Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 22:39:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Gery79 - 08.08.08
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Gery79 - 08.08.08 (Прочетена 120165 пъти)
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
Отг: Сватбата на Gery79 - 08.08.08
«
Отговор #300 -:
август 27, 2008, 20:46:33 »
Така , на сватбения ден се събудих рано рано, изкъпах се и заедно с Матиас закусахме, и отидохме да сложим украсите по масите, чиниите, чашите и другите дребнотии. Занесохме алкохола и другите неща. Искам да вметна че съм много горда че всичко си направихме само двамата с Матиас,без помоща на кого и да било и затова ни беше толкова мило когато ни казваха че е прекрасно.Аи Матиас едва тогава осъзна колко усилия бях положила за украсата и колко неща всъщност съм имала предвид като му говорех какво съм направила. И той наистин апоказваше през цялото време колко го оценява. Та подредихме всичко и аз отидох на прическа и грим. Жената която ги прави ми каза че цяла нощ не е спала милата от притеснение как ще се справи с толкова коса и да не обърка нещо.Беше великолепно за 2 часа бях готова и поех към къщи да се обличаме с Матиас. Докато ме е нямало Матиас е звъннала на Best man-а си да го пита къде е защото той пристигаше с кола от Осло. Това става 3 часа преди сватбата и приятеля му казал тъкмо влизам в Швеция.Леле ако ми го беше казал на ме тва Матиас не знам какво щях да направя но си е примълчал за което съм му много благодарна. както и да е приятеля му пристигна на време:).
Та облякохме се и веднага на една дълга и спокойна фотосесия,след това в църквата беше невероятно. Срещнахме се с пастора която беше учудена че сме толкова весели и спокойни.На мен ми беше толкова спокойно и приятно.Музиката засвири "Canon in D"- Pachelbel и хванати ръка за ръка влязохме в църквата а след нас пасторката. Отидохме до олтара и предварително се бяхме разбрали с нея когато ме пита дали вземам Матиас за съпруг да ме пита на български а него на шведски иначе всичко друго беше на английски. Справи се отлично (аз и бях написала с латински букви как се чете) и гостите наистина се жпечатлиха от разчупения ритуал. После приятеля на Матиас прочете един пасаж от библията за любовта , благословиха ни и Матиас ми повдигна воала и ме целуна за първи път като негова съпруга.Ех колко ми става хубаво сега като си спомням. След това шефа на Матиас който свири на цигулка искаше да свири за нас един традиционен шведски сватбен марш на излизане от църквата и наистина направи церемонията оригинална.Имаше много ориз и усмивки и поздравления след това. Баще ми беше повечето време със сълзи на очите.Милия едно дето и то дъщеря ,женена в чужбина...
Та след поздравите имаше снимки.Аз не го настъпах защото не ми се искаше да се чуства преигран с традиция която само аз знам и родителите ми а и е добре да се равни за всичко. Потеглихме с колата на малко разходка докато гостите отидат на мястото където е церемонията
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #301 -:
август 27, 2008, 20:55:48 »
Там си направихме доста снимки , сервирахме ордиоври и шампанско и дойде и историка ли е и аз не знам как се казва който работи към музея за да развееде гостите окло викингското селище и да им разкаже кое какво е. Трябва да кажа че въпреки че валя през цялата седмица след като излязох от фризиора се показа леко синкаво петънце в небето и когато влизахме в църквата за ритуала времето беше топло приятно и синичко небе. Дано Господ ни е дал благословията си.през целия ден беше така и хората наистина се насладиха на градинското парти.Дори нямаше нужда от отопление в палатката. Та след разходката на гостите, седнахме за вечеря. Сервирахме малки чашки пред всеки гост с ракия и кашкавал забоден на чашката. Баща ми си прочети речта аз аз превеждах всеки абзац и наздравицата беше с ракийката. Облизаха си пръстите с кашкавала и добре че се бях приготвила с 2кг кашкавал и нарязохме още.Беше тотален хит
След това имаше още много речи- една от кото ми направи най силно впечатление. Един от най-добрите ни приятели който тази година завърши художествената академия тук ни подари картина нарисувана от него а на гърба нарисува предо гостите две колони.Една за Гергана и една за МАтиас и накара всеки гост да напише по нещо хубаво зе всеки един от нас. И когато един ден имаме съмненния в брака или просто забравим какво ни е свързало заедно да обърнем тази картина и да видим колко много неща има които могат да ни направят щастливи един в друг.
След речите беше нашият първи танц.Който беше като миг и колко искам да си спомням чуството на обич което изпитвах въс всяка една секунда към този мъж с който танцувах. След това Матиас имаше изненада за мен.....
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #302 -:
август 27, 2008, 21:01:04 »
На ергенското парти са го закарили в звукозаписно студио и е записал песен специално за мен. Това е трябвало да се пази разбира се като тайна:) И така започна песента той грабна микрофона и първото което чух беше - Ти си най прекрасната жена на света... и ми омекнаха краката чак към края на песента забелязах че той пее на плейбек а плейбека е всъщност неговия собствен глас.И как разбрах посредата на песента Матиас спря да пее и гласа каза - Любима, тази песен е специално за теб. Обичам те тоооолкова много и нямам търпение да изживея живота си с теб. Тогава сълзите просто се стекоха по лицето ми от такова невероятно чуство на благодарност че този човек ме обича така безрезервно и е направил такъв невероятен жест за мен. Това е песента ако някой иска да я чуе : Prince- "The most beautiful girl in the world"
http://www.imeem.com/people/ZDRi2/music/JsI_pqcJ/prince_the_most_beautiful_girl_in_the_world/
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #303 -:
август 27, 2008, 21:11:45 »
Така и след това имаше много танци и моя танц с баща ми който май беше и втория ми танц с него.Първия беше когато бях на 7 години на сватбата на един приятел на баща ми
Разрязохме тортата и аз така омацах Матиас който и не очакваше но всички почнаха да му викат Давай Матиас размазвай и той като грабна едно голямо парче абе стана мазало но много много весело. После имахме караоке което беше толкова популярно хората не искаха да свърши. Играхме право хоро на което всички се хванаха и беше просто толкова смешно- всички брояха едно,две, три, хоп,хоп и всички в различен такт подскачаха но толкова им хареса че искаха още:)
И така диджея трябваше да си тръгне в 1:30 но каза че му е толкова забавно че ще остане още един час и не иска да му се плаща.Така в 2:30 всички си тръгнаха и ние в хотела където за жалост нямаше секс но пък се гушнахме и заспахме на секундата.
На сутринта има традиция тук да се подарява подарък на булката от съпруга й. Матиас ми подари едно колие с парченце от метеорит паднал през 1800 година в Намибия. Много оригинално а аз му подарих една чекова книжка с чекове за секс
И така оправихме палатката подредихме всизчко и отидохме да обядваме с приятелите които бяха останали за уикенда и после отваряхме подаръци.
Това беше накратко нашата шоколадова приказка. Имаше и много игри предвидени но време не остаан за тях.А аз толкова се притеснявах да не им е скучно на гостите. Подаръчетата които бяхме направили с родителите 2 дни преди сватбата се изядоха тотално а някои гости ми казваха че си отворили кутийките изяли кво що имало вътре и пак си ги опаковали да си ги вземата.
Утре ще има още за медения месец.
Някой може ли да ми каже на лични как да ми се покаже албума на страничката под името.Че може ли да съм толкоз неука не знам
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #304 -:
август 27, 2008, 21:21:13 »
Колко трогателно !!
Покрай твоя разказ се сбърках от емоции - и плаках, и се смях. Много, много хубаво
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #305 -:
август 27, 2008, 21:25:57 »
Милото ми Инче, ти си ми най верния читател. Толкова си миличка и сега ми пишеш след всяко разказче ,много е приятно когато някой остави една думичка.Мерси отново
Активен
elanida
Ентусиаст
«
Отговор #306 -:
август 27, 2008, 21:54:49 »
Gery, бъди сигурна, че имаш много читатели! Албумът и самата сватба са наистина уникални!
Просто чудесно, че сте осъществили всичките си идеи! Слушах и песента на Prince! Наистина такава изненада от твоето момче! Бъдете много, много щастливи заедно!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #307 -:
август 27, 2008, 21:58:31 »
Една думичка, защото просто нямам думи ... много сте сладки, дай Боже все така да се обичате и нищо да не може да ви раздели !!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #308 -:
август 27, 2008, 22:21:00 »
Невероятно разказваш.
Потопих се в атмосферата на вашата сватба и на мен като на DJ-я ми беше много приятно и те моля разкажи ни още.
Що се отнася до албума незнам дали за това питаш, но като влизаш във форума, до менюто за форум има едно където пише албум. И аз наскоро от там успях да създам моя!
Надявам се да съм помогнала!
Активен
Patita
Ентусиаст
«
Отговор #309 -:
август 27, 2008, 23:07:19 »
И аз, и аз чета
и ми е много интересно!! Пожелавам ви много семейно щастие!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #310 -:
август 27, 2008, 23:10:59 »
Аз изчетох всичко току що на един дъх и направо съм без думи.Страхотни сте и ви желая цялото щастие на земята!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #311 -:
август 28, 2008, 07:26:48 »
:bravo:Разкош - направо - сватбата мечта. И вие изглеждате толкова щастливи
От тук нататък - все така да е
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #312 -:
август 28, 2008, 07:45:49 »
Миличка най накрая се появи и ти
Много трогателен разказ
а аз веднага дзакнах в албума ви-страхотни сте и двамата
Излъчвате толкова нжност и лиубов
Бъдете все така щастливи
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #313 -:
август 28, 2008, 08:00:41 »
Гери, сега ти видях снимките - имали сте най-якия меден месец, който съм виждала в този форум
. Това северна Швеция ли е? И аз много се запалих да отидем там
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #314 -:
август 28, 2008, 08:20:36 »
Гери разказваш страхотно, пренесох се на вашата сватба.Било е страхотно и всичко звучи прекрасно.Пожелавам ви винаги така да се обичате
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...