавам ти да си най-хубавата кума и мнооооооооооого да се забавлявате!
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #424 -:
май 13, 2009, 20:52:34 »
Радвам се че ви харесва украсата ми.Относно работата на Ами сега просто са страхотни и уникални нямам думи с които да изразя благодарностите си към тях че направиха сватбата ми наистина незабравима.Относно снимките съм качила в албума малко,а утре ще ходя и до фотграфа и тогава ще качвам още.А имам едно питане към Рошко къде сте били на меден месец ако е в турция да ми кажеш точно къде че и ние мислим някъде да ходим ама още се колебаеем и ми се иска някой да ми каже отзиви.Благодаря предварително.
«
Последна редакция: май 13, 2009, 21:01:50 от karamele
»
Активен
max_mara
Ентусиаст
Публикации: 86
Отг: Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 4
«
Отговор #425 -:
май 13, 2009, 22:01:06 »
Цитат на: karamele в май 13, 2009, 20:52:34
Радвам се че ви харесва украсата ми.Относно работата на Ами сега просто са страхотни и уникални нямам думи с които да изразя благодарностите си към тях че направиха сватбата ми наистина незабравима.Относно снимките съм качила в албума малко,а утре ще ходя и до фотграфа и тогава ще качвам още.А имам едно питане към Рошко къде сте били на меден месец ако е в турция да ми кажеш точно къде че и ние мислим някъде да ходим ама още се колебаеем и ми се иска някой да ми каже отзиви.Благодаря предварително.
Направо съм възхитена, поздравления и от мен
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #426 -:
май 14, 2009, 10:04:33 »
karamele в турция бяхме в Алания, Анталия мога да ти пусна на лични хотела - супер нов, беше построен 2007. ОГРОМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНННННН 1060 стаи и още 18 къщички, 8 басейна с връзка помежду им
има и солен басейн - с морска вода. имаше воден парк - пързалки и такива.
имаше 7 a-la-carte ресторанта - ресторанти по меню са това, имаше рибен, турски, средиземноморски и т.н.
абееее страхотен за мен, аз съм качила някои снимки мжое да погледнеш.
със самолет бяхме за 7 нощи някъде към 500 евро на човек излизаше, това всичко с летищните такси включително.
хайде, аз от днес съм отпуска да се готвим за сватбата в събота
целувки за всички!!!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #427 -:
май 15, 2009, 09:26:54 »
Здравейте, момичета
Чета за агенция "Ами сега" и все повече ми харесва. Видях и сайта им, много от техните идеи ми харесват, защото не се залага на балоните, а от тях май ми писна вече.
Възможно ли е да използвам само някои от техните услуги - примерно масата на младоженците, колата, цветята по другите маси, без дреболийките, които мисля сама да си измайсторя? И какви са им цените?
Другото, което измислихме впоследствие с милото е, ако успеем, да си направим една малка типично българска сватба - с носии, на някоя поляна, с печено агънце, домашен алкохол, зеленчуци и плодове. Ще говорим и с Багатур, защото той е бил техен член, и ще се опитаме да осигурим и коне за събитието. Там ще поканим най-най-близките - не повече от 20 души - родители, сестри, кумове и най-добри приятели. Не сме говорили още със свещеник, защото имаме време. Това засега е просто една идея на милото, която и на мен много ми се понрави. Дано успеем да я реализираме!
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #428 -:
май 15, 2009, 09:40:16 »
Рошко мерси много зо инфото.Ние още не сме решили какво ще правим.Пожелавам ти сватбата ви да мине страхотно и да сте много щастливи. А velvet относно Ами сега аз ползвах от тях само украсата за ресторанта и колата така че няма проблеми говори с Лета и тя ще ти обясни всичко.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #429 -:
май 16, 2009, 06:08:46 »
karamele, чакаме снимките с нетърпение!
Roshko, и от теб ще чакаме снимки, но ти днес сигурно няма да пишеш. Желая ти весело изкарване и да не се притесняваш. Забавлявай се много и да си изкарате супер
В колко беше подписването? Да идем да те видим като кума
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #430 -:
май 16, 2009, 13:49:18 »
Цитат на: jeni_candy в май 08, 2009, 15:25:12
Относно тортата, аз още не съм питала за Куманов петифурите, ама не разбирам защо ако в Пикадили сега са на цена 1,55 бройката, за сватба цената им да е към 4,00 на брой. Ако ще ми искат толкова много по-добре да си правя торта. Но ще проверя и ще кажа дали наистина е така, голямо желание имам да са под такава форма
и аз да се намеся, ако не е късно. Ние бяхме 180 ч. имахме петифури (180) и две торти едната за разрязване (на 2 етажа), другата за кумувете и всичко ни излези 550 лв. в "Ден рожден" Но това беше преди година...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #431 -:
май 16, 2009, 13:53:36 »
Цитат на: Slyn4o в май 07, 2009, 19:58:49
Аз продължавам да чета темичката и да следя, това което се случва покрай всички вас. Интересно ми е и на мен, бебетата на
Мира
и
Валентинка
какъв пол ще са .
Рошко
май чакаме и теб да се похвалиш с такава хубава новина, нали
?
Биби
,
Мая
вашите бебенца сигурно пораснаха вече?
с голямо закъснение, на Мира е момиченце, а моето е 90% момиченце
Радвам се, че си щастлива, Слънчо:)
Активен
summer snow
Любопитен
«
Отговор #432 -:
май 16, 2009, 13:54:27 »
Karamele честито миличка. Относно украсата наистина е страхотна!!! Ти и младоженеца също сте много хубави и стилни.
Аз, както казах, не успях да ангажирам навреме Ами сега, защото вече бяха заети. Ангажирах Стелина, сватбата ми ще е бяло и бордо. Още не съм наясно как точно да го украся ресторанта. Тези дни като ида при тях ще го уточня. В Ами сега колко струват тия облечки за столовете?
Активен
summer snow
Любопитен
«
Отговор #433 -:
май 16, 2009, 14:05:34 »
Цитат на: Valentinka в май 16, 2009, 13:49:18
и аз да се намеся, ако не е късно. Ние бяхме 180 ч. имахме петифури (180) и две торти едната за разрязване (на 2 етажа), другата за кумувете и всичко ни излези 550 лв. в "Ден рожден" Но това беше преди година...
Благодаря, не е късно понеже сватбата ми е края на август. Да така е приемливо. Аз ги смятам към 130 петифури, гостите са към 100, за Диджея, за водещата, както и за фотографа и всички от персонала. Ако може да ми дадеш координати на `Ден Рожден` ще съм благодарна
Активен
ПЛАМИ
Любопитен
«
Отговор #434 -:
май 17, 2009, 12:34:21 »
привет и от мен,всички сте страхотни,пиша за пьрви пьт ще се радвам да си чатим с всички вас.аз сьщо ще ставам булка и то савсем скоро...
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32