Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 22:29:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 4  (Прочетена 153850 пъти)

lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: септември 11, 2008, 09:48:07 »

reni79, ти ме заинтригува. Какво общо има болезнения цикъл със задържането на оплодената яйцеклетка? Аз съм с меко казано болезнен цикъл и при нито един от прегледите при най-различни гинеколози не са ми казали, че бих имала проблем при зачеване. mda
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: септември 11, 2008, 09:59:13 »

Незная дали това е темата и предварително моля модераторите да ме извинят ако не е smile
Някоя от вас дали има опит със спирането на противозачатъчни - първият цикъл след това нормално ли идва? Четох че възможно доста да подрани или пък да закъснее, но бих се радвала ако някой сподели нещо от опит:)
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: септември 11, 2008, 10:01:10 »

Здравей lilsan, проблемите при мен започнаха януари месец, когато всички мислихме, че съм бременна, но лекарката така и не можа да види плоден сак. Всичко приключи със страхотни болки и обилно кръвотечение. След, което вече нищо не се получаваше, както е и до днес. Един от лекарите ми обясни, че най-вероятно силните болки при мен са от това, че прогестерона в организма ми е недостатъчен, за да подготви матката за задържане на евентуално опладената яйцеклетка. Да ти призная честно и на мен не ми са много ясни нещата, но до януари, аз почти никога не съм усещала болка или напрежение по време на месечния си цикъл. И аз незнам какво да ти кажа, ако съм лекар ще мога да ти го обясня научно и с факти, но аз просто вече съм една отчаяна жена, която иска да има дете от любимия си. Всички изследвания по принцип са ни наред. За по-сигурно в петък ще направим нова спермограма и се надявам и този път всичко да е ок. И при мен няма проблеми.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: септември 11, 2008, 10:04:40 »

Дидето, въпреки, че аз вече съм се отчаяла, че не се получава се опитвам да мисля, че всяко бебе се появява тогава когато му доъде времето. Явно на нашите още не им е дошло времето и ще се появят като коледен подарък. Тогава няма да мислим какъв ще е поредния подарък на съпрузите ни, а ще им направим най-прекрасния подарък.
Активен
Jenni
Новак
*
Публикации: 9

Всичко е въпрос на лична интерпретация

« Отговор #274 -: септември 11, 2008, 10:08:03 »

Относно тестовете- два пъти ми е бил отрицателен Шуър чека и веднъж Престото, положителният беше третия ШУЪРЧЕК, който си направих- той ,както и станалите, бяха с първата урина. Тази сутрин като бях на преглед, лекарката каза,че все още е рано за да се види ясно бременност sad, а относно отрицателните тестове ми каза,че има жени,при който отделянето на хормона,който засичат тестовете става в много по-малки количества,за това и много по-късно отчитат тестовете. Препоръча ми вместо да се чудя за в бъдеще  има или няма бременност,да си правя кръвен тест-той винаги бил точен. good
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: септември 11, 2008, 10:19:56 »

Darling, чувала съм, че при спиране на противозачатъчните може да се наблюдават промени в първия цикъл. Мои приятелки са ми казвали, че са имали зацапване, което траело около ден - два и след това всичко било нормално. Мисля, че при всеки е индивидуално. Дано всичко при теб е нормално и нямаш проблеми. Пожелавам ти много късмет.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: септември 11, 2008, 10:23:56 »

Ох момичета ама това с болезнения цикъл било сериозно, и аз съм с болезнен цикъл да йе последния път имх много голем /съсиреци/-извинете ме за израза, дали и аз да не отида на доки и да му обясня за какво става дума може и при мен да е такъв проблема.
reni79 мила вие какви изследвания сте правили до сега-специално ти,то за мъжете е ясно че е спермограма, но мен ме вънува какво мога да направя аз за да се успокоя че вече съм на ръба на криза
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: септември 11, 2008, 10:32:39 »

darling когато спреш хапчетата това предполагам ще е след последното хапче в опаковката, така, че би трябвало да ти дойде цикъл както обикновенно. Но следващия може да закъснее доста. При мен и много мои приятелки се получаваше точно така. Спирала съм противозачатъчнте на два или три пъти и все така с еполучаваше. Следващия след първия цикъл ми беше след около месец и полувина и продължаваше малко повече от нормално и доста по-обилно.
Но честно казано за обилноста една лекарка ми каза, че е защото матката ми е била по-голяма или нещо такова.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: септември 11, 2008, 10:39:28 »

Да споделя и аз че съм пила много пъти противозачатъчни за 6 месеца и повече когато ги спирах за да почина малко пак не ми идваше редовно и така и от тях се отказах а по въпроса за съсиреците аз ги имам преди да ме оперират от систата много големи най добре лекар да те види Роди.При всеки е толкова различно.
при мен е толкова обилна менструацията ходила съм на лекар за това и ми казват наследствено е като родиш ще се оправи и такива глупости,но след като ме оперираха сега е добре нормално ми върви и нямам много съсиреци
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: септември 11, 2008, 10:44:49 »

Ми аз винаги съм си била със съсиреци и не ми е правело впечатление, аз когато ходих миналата гоина да ме гедат с вагинален ми казаха че няма никакви образувания ама сега като бях доки само с пипане каза че всичко с покоино.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: септември 11, 2008, 10:46:37 »

Rodi, спокойно мила. Аз и на Дидето го казах, въпреки че и аз вече съм отчаяна. Нашите бебета ще се появат като коледен подарък.  blum Моите изследвания ми ги назначи доки, предимно хормонални, всичко с изключение на прогестерона е в норма. Затова ми изписа Дуфастон по 3*1 таблетка от 16 -тия до 25-тия ден на цикъла и ми даде срок до януари да съм забременяла. Дано познае. danceg Правих изследвания назначени и от ендокринолог, защото се съмняваха че имам струма на хашимото, което също можело да повлияе на забременяването. За моя радост всичко е наред. Защо не се консултираш и да си направиш изследвания на хормоните на щитовидната жлеза и антителата. Вие от колко време правите опити за бебе?
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 11, 2008, 14:18:38 »

Благодаря ви Юле, Диде и Рени!  give_rose Изчетох толкова неща и си мислих какво ли не. Значи ще си си чакам и това е  smile
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: септември 11, 2008, 14:20:05 »

Мила то навсички ни остава просто да си чакаме , това е нещо коеот не зависи много от нас, когато е решено  ще стане smile
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: септември 11, 2008, 14:24:29 »

Аз докато съм се сетила, да питам тези от вас които са правили тестове за овулация какви точно са били? Аз от вчера пия фолиева киселина! danceg Най-накрая се наканих да си взема...

Спокойно момичета и аз много често се отчайвам, но вярвам, че скоро всички ще видим така заветните  PREGQ
« Последна редакция: септември 11, 2008, 14:26:15 от lilsan » Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: септември 11, 2008, 14:28:52 »

МИ аз съм си правила такива тестове , но все без + резултат не са ми отчитали овулацията, а теста е Ову тест,- или нещо такова, абе питаш в аптеката и каквито има. А за отчайнието незнам за вас как се справяте с него ама аз е се справям, отчаяна съм сии си бласкам главата защо не става
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: