Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 20:59:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Gery79 - 08.08.08  (Прочетена 119840 пъти)

KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #180 -: юли 10, 2008, 19:56:01 »

Gery, ако трябва да съм честна, на мен тия калии на етикетите за ракия хич не ми се връзват. Вярно, че калията ще присъства на сватбата ви, но според мен, етикетите не си пасват нито на духа на сватбата нито на вида напитка.

В темата за етикетите има линкове с по-подходящи етикети, според мен.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #181 -: юли 10, 2008, 20:30:38 »

Гери, честно казано не ми харесват тия калии, някаква шаренийка ми се получава  nea Но ако на теб си ти харесват - давай  good
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юли 11, 2008, 09:06:56 »

Мисля че сте прави момичета и се отказвам да правя етикети и да лепя и да принтирам и не знам още какво.Ще купя една химикалка която пише на стъкло и ако решим да има нещо написано на бутилкитте ще е с писалката.Няма да се вманиачавам чак пък в такива детайли. Мерси много за съветитеж give_rose
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юли 11, 2008, 09:41:26 »

Браво на теб!! С писалка ще стане много нежно и по-лично! Успех, и да покажеш снимки после:)
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: юли 11, 2008, 10:19:47 »

Айде успех, макар че аз не намирам нищо лошо в калите. Връзват се с цялата ви тема. Аз лично още не съм решила дали да имам етикети. Цялата хамалогия по рязането и лепенето направо ме ужасява.

А, я да питам, че сега съм на тази тема. Ще имате ли някаква украса зад булченската часа - тъй наречения backdrop?
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юли 11, 2008, 12:17:48 »

Снеже, ние ще имаме 6 кръгли маси с по 6-8 човека и то в палатка. Освен някаква украса в самата палатка от полски цветя които моите две бъдещи племеннички искат да направят не мисля да имам никаква специална украса зад нашата маса. И без това не знам къде точно ще сложим нашата маса в палатката.
А  на мен разни воали и балони зад масите не ми харесват и предпочитам да нямам.А и кой от 30-40 човека ще сбърка масата на младоженците- те всички ни познават до болка а и сме с Доста различно облекло от останалите.Така че съм твърдо протиж украса зад нас.

Дано само правилно съм ти разбрала въпроса и да не съм се изказала пак неподготвена.

За етикетите имам сега и друг вариант освен писането на стъкло. Баща ми най-вероятно в началото на вечерта след тоста ще каже че тва е ракия правена специално за нашата сватба от какво грозде и колко градуса...Така всеки ще чуе и няма постоянно да запат бутилките да се опитат да прочетат и така или иначе съм сигурна и етикети да сложа пак ще има хора да ме питат ма тва как се прави ма от какво грозде така че с един удар два заека.

Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юли 11, 2008, 15:17:32 »

Гери, правилно си ме разбрала. Аз не бих тръгнала да търся такава украса, ако целта й не беше маскировъчна smile Зад масата на младоженците има врата към терасата със знак EIXT! Ужасно седи и се чудя как да го маскирам. Радвам се за тебе, че няма да се главоболиш точно с такива неща. good
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #187 -: юли 11, 2008, 21:04:12 »

Gery, на гърлото на бутилките може да завържеш етикет, какъвто имат няки вина. Нещо такова

* vin.jpg (12.96 KB, 130x329 - видяно 2558 пъти.)
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #188 -: юли 11, 2008, 21:58:35 »

I understand Mathias has tried hard before he found Gergana - he sent a photo to the lonely hearts club - but they sent it back saying “we’re not that lonely”.
...
I met Mathias  2 years ago when they visited us in Bulgaria and believe me there was a lot of sweat- we were not able to understand if it was from the fear of meeting me or the warm climate in Bulgaria.
...
When Gergana told me that Mathias popped up the question I immediately wanted to know if he would be able to support a family - The answer was no! - He was only planning to support my daughter - The rest of us would have to look after ourselves.
...
Аз малко със закъснение да кажа - потресаващо   funnytooth funnytooth funnytooth

Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юли 11, 2008, 22:33:57 »

Аз малко със закъснение да кажа - потресаващо   funnytooth funnytooth funnytooth

Режина какво имаш предвид:)
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #190 -: юли 11, 2008, 23:02:28 »

МНОГО е забавна речта на татко ти  Yes
Браво!!!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юли 11, 2008, 23:32:41 »

Гери, твоята реч ме удиви, много ми хареса, но това, което баща ти е написал е направо невероятно - много добре казано, страхотно чувство за хумор и много мъдри неща в същото време. Цялата реч звучи много "witty".
За калиите на етикетите - и аз не одобрявам, най-много ми харесва предложението на KlaraFina. Аз може би ще се възползвам дори от него, така че KlaraFina, мерси много  give_rose
Купи ли iPhone?
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: юли 12, 2008, 00:04:43 »

Offtopic

Оо да снощи бяхме там в 20ч и гледам хората си донесли столчета,седнали си кротки ,радаваха безплатни сокове,сандвичи,бонбони .Абе супер си беше.И аз каквато съм контактна веднага завързах контакти със съседите и беше доста забавно. Отвориха магазина (както и на всякъде по света) в полунощ и в 02.30ч вече си взех телефончето.А магазина затвоти в 03ч. Късмет си беше. Много му се радвам на телефона.Такъв изискан дизайн и е толкова напред в технологията че нямам думи. Та така си направих и аз един подарък за сватбата.

По сватбата

Етикети няма да имаме,  другата седмица ми почва отпуската и не искам да се занимавам с абсолютно никакви сватбарски неща а ще релаксирам.

А речта на бащä ми доста я пообработих и някои от шегичките са от мен ама той нямаше нищо напротив.

Купих си днес и химикала за сватбената книга и тва май е последно нещо което трябваше да купя.

Роклята като я купих я пробвах без сутиен и се чуствах много по добре така отколкото когато бях със сутиена и затова реших да съм без сутиен и само с някакви стилни бикини или нещо от сорта. А за първата брачна нощ ще има нещо по така.  blush

А на обед ни се обадиха едни познати които много искахме да дойдат на сватбата, но мъжа е професионален голф играч и е постоянно по турнаменти и мислех че няма да дойдат но ни казаха че идват и аз на седмото небе.  yahoo

И след една седмица България-почивкааааа  yahoo
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #193 -: юли 12, 2008, 00:20:47 »

Браво, Гери, и разбира се, че за първата брачна нощ трябва нещо по-така, ама моят мъж по принцип не е фен на бельото и каза да не прахосвам пари за бельо, щото изобщо нямало да го погледне  laugh  Приятна ваканция от мен, аз изчезвам на поредната вила за няколко дни. give_rose
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: юли 12, 2008, 06:17:51 »

няма да имаш етикети, значи реши да ги надписваш с химикала или пак не съм разбрала:)понеже аз още нямам етикети, а немога да работя на фотошоп идеята да са надписани ми допада и ако ще ги надписваш да видим снимки как изглежда:)сигурно ще е стилно.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: