Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 21:35:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Gery79 - 08.08.08
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
26
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Gery79 - 08.08.08 (Прочетена 119861 пъти)
Gerka
Професор
Отг: Сватбата на Gery79 - 08.08.08
«
Отговор #225 -:
юли 18, 2008, 14:15:51 »
Гери, много е забавно покрай вас
Много хубаво са го измислили приятелите на Матиас
Какво ли още ще измислите вие луди главички
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #226 -:
юли 18, 2008, 21:28:43 »
Гери, миличка, радвам се, че успяваш да усещаш и положителни емоции покрай всичко, което ти се е струпало. Беше толкова забавано да прочета това свежо разказче за ергенското парти на Матиас
Извинявай, че те връщам към темата, която е толкова болезнена, но искам да знаеш, че докато четях за положението с 2-те ти баби, все едно четях за себе си.
Мило и трогателно ми стана, че си спомняш това, което преживях преди малко по-малко от 3 месеца - още ми е тежко за загубата на скъпата ми баба, на която съм кръстена, особено ми е тежко като гледам списъка на гостите, където тя фигурираше и от това, че трябва да я зачертна.
С течение на времето, колкото и да ми е мъчно, започнах да гледам по-философски на нещата благодарение на цялата онази подкрепа, която получих от вас в онази тема. Милият ми татко, който в неделя се прибира от САЩ и не успя да види майка си за последно, не мога да си представя как ще се чувства на сватбата, нито леля - неговата сестра, нито един от първите ми братовчеди, който също си идва от САЩ за моята сватба и не успя да види баба за малко.
Но винаги има и по-зле. Сега, положението не е по-добро. Другата ми баба, която отдавна е много зле здравословно, толкова, че дори не я бях включила сред гостите, защото няма как да дойде, претърпя 3 операции на крака през последния месец, не знам как й издържа сърцето. В момента е с отрязан крак до коляното, с майка ми, която също като твоята е единствено дете, бяха 1 месец в болница в друг град, най-накрая си ги прибрахме, но баба в момента е половин човек без крак. Много е рухнала психически, сърцето й е адски зле, няма сила дори да се помества сама на леглото, от 3 дни сме на тръни, че всеки момент може да се случи най-лошото, не си представях колко тежко е да си с отрязан крак, сринах се психически като я видях, 1 ден се грижих за нея и разбрах, че подобно нещо може да преживее дълго само по-млад и здрав организъм.
А сега и сърцето, а до сватбата остават броени дни...
И каквото стане - тя ми каза - сватба да има, независимо какво се случи с нея, родителите ми също са на това мнение, с тези сложни организации и те не живеят в БГ все пак и кой знае кога ще могат да се върнат. Майка ми е срината физически и психически след този 1 месец спане на 1 стол в болница в друг град и последвалите грижи за баба, която е в много тежко състояние. А сватбата наближава, нямам никакво време да я отменя в грижите...
И не е само това - на една от най-добрите ми приятелки брат й е паднал от 5-тия етаж и сега е в кома, но тя въпреки всичко явно е решила да не ме натоварва с негативни неща преди сватбата и се опита да го скрие, ама аз разбрах
, но се учудих на положителното й мислене и как вярва, че всичко ще се оправи, направо се разплаках, като я чух как говори, какъв силен дух в такъв тежък момент.
На милото един от приятелите вчера претърпя операция от херния и ако въобще успее да дойде, едва ли ще се чувства добре.
И на всичкото отгоре преди няколко дни почина дядото на приятеля на сестра ми. Неговите родители също ще са на моят сватба и не виждам вече на кой ще му е весело в крайна сметка от гостите. Сватбата на сестра ми е 3 седмици след моята - в деня след тяхната сватба стават 40 дни от смъртта на дядото на приятеля й.
И си казах - може ли всичко да е против мен, сякаш съдбата иска да ни каже, че не ни е писано да направим сватба, но си казах и, че може да ни е тежко и на част от гостите, и на нас, но съм решила да се насладя и на най-малката положителна емоция, която бих могла да изпитам през този ден и да я скътам за цял живот в сърцето си.
Гери, съжалявам, че ти напълних темата с моите проблеми, мислех да ги споделя в моята тема, но просто исках да ти кажа, че знам как се чувстваш.
Съжалявам, ако съм те натъжила.
Подкрепям те и се моля всичко да е наред!
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #227 -:
юли 18, 2008, 21:40:39 »
Мила Кикси, не си ме натоварила и не искам да си мислиш че си го направила. Мисля че най добре би те разбрал човек който минава по твоя път (за добро или лошо) и изпитва същите тревоги както аз и ти а и доста момичета тук.
Честно да ти кажа и на мен ми хрумна че може би това е знак на съдбата че не една ами и двете баби. Но ако взема да гледам всичко през черни очила аз съм тази която ще съсипя един от най важните моменти в моя а и този на Матиас живот и не мисля че имам право на това.
Затова пък се опитвам да мисля позтивно (колкоо и да е трудно).Сега се сещам една история от моето детство преди двадесетина години. Когато като си играеь с моята баба (майката на баща ми) и стоя на коленете и и казвам: Бабо, ти когато умреш и станеш ангел нали ще ми идваш на гости и ако искаш може да си измислим сигнал от сега и да ми напомняш че си около мен. Тя се засмя.
