Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 05:17:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4  (Прочетена 149050 пъти)

Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 25, 2009, 21:20:15 »

Здравейте! Който си е правил етикети за алкохола, може ли да ми каже къде печатат цветни и на хартия, която се залепва. А поканите , ако си ги купя от другаде, дали ще може да ги дам за печатане в някоя печатница ....... и коя да е тя?!  Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?

Здрасти и от мен!  girl_wink Аз пак съм по пътищата в командировки... bad Поне успях да празнувам първата ни годишнина този уикенд на Пампорово.  Girl_hide Както и да е...  crazy

Мила, моите етикети ги правиха в Рикарт- офисът е на Хр. Ботев. Но и във всяка друга рекламна къща може.

Сега нямам време за повече писане, но ви пращам целувки на всички! girl_wink give_rose
Активен
karamele
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 25, 2009, 21:58:07 »

Здравейте момичета, извинявам се че задавам този въпрос тук но може ли някой да ми каже как мога да редактирам или изтрия моя публикация?
Отстрани където си писала  в дясно има едно листче с моливче натискаш го и редактираш. А дори и отгоре пак където си писала пише Промени може и от там.
Активен
Wedding_lady
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #227 -: март 25, 2009, 22:42:18 »

Roshko, благодаря за изчерпателната информация! Ако се сетя нещо друго ще питам пак.

Ходих в църквата "Св. Димитър" и ми казаха, че от 17:30 до 18:30h имат служба.  Знаете ли дали и в другите църкви е така?

Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 26, 2009, 00:22:24 »

На нас пък от същата църква ни бяха казали че службата е от 17 до 17.30... даже за нашата дата вече имаше запазен час за 18 часа...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 26, 2009, 08:27:48 »

wedding lady - в Св Никола (на Пингвините) няма такова нещо доколото знам..
Активен
pepita_b
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #230 -: март 26, 2009, 09:04:37 »

wedding lady аз съм в св. димитър и наистина имат литургия или нещо такова казаха и затова моя час е чак за 6:30
Активен
katter
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #231 -: март 26, 2009, 16:53:48 »

Blagodaria ti karamele no na men ne mi izliza takava obcia.pisah i na administratora no ne poluchavam otgovor :-(

Отстрани където си писала  в дясно има едно листче с моливче натискаш го и редактираш. А дори и отгоре пак където си писала пише Промени може и от там.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 31, 2009, 07:12:30 »

Ехо, какво се случва със Старозагорските булки? Все едно е паднала бомба! Никой ли не се готви за сватба?!?!?!? Хайде, активизирайте се  tease
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 31, 2009, 13:50:01 »

еми хайде да, и аз това викам!!!!
аз дейно съм навътре в организацията на сватбата на която ще ставам кума, ама другите като гледам спят...
като се има предвид че времето си тече... ама те мацките организират, ама не казват.... diablo diablo
хайде, споделяйте идейте де... nea
Активен
mila01
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 02, 2009, 12:08:00 »

Здравейте!
Ок.....нека споделя какво сме свършили  danceg
   Ходихме миналата седмица до Раковски в магазина на Сара Трейд и си поръчахме халките. Тази събота ще отидем да си ги вземем. Поръчах си и поканите в Стелина, в петък би трябвало да са готови с печата и да ги вземем.
   Не съм ходила за рокля. Сватбата ни е на 20.06. Мисля на 17.04. да отскоча до Асеновград и стискайте палци, дано си харесам нещо.
  За подаръци на гостите се бях навила да си ушия торбички от органза и да ги напълня с ароматни листенца. Но в последствие се отказах, приятелят ми реши,че е глупост, а аз като се поразмислих сметнах, че ще се вкарам в голяма кущия с ушиването им и с намирането на ароматни листенца на добра цена. В крайна сметка се разбрахме да изберем нещо от Асеновград за подарък на гостите.
   Направихме и етикетите за ракия и вино. но още не сме ги дали да ги напечатат.
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 02, 2009, 12:14:31 »

Забравих да ви покажа халката ми smile

* халка.jpg (36.52 KB, 150x150 - видяно 2445 пъти.)
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 02, 2009, 12:48:41 »

Мила01, какво ще кажеш за огромния избор там, аа? И ние си поръчахме нашите халки от Раковски, преди около 10 дни беше. Казаха че днес трябва да са готови, но тъй като не ни се ходи пак до там се разбрахме да ни ги пратят по куриер. Сега ги очаквам с нетърпение... Но като отидохме в онова магазинче как се шашнахмее... едно малко и забутано магазинче, а сигурно имаше над 1000 модела халки. А и на живо са толкова по-различни... Моята халка като я видях в последствие на снимка... нищо общо с действителността, никога не бих я избрала, а в действителност така ми залепна... По-късно ще я пусна на снимка, че сега отиваме да си резервираме круиза за медения месец!
П.П. Нещо не виждам снимката на халката ти - дали проблема е при мен?!
yahoo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 02, 2009, 13:08:09 »

mila01 и аз не виждам халката...
я опитай пак...
а вие Роси къде ще ходите на сватбено? аз съм пропуснала този момент..?
и аз по великден ще ходя да си поръчвам роклята. хубавото е че обувки имам поне:)
косата съм измислила пчти, поне идеята де... smile

Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 02, 2009, 13:12:40 »

mila01, снимката определено я няма  pardon

Ние също миналата събота ходихме до Раковски. Наши приятели си взеха техните халки вече готови, а ние си избрахме модел, но не сме ги поръчали за сега. Наистина има огроооооооооооомно разнообразие и продавачките са много готини.
Активен
mila01
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 02, 2009, 13:35:14 »

Отначало като видях магазинчето и малко се притесних.....едно схлупено , но наистина разнообразието е голямо. Незнам защо не иска да се прикачи снимката, размерът й не е голям  sad

* halka.jpg (36.52 KB, 150x150 - видяно 2291 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: