Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 03, 2025, 17:35:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Бебето и домашните любимци- за и против!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
8
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бебето и домашните любимци- за и против! (Прочетена 63543 пъти)
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
Отг: Бебето и домашните любимци- за и против!
«
Отговор #60 -:
февруари 17, 2009, 12:39:49 »
сиска
,
аз не коментирам за или против домашните любимци, а само казвам че не бих предпочела да гледам детето си в компанията на куче или котка. Освен че не харесвам животни в къщи не ги харесвам и по принцип.
За момента имаме куче, за което се грижа, но то е само за сега. Един ден няма да гледам в моя дом.
аз май не съм се изразила както трябва, за което се извинявам.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #61 -:
февруари 21, 2009, 13:04:50 »
Значи аз не намирам никакъв проблем в отглеждането на дете и животно, като по възможност предпочитам куче, но това е моят личен избор
Все пак съм била от хората, които никога не са мислили,ч е ще гледат и обичат животно, винаги много ме е било гнус, но ето живота се обръща и дай Боже, като дойде бебето ще се гледаме и с нашата ретривърка
Но не мсиля, че това е голям проблем-за животните. Мисля, че има много по-съществени неща, като например това да не даваш на едногодишното си бебе салам, но иначе е много важно, че у вас е чисто и нямате животно или да го влачиш по мръсните и прашни булеварди. Мисля, че това например е много по-опасно от това дали ще имате домашен любимец или не.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #62 -:
февруари 21, 2009, 14:41:06 »
Не успях да видя някой дали е споменал, но аз зная, че децата, които са отгледани с домашен любимец са по-малко поддатливи на алергии. Ние имаме куче и нямаме намерение да се разделяме с него, просто няма да обитават едни и същи помещения и да имат контакти,докато укрепне малкия
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #63 -:
февруари 22, 2009, 22:00:15 »
Не ми се коментира особено темата, исках само да ви покажа вкъщи какво е -
http://buhti4ka.multiply.com/video/item/59/Lilly_Gary
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #64 -:
февруари 22, 2009, 23:11:20 »
Цитат на: Бухтичка в февруари 22, 2009, 22:00:15
Не ми се коментира особено темата, исках само да ви покажа вкъщи какво е -
http://buhti4ka.multiply.com/video/item/59/Lilly_Gary
много е сладка малката
как се радва,а рошко пък се закача!Страхотни са и двамата!
Определно куче и бебе се спогаждат много по-добре отколкото котка и бебе /като при нас/
Дани го гони да го дърпа за опашката,Котьо се закача и го бута с лапата!Няколко пъто го е драскал,но не сериозно
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #65 -:
февруари 23, 2009, 00:23:04 »
Хайде и аз да се изкажа по темата
.Имахме до преди 3 месеца котка ,аз по принцип много обичам котки просто са ми слабост
,но след като разбрах ,че ще имаме дете някак си се раздвоих на две.Беше ужасно,защото исках котарака да си остане вкъщи и след появата на бебето,но заради моят мъж ,а и не само заради него,го махнахме,колкото и мъчно,гадно и криво да ми беше
.Въпреки,че исках да обясня на всички ,че ще поддържам идеална хигиена малко не ми се рискуваше
.
Но искам да кажа,че съм за бебе и котка/куче вкъщи,само ако има безупречна хигиена и редовно се ваксинира животното,не мисля че ще има заплаха тогава към детето,но въпрос на избор е.....
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #66 -:
февруари 23, 2009, 08:39:10 »
Цитат на: сиска в февруари 22, 2009, 23:11:20
Дани го гони да го дърпа за опашката,Котьо се закача и го бута с лапата!Няколко пъто го е драскал,но не сериозно
Аа, и при нас е нещо подобно когато Лили успее да докопа кучето. Много жестоко го скубе, а той квичи миличкия докато не го освободя. Но пък страшно много му се радва, само като го мерне някъде и се нахилва.
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #67 -:
март 14, 2009, 16:55:59 »
Ние вкъщи имаме коте, рибки и птички и засега несмятаме да ги махаме,просто са в стая където бебето няма да има работа:)
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #68 -:
април 04, 2009, 20:34:52 »
Аз съм израстнала с куче и коте и не мога да си представя да живея без домашен любимец. Сега имаме мини зайче (кучето и котката си останаха при родителите ми). Живот и здраве, когато имаме бебче ще си бъдем всички заедно и честно казано изобщо не ме интересува кой какво говорел.
