Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 05:05:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 4
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 4 (Прочетена 149041 пъти)
sbride
Новак
Публикации: 9
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 4
«
Отговор #180 -:
март 10, 2009, 15:40:17 »
Здравейте!
Като бивша булка от Стара Загора искам да разкажа за моята сватба с две думи за тези, на които те първа им предстои.
Да започна от ресторанта: Имахме мн гости от други градове за това беше добре да е някъде, където има ресторант и хотел. Веднага се сетих за Железник, мн е приятно там като обстановка, но от ресторанта чух мн издънки , плюс когато отидохме чакахме около час да говорим с тях и те само казваха след малко. Може и да е хубаво, сигурно има и много доволни, но ние в крайна сметка решихме да е Хижата. Много сме доволни. Уточнихме музиката преди това и всичко и нямахме никакви проблеми; запазихме стаи за гостите в хотела. Куверта не беше скъп - тогава мисля, че беше 20 лв, единственото е, че ресторанта има само 60тина места, за който иска повече. А забравих да допълня, че срещу около 200 лв мисля, че беше ни предложиха DJ, от който както по-горе казах бяхме много доволни, пускаше музиката, която искаме и не пускаше тази, която не искаме. Много добър подбор на песни и жива музика, която беше съвсем в граници и много добре изпълнена.
Роклята си я купих от Асеновград- Манийка, но като цяло бях крайно разочарована от Асеновград. Нито ми се видяха толкова евтини и всичките бяха почти еднакви. Единствено Манийка ми се видя със значително по-красиви рокли, но това е и въпрос на личен избор. И все пак може би не е лошо да разгледате из София. Не знам как са цените, но моделит са значително по-хубави.
Костюма взехме от Андрюс в София и бяхме много доволни. При това хванахме и намеления и цените бяха добри. Кума също си взе от там.
Халките ни са подарък, така че нищо за тях, но не са и гравирани, обаче това никак не ни е драма.
А важна част е тортата. Попаднахме на една сладкарница до ПМГ - не и знам името но е в малката уличка до училището. Просто бяхме изключително доволни. Цената не беше скъпа, беше много красива и много вкусна, имаше голям избор и дори си избрахме много красива поставка.
Не на последно място покани и подаръце за гостите. Обобщавам ги, защото и двете се правиха в една рекламна агенция - Марк системи. Предложиха ни много красиви покани и идеи. Имаха и лазарно гравиране за чаши и каквото се сетите. На мен лично ми предложиха и подаръци за гостите, които бяха много сладки и други интересни неща като сватбен книга и т.н. Изключително доволна съм и от тях. Намират се на Патриарх Евтимий 108 на втория етаж на една двуетажна къща.
Това е от мен, надявам се да съм била полезна.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #181 -:
март 12, 2009, 12:16:53 »
хайде и аз се завърнах, като първи ден след отпуска днес и ми е достааааа неработно
прочетох всичко, за това започвам по ред - видях че някой беше писал че не е виждал сватбена торта на Куманов - нашата беше от там - можете да видите снимки в албума ни - уникално красива и МНОГО вкусна!!!! но пък и цената беше доста добра. за Жанин съм чувала хубави неща - красиви и вкусни и доста по евтини от Куманов, но всеки си решава
я да питам нещо мое аз...
значи ако двама души са ставали кумове заедно (но тези 2-ма души са най-добри приятели, т.е. не са женени, не са гаджета) възможно ли е след това момичето да стане кума на момчето което ще се жени за неговата си приятелка?
незнам стана ли ясно, но с тея роднински вързки аз малко не съм наясно
благодаря ви момичета
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #182 -:
март 12, 2009, 12:39:39 »
Ихааааааа, Рошко, стана манджа с грозде!
Според мен всичко е възможно, само в църквата да попитат за всеки случай, ако ще има църковен брак.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #183 -:
март 12, 2009, 13:23:27 »
да, майче, ще има...
според мен църквата ще кажат не..., ама ако не знаят няма как да кажат не
абе ще разпитам аз, блаодаря все пак
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
«
Отговор #184 -:
март 14, 2009, 08:47:06 »
Рошко - на нас в църквата ( Свети Николай) ни искаха данни само за кума, за кумата нищо не искаха, така че нашата кума пред църквата не е записана и отбелязана никъде... Ама не знам различните църкви как практикуват.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #185 -:
март 14, 2009, 13:36:02 »
на нас същата тази църква ни иска и за двамата.... - всичко - кръщелните + актове за раждане + лични карти - всичко.
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #186 -:
март 14, 2009, 19:56:38 »
Здравейте! Искам да попитам някой ходил ли е в Мармарис на сватбено пътешествие?Тъй като ние сме решили да си направим медена седмичка и искам да разбера някакви отзиви ако някой е ходил да каже какви са му впечатленията и примерно кой хотел си заслужава и кой не.Ще съм ви много благодарна , защото наистина незнам към какво да се насочим - било агенция ,било хотел.
Модератор :Има си тема за сватбените пътешествия!
«
Последна редакция: март 14, 2009, 20:17:29 от fiibi_bg
»
Активен
tony_iv
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #187 -:
март 16, 2009, 17:48:18 »
Привет, искам да кажа на всички бъдещи булки, а и на всички, които си търсят хубави обувки или сандали, отидете в Сливен и Ямбол. Там в магазините за обувки има вече зареждане за баловете избора от модели е доста голям, а и цените са до около 45 лв.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #188 -:
март 17, 2009, 08:53:52 »
аз вече си имам обувки за кумуването
сега на ход е роклятаааааа
май трябва да направим и темичка старозагорски куми
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #189 -:
март 19, 2009, 19:55:30 »
Здравейте!Искам да попитам някой може ли да ми каже къде правят хубава ноктопластика тъй като за сватбата искам да си слагам а нямам никаква представа.
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #190 -:
март 19, 2009, 21:22:35 »
Аз ходя на маникюр в ЧАР-М. Мацките са много готини и са на страхотно ниво- аз поне съм доволна. Намира се на спирката на Верея, входа на кооперацията е от към малката уличка. Ако искаш мога да изровя и номера им
Активен
karamele
Ентусиаст
«
Отговор #191 -:
март 20, 2009, 10:37:55 »
Били мерси за инфото.Аз работя точно там и ще ида направо да видя какво ще ми кажат.
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #192 -:
март 20, 2009, 11:53:07 »
Здравейте! Който си е правил етикети за алкохола, може ли да ми каже къде печатат цветни и на хартия, която се залепва. А поканите , ако си ги купя от другаде, дали ще може да ги дам за печатане в някоя печатница ....... и коя да е тя?! Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #193 -:
март 20, 2009, 16:24:58 »
mila01, мисля, че във всяка рекламна къща ще ти надпишат поканете. За печатница мисля, че е малка поръчката. Аз съм работила в рекламна къща и сме имали покани при нас- печатат се на принтера. Ако е по- дебела хартията- тогава се пускат на професионална машина, но не сме ги давали в печатница. Те и сватбените агенции ги пускат по рекламните
Активен
mila01
Ентусиаст
«
Отговор #194 -:
март 20, 2009, 19:41:00 »
Благодаря, би ли ме насочила някъде. Аз се сещам само за Непедони.
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...