Сега като се сетя ми става едно мило и приятно че и дори да не са тук с нас един ден със сигурност са на място което е много по красиво и спокойно от тук.
Така че Кикси ,да се наслаждаваме на хубавите моменти сега и да си спомняме миналите с усмивка.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #228 -:
юли 19, 2008, 01:57:05 »
Гери, страхотно парти наистина. Преведох на златото ми и той се заля от смях и каза, че сигурно и него го чака нещо такова, ако някой щял да се сети изобщо, такива изненади са били типични за скандинавските страни. Аз му казах, че сигурно никой няма да се сети да му организира, а той запротестира, че ще е много гадно, ако никой не му организира нещо. Накрая се изпусна "Все пак това е последния ми шанс да бъда щастлив преди да се оженя" и аз веднага го изгледах кръвнишки, при което той се коригира, че искал да каже "последен шанс да прави глупости преди сватбата"
Значи да си приготвя и аз някоя по-широка рокля, ако ми искат дрехи
Нека мислим позитивно, момичета! Животът не е само нещастни събития! Да се наслаждаваме на щастливите моменти, колкото можем.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #229 -:
юли 22, 2008, 09:33:10 »
Здравейте момичета
, ето ме и мен от България.
Запохвам с малко лоши новини, а те са че деиствително бабичката ми е починала седмица преди да се прибера и дори когато за последно говорих с нашите тя вече не е била между нас. Милата дори е поискала да бъде погребана с жилетката която и донесох като подарък от франция. Толкова миличко ми стана.Преди да се върна я бях сънувала два пъти и двата пъти бяха толкова емоционални и си мисля че още тогава си взехме довиждане с нея и съм по спокойна.Убедена съм че там където е се чувства много по добре от тук.
Сега отивам на зъболекар и после реших да купя от тия червените покривки за близките на Матиас като подарък от майка ми, баща ми и мен типично български са и наистина че много ще ги използват по Коледа. А баба ми ми била приготвила шити от нея и украсени терлици и тях също ще сложим към подаръците за най близките.Мисля ще могата да усетят българската култура. На останалите гости мисля да купя от дървените мускалчета с българска роза или нещо подобно.
Това е за сега. След два три дни отивам при леля ми на гости в Бургас да попечем дупето и после сватбааа
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #230 -:
юли 22, 2008, 09:38:01 »
Гери, съжелявам, че така се е случило, но поне от поста ти ми се струва, че добре се справяш. За жалост такъв е животът!
Добре си го измислила за покривките. Със сигурност могат да вършат работа за Коледа, пък и са нещо, което има само в България.
Да си изкараш хубаво на морето и да не се тревожиш много за сватбата!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #231 -:
юли 22, 2008, 10:02:36 »
Приеми моите съболезнования за баба ти !
Сигурна съм, че животът й е свършил спокойно и в щастие. Не се изкушавай от негативните емоции, напротив - предай цялата положителна сила на наближаващото събитие на хората около теб, така ще им помогнеш да погледнат в бъдещето и да преживеят по-леко тъжния момент.
Мисля за теб
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #232 -:
юли 29, 2008, 16:02:42 »
Здравей Гери, какво става? Завърнахте ли се от морето, или още си печете дупетата!! Ще чакам като се върнеш да разказваш дали е готово всичко, че не остана...
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #233 -:
юли 29, 2008, 16:55:59 »
Гери, съжалявам за баба ти ... запази хубавите спомени за моментите заедно и ... занапред само хубави новини!
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #234 -:
юли 30, 2008, 13:36:23 »
Здравейте момичета нямам много време, само да ви кажа че съм добре и тена е страхотен,не е черно леко само за да с еоткрочва роклята.След два дни се връщам в Стоцкхолм а сватбата е след седмица и два дни.
Нямам търпение.
целувки и повече след сватбата
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #235 -:
юли 30, 2008, 13:44:13 »
Gery79
, ще те очакваме вече и като булка след още само седмица и малко
Много хубаво лятно и слънчево настроение ти пожелавам
Много добре си справила с организацията
и за партито на Матиас много гот се е получило
Въобще, много ти се радвам за свежия дух, продължавай все така
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #236 -:
юли 30, 2008, 13:57:49 »
Gery , още мъъъничко и идваш в нашия отбор
И аз ти пожелавам слънчево време
, прекрасно настроение :infatuated:и много любов
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #237 -:
август 05, 2008, 14:42:51 »
Гери, аз отсега да си ти пожелайя един страхотен ден други ден!!! Бъди много красива, обичана и щаслива булка!!! Дано всичко да е супер!! И ти да грееш от щастие!!! Ще чакам разказче и снимки! С теб съм!!!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #238 -:
август 05, 2008, 16:49:44 »
И аз влизам да ти пожелай всичко най-хубаво, защото и ние подписваме на осми и не знам дали ще имам време да пиша пак.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #239 -:
август 05, 2008, 16:58:12 »
Гери, ти потъна в последните приготвления, но ние всики мислим за теб. Раничко е още и затова не почвам с пожеланията, но само минавам да се разпиша
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...