«
Последна редакция: април 04, 2009, 20:38:42 от Bianka
»
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #69 -:
април 05, 2009, 17:39:43 »
Цитат на: Bianka в април 04, 2009, 20:34:52
Аз съм израстнала с куче и коте и не мога да си представя да живея без домашен любимец. Сега имаме мини зайче (кучето и котката си останаха при родителите ми). Живот и здраве, когато имаме бебче ще си бъдем всички заедно и честно казано изобщо не ме интересува кой какво говорел.
ЛОшо е ако съпругат ти говори ...иначе за другите и мен не ме вълнува особенно!! Но се оказа че мъжа ми е против да гледаме бебе и кучето, сега само ме плаши че ще изхвърли кучето до като ме няма, за да не се наложи да го прави когато забременея
Незнам какво му е станало ама яко е озверял, немога да го позная
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #70 -:
април 06, 2009, 11:41:48 »
Мила, той го прави, защото е загрижен, и не знае точно какво би навредило джувотното
Според мен трябва да му покажеш статии, където е ояснено, че не е опасно, да се видите с ваши приятели например, които гледат бебе с куче или коте, поне така мсиля аз, иначе незнам защо би реагирал така, след като досега сте си живяли ок и изведнъж се е назлобил, някой му пълни главата с тея отрицателни емоции, поговорете спокойно и се опитайте да решите проблема с взаимни компромиси:)))))))) Успех!!!:))))))))))))
Активен
clovis
Професор
«
Отговор #71 -:
април 15, 2009, 06:12:08 »
Ние все още продължаваме да гледаме котарака и засега/ да чукна на дърво/ няма проблем.
Активен
sheni_6
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #72 -:
април 15, 2009, 16:49:48 »
Здравейте, дами и от мен !Аз съм бременна и имаме вълнисти папагали постоянно от 9 год.Много ги обичаме и в началото съпругът ми беше категоричен,че отиват на село при баща му...Но с молби от моя страна реши да ми угоди и твърдо си остават при нас, все пак те са ни "първите деца". Най- ужасно за едно животно е да бъде изхвърлено ! Моето мнение е ,че винаги може да се отдели място в жилището само за домашните любимци и след време да стане постепенно сближаването и опознаването им с бебето.Така ние решихме проблема. И все си мисля,че за едно дете не е толкова страшно да порасне с любимец. Да вземем едни американци например- всички сме виждали домашни видеоклипове с бебета и животни,изключително забавни са, но явно на никой не му е и хрумнало да изхвърли животното си .... Щом те могат, защо и ние не пробваме? И съвет към бременните жени- настоявайте,ако си искате любимеца, все пак е по-добре за вас да сте спокойни в бременността си с животното, отколкото да избухвате в плач и да се терзаете къде ли е сега и изобщо живо ли е? Начин винаги се намира при добро желание- отхвърлянето на проблема не е решение на проблема !
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #73 -:
май 16, 2009, 11:06:33 »
Аз имам персийско коте и мини зайче. Много си ги обичам и си ги гледам и гушкам постоянно независимо от прказките, че бременните трябвало да стоят далеч от котки. Когато се роди бебчо обаче мисля за първите 2-3 месеца да пратим временно котето при родителите на мъжа ми защото апартамента ни е малък и не искам да затварям котенцето само в една стая за да не пуска косми по бебо (когато ми е терминът - октомври нашата котарана най-активно си сменя козината) докато зайчето няма нужда от толкова много пространство като котката и затова него смятам да си го задържа през цялото време.
n1050831250_406334_4034047.jpg
(30.74 KB, 604x453 - видяно 427 пъти.)
Активен
Yanche
Любопитен
«
Отговор #74 -:
август 07, 2009, 15:32:53 »
Здравейте!
ние си имаме зайче и нямаме намерение да го махаме, когато живот и здраве забременя и родя. Все пак хигиена се поддържа, а и при зайчето е лесно - спокойно може да си стои в клетката и да се пуска в стаята, където бебето няма да стои.
Може би ще имаме проблем с бащата на приятеля ми, защото той се изказа доста остро по тази тема, но в крайна сметка ние си имаме собствен живот и решаваме кое е най-добре за нас двамата.
И определно съм ЗА бебета с животни
Братовчедка ми си намери котка малко преди да забременее с първото и дете, а момчето вече е на 15 години и не са имали никакъв проблем!
P1100310.JPG
(30.58 KB, 256x192 - видяно 3616 пъти.)
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
8
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Бебето и домашните любимци- за и против!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден