Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 08:56:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gery79 - 08.08.08  (Прочетена 119754 пъти)

eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: август 27, 2008, 16:26:43 »

Ей Gery, ти се появи! yahoo
С нетърпение чакаме разказ и снимки! И от медените седмички... blush
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: август 27, 2008, 16:26:55 »

А това е адреса на албума .май не се вижда под името ми и идея си нямам защо.

http://album.svatbata.bg/Hamberg
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #287 -: август 27, 2008, 16:34:17 »

Айде бе Гери !!

Откога те чакам да разкажеш как мина и да покажеш шоколадови снимки... Няма да ти пиша - влизам директ в албума  blum
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: август 27, 2008, 16:35:13 »

Леле Гери снимките са страхотни! Bravo Bravo Bravo Много различни и оригинални фотоси!
Много се смях на снимката "Булката с цигарата".  funnytooth Уникална е! Направо за конкурс!
Много ми хареса и украсата на ресторанта  give_rose, направо нямам думи! Абе как си изпипала всички детайли! Bravo
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: август 27, 2008, 16:35:57 »

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, най-сетнеееееееее! Страшни сте! Изчезвам аз сега, но довечера ще се включа пак! Оправи ми настроението, днес много се бях сдухала!

Честито на младото семейство!!! Чакам разказ!!! give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #290 -: август 27, 2008, 16:46:44 »

Мен пък с цигарата не ми харесва  blum

Обожавам тази, в която Матиас те хапе по носа и предната с облаците.

Всичко е супер !! Декорацията е като от списание, прическата ти е великолепна, а букета-просто разкошен. Ей това ми е букет по сърце !! 100%  judges judges judges

Не видях фигурките от тортата  beating

Много ви се радвам !! Прекрасни сте  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: август 27, 2008, 16:53:38 »

Ами букета е от изкуствени цветя които си купих на бройка от USA и си направих букета сама дори и панделката. Украсата е мое дело, а снимките са вдъхновени от интернет и са правени с професионалната камера коятос и купихме  и направени от сестрата на Матиас която си няма и идея от фотография но се е справила доста добре.То идеи да има и добра камера.... Но не съжаляжам и за миг 4е ги направи тя- много по ли4ни ми се струват
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: август 27, 2008, 16:55:13 »

Много сте хубави! give_rose Честито! Бъдете много щастливи!
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: август 27, 2008, 16:59:21 »

Страхотни снимки,макар и от непрофесионален фотограф.Вие сте прекрасни,много сияйни и стилни Bravo
Пожелавам ви да съхраните любовтта,която се вижда в очите ви и да бъдете все така усмихнати!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #294 -: август 27, 2008, 16:59:45 »

Лелеле, верно ли букета е изкуствен ?? Ти ме разби !!
А сестрата на Матиас се е справила сто пъти по-добре от нашия "професионален" фотограф (кавичките са му малко, но не се сещам достатъчно силна обида).

А фигурки правихте ли??
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: август 27, 2008, 17:42:19 »

Гери, ако знаеш от кога те чакаааам! С риск да се повторя - страхотни сте! Сватбата ви е била като приказка! Много ми хареса всичко - в снимките има много чувство, запечатали са емоциите ви, изобщо е било върхът!
Много ми хареса колата ви и снимката като тръгвате  Bravo
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: август 27, 2008, 19:41:45 »

Гери, страхотни сте!
А тортата и украсата са прекрасни!
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: август 27, 2008, 20:26:02 »

Ето ме и мен, Матиас е тази седмица в командировка и имам достатъчно време да си ви разкавзвам на спокойствие.

Започвам с България, където си починах колкото можах, направиха ми едно кръщене в църквата и колкото и да се пазех след морето явно съм излязла пак с някакви призрамки и на някои снимки от сватбата се виждат призрамки с леко светъл тен.Мноого ме е яд но пък баща ми беше много щастлив че всички щели да видят че съм ходила на море- детска радост  smile
Приятелките ми от детските години с които сме отраснали заедно и изтърквахме стълбите пред блока от ръбчета и народна топка ми бяха спретнали изненадващо моминско парти в сладкарница- най любимото ми място и беше ама наистина много много прочуствено.Подариха ми една готварска книга с бг рецепти и бяха написали да сготвим много ястия от обич приятелство и какви ли не романтични неща.Толкова много се разчуствах тогава.

И бързо дойде време да идваме с майка ми и баща ми към Стокхолм.Полета мина изненадващо добре за родителите ми (беше им първи) спинкаха си като бебоци.Направо им завидях по едно време.После на летището изчакахме влака за мястото където е сватбата.А матиас беше взел съшия влак но от Стокхолм и се срещнахме във влака.Не можехме да се нарадваме един на друг. heart

След това имаше една седмица в време прекарано с родителите и подготовка за сватбата.Уточняване на брой гости,маси столове, кога ще се опъва палатката и т.н. Времето от ден 1 беше меко казано уйасно 12 градуса, вятър и дъжд и първата сутрин майка ми и баща ми станали рано направили закуска и когато слязохме при тях ме попитаха- Абе Герганче, тука хора живеят ли бе?Майка ти сутринта е видяла една кола а аз чух една крава да мучи и тва е всичко- казва баща ми. Умряхме да се смеем. Ами викам в неделя и в дъжд какво очакваш хората хоро на мегдана ли да играят. А Матиас ми вика кажи му че са на църква  funnytooth

И така деня преди сватбата, аз бях на пробна прическа и грим (безплатно).мадамата остана специално за мен и така се погрижи милата.То с такава грива като моята направо не и завиждах честно казано. Нос е справи отлично и направи точно така както исках още преди една година, след това отидохме да сглобяваме палатката- аз матиас и двама приятели,сложихме столовете масите и отоплението както и осветлението а украсата по масите и другите неща в сутринта на сватбения ден. След като направихме палатката , направихме тортата , която стана просто за 1 час,много беше забавно. Човечетата не ги скопосахме много но пък всичкио бяха очаровани че сме ги направили сами и тортата е била толкова вкусна. Изгладихме си роклята и костюма и се приготвихме да спи.Спахме си заедно вечерта и на другия ден сватбаааа  Bravo

Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: август 27, 2008, 20:30:00 »

Сложих снимки на човечетата в албума и снимки от медения месец за който ще има разказ по късно.

http://album.svatbata.bg/Hamberg
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #299 -: август 27, 2008, 20:42:59 »

ROFL човечетата са УНИКАЛНИ  ROFL

Не се сърди, но се смях от сърце. А пък Фабио въобще не разбра какво точно ми е толкова смешно и вика "Кво им е на човечетата, човечета като човечета, кво се хилиш като луда crazy ?! " А аз само си представях хората кви неща си слагат по тортите - руси двойки, с воали и дълги рокли, гълъби, сърца и тем подобни (да ме прощават булките с такива), и гледах вашите прекрасни искрени, наивни човечета (сега пък се просълзих).

Все така да се обичате !!!
 heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: