Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 01:51:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ПОМОЩ Хлебарки!
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ПОМОЩ Хлебарки! (Прочетена 156018 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Отг: ПОМОЩ Хлебарки!
«
Отговор #15 -:
септември 10, 2008, 12:53:41 »
Мама използва едно като паста, казва се "Globo" намазва се,където има гадинкии и изчезват!!!
Активен
Dalia
Ентусиаст
Amor con amor se paga
«
Отговор #16 -:
септември 10, 2008, 20:45:16 »
Ние пръскаме профилактично на 6 месеца, толкова гарантират от фирмата, която викаме. Просто ми се преобръща стомахът, като ги видя тия гадове
Казват, че е безвредно и не мирише. За гарсониера ни взимат 15 лв.
Но от фирма до фирма има разлика. Наши съседи казват, че дори се увеличава броят на хлебарките, за кратко има ефект, но след това се връщат още повече...аз им препоръчах нашата фирма, но...
Много е важно да се измажат всякакви процепи, дупчици около тръби и т.н.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #17 -:
септември 11, 2008, 08:59:37 »
Те и да се измажат лошото е че много от хлебарките просто си идват по тръбите и излизат къде от канала, къде от мивката.
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #18 -:
септември 11, 2008, 09:34:37 »
И ние имахме доста хлебарки на скоро но купих един тебешир от аптеката и надрасках по пода по ъглите и сега изчезнаха слава богу
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #19 -:
септември 11, 2008, 10:24:54 »
Много ги мразя и аз тези гадини. Да се включа и с моя опит. Миналата година видях една умряла в кухнята и това беше за цяла година. Но тази пролет като започна да се затопля си имахме цяло нашествие. Най-интересното беше от къде идваха - водосточната тръба на терасата. Някой много умен е оставил водосточните тръби във вътрешния ъгъл на терасите и самата тераса има наклон на там, за да се изтича водата от нея и именно от дупката в тръбата идвага гадовете! То не беше Райд не беше чудо. Имаше сълзи, сополи и истерии, защото направо полудявам като ги видя.
Веднъж в прането, което извадих за простиране от пералята имаше една изпрана
Не знам в сухото пране ли е била или в пералнята, но направо
В службата имаше много и извикаха фирма да пръска. Май сега поизчезнаха, но доста време имаше трупове сутрин.
Според мен с тези гадните животни всяко решение е само временно. Просто борбата трябва да е периодична. Успех на всички!
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
Щастлива съпруга и майка
«
Отговор #20 -:
октомври 24, 2008, 14:46:02 »
Това прахче , което се разтваря във вода и ние го използвахме като последен шанс
направо е като атомна бомба за хлебарките
Интересното е , че в Германия като са чули с какво и за какво го ползваме
те там слагат малко от това за пръскане на
площи
за паразити
, а ние пръскаме в малките си къщурки
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #21 -:
ноември 23, 2008, 19:13:35 »
Ние също имахме голям проблем с тези гадинки,но миналата година се обадих на телефон от обява,дойдоха,напръскаха и от тогава,да чукна на дърво нямаме!
В деня малко бях учудена,като дойде една мощна лелка с един мъж-клечка :funny:Но,въпреки моето недоверие,нещата се получиха/имайте впредвид,че не сме излизали-нито ние,ние животните/.
Ако някой иска мога да пратя телефон на лични.
Активен
monique
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #22 -:
декември 04, 2008, 22:12:49 »
Ние преди имахме голям проблем, но майка ми започна да прави едни топчета от картофено пюре + борова киселина и ги слагаше по ъглите и на скрити места и от тях гадините бягат, поне оттогава не сме виждали никакви. Това беше преди години, напоследък там, където живеят родителите ми нищо не слагат и няма хлебарки.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #23 -:
декември 05, 2008, 09:20:10 »
Ние също имахме този проблем, ужасните гадинки не спираха... тогава свекърва ми купи някакви листчета които лепях много яко и едни къщички по средата се слага някаква таблетка-всичко за еднократна употреба и край няма ги изчезнаха. В началото бях мн скептично настроена, но се оказа точно обратното успяхме да се отървем от тях. Ако някой иска повече инфо да пише тук да ги кажа.
Активен
nedkova
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #24 -:
декември 29, 2008, 16:28:21 »
Аз съм ползвала и "регент"(който по принцип е за колорадски бръмбари)и "Globol" и съм мноооого доволна и от двата препарата.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #25 -:
декември 30, 2008, 02:03:00 »
Може би вече е писано, но ще ти кажа супер ефикасно средство за борбата с тях, но в този случай не е борба, а смърт (за гадините).
Препаратът се казва "Омнитокс".Избива ги като мухии....
Аз също не бях чувала за него до преди 3 години, когато пристигнахме в апартамента и започнахме ремонт.Започнах да срещам по 1-2 на ден.Казвам ви щях да полудея.Никога в живота си преди не бях виждала хлебарка, ама никога.И ни казаха за този Омнитокс.
Хораааааа, като напудрихме с този прах полудяхаа....започнаха да извират от всякъде.Не искам да си спомням какъв ужас изживяхме.Напудрихме целият апартамент,запушихме всички ключалки цепнати и когато се върнахме на следващият ден (не трябва да се стои в същото помещение), Божеееее.....все едно бяхме на гробище за хлебарки.Подът и всичко останало беше черно.Всички бяха умрели. Това беше преди 3 години.Направихме основен ремонт и всичко останало и след това , до ден днешен "да чукнем на дърво" повече не съм виждала гадини в къщи.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #26 -:
декември 30, 2008, 10:23:34 »
Мен днес ми е тръгнало весело.... и в този дух - да споделя нас какво ни отърва от хлебарките.
По принцип се продава, но може и да го намериш на улицата. Във всякакви разновидности, цветове, големини. Според вкуса на всеки. Не изисква кой знае колко грижи и като цяло се прилага лесно и действа безотказно срещу хлебарки. Дори няма нужда след това да метеш хлебарски трупове, защото моето предложение - не оставя никакви следи. Използването му става спонтанно и обичайно нощно време, защото хлебарките излизат на тъмно. Не се изисква да го включвате, пръскате, ръсите, чертаете или каквото и да било друго действие. Действа от самосебе си и безотказно.
Вземете си коте!
Активен
Gabito
Любопитен
Усмихни се !!!
«
Отговор #27 -:
януари 08, 2009, 09:46:20 »
Момичета, аз цял живот съм живяла в къща и не се бях сблъсквала с тези гадини, докато не се омъжих
. В апартамента на мъжа ми имаше много хлебарки. Най- вече в кухнята
и в банята, но се появяваха вечер. Взех един гел (мисля, че за Globo става въпрос, но утре ще ви кажа със сигурност) и намазах около входните тръби на парното, канала в банята и около тоалетната чиния. От тогава насам (това беше август м.г.) няма и помен от хлебарки. В началото бях доста резервирана към въпросния гел и ги дебнех вечер
. Изчаквах около 2 часа без да влизам в банята (т.е. на тъмно), за да излязат, ако има, но.... няма. Спасих се !
Активен
krisi44
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #28 -:
март 02, 2009, 14:42:54 »
И у нас беше ужас с какво ли не сме пръскали ефект няма. Обаждах се и на фирми, но те идват след няколко месеца и не е безопасно за детето
Накрая познати на кумата ни препоръчаха една фирма напръскаха и сега вече половин година няма никакви гадини
Та ако някой се интересува да пише щом изровя телефона ще го изпратя
Активен
krisi44
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #29 -:
март 03, 2009, 19:22:22 »
Включвам се отново понеже намерих телефона на фирмата: 0884654953
Разбира се съвсем не е единствена, но аз мога да препоръчам тази. Според мен са точни и не дерат кожи.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6
Всички
Нагоре