Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 03, 2024, 19:29:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За него
(Модератор:
Teo
) > Тема:
ходене с мъж по магазините /мъките/
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ходене с мъж по магазините /мъките/ (Прочетена 145473 пъти)
ina0208
Ентусиаст
Публикации: 76
Отг: ходене с мъж по магазините /мъките/
«
Отговор #60 -:
май 13, 2010, 19:33:30 »
Моята половинка също ходи с мен по магазините,много е забавно и мисля,че сватбата е и за двамата
Активен
moni80
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
май 28, 2010, 14:52:10 »
И моята половинка идва с мен навсякъде, но много бързо му писва като влезем в някой магазин и като се задържим малко повече
Активен
ivan_petkov2
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #62 -:
септември 03, 2010, 14:54:03 »
Много са малко мъжете които обичат ходенето по магазините, така че при вас не е единствения случей. Ще трябва да се премирите с този факт и за в бъдеще.
Активен
elivesko
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #63 -:
септември 29, 2010, 17:21:43 »
Това беше най- голямата трагедия ! Той мрази магазините и чака всичко аз да купя , а после не харесва и мрьнка .
Активен
petarangelov71
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #64 -:
декември 01, 2010, 23:17:33 »
Аз пък уредих ресторанта, музиката (DJ-я), и отидох за бързо да си купя костюм. С останалите неща се справи жена ми и държа да подчертая действахме поотделно за да не се караме за глупости.
Активен
AnitaP
Любопитен
«
Отговор #65 -:
януари 13, 2011, 15:16:56 »
Ох, колко мъка има по този свят
, прекрасно разбирам за какво говорите: едно трудно тръгване, едва издържане по магазините, неодобрение на повечето неща, които уж малко са го вълнували до този момент...
Но затова си има лек, като не харесва: едно хубаво обикаляне ЦЯЛ ден от магазин на магазин и на следващия път започва да харесва всичко, което гледате
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #66 -:
януари 19, 2011, 18:31:28 »
Годеника ми винаги е с мен, когато вършея из магазините. Всъщност, той май е дори по - голям любител, дори на магазините за бельо, вече разбира всичко, дори знае какво би ми харесало. Ходили сме в ателие, тогава беше щуро, защото продавачката ни хвана и ни закара горе, където донесе рокли и ме кара да меря, видяхме се в чудо, нямахме намерение, но беше забавно.
Относно сватбата - и двамата се вълнуваме еднакво и нямаме търпение да дойде лятото и да започнем да мислим за това и да организираме всичко..
Активен
super_bianka
Ентусиаст
«
Отговор #67 -:
януари 27, 2011, 22:54:48 »
Цитат на: AnitaP в януари 13, 2011, 15:16:56
Ох, колко мъка има по този свят
, прекрасно разбирам за какво говорите: едно трудно тръгване, едва издържане по магазините, неодобрение на повечето неща, които уж малко са го вълнували до този момент...
Но затова си има лек, като не харесва: едно хубаво обикаляне ЦЯЛ ден от магазин на магазин и на следващия път започва да харесва всичко, което гледате
Леле миличка, напълно те разбирам. И мойто съкровище е така. Обича да се разхожда, но не и по магазините, а сега покрай организацията на сватбата ме изкарва извън кожичката, защото е много срамежлив, не му допада целият този шум около тържеството и това, че ще сме център на внимание и познай колко ми помага... хич! Направо ми идва да го
Аз съм си избрала рокля, декорация на ресторант, дреболийки разни, от него искам само да си избере костюм, а той... не та не! УЖАС
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
февруари 06, 2011, 21:24:50 »
Обожава ходенето по магазините. Не мрънка, не протестира, сам ми предлага да обикаляме. Златен ми е.
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #69 -:
февруари 06, 2011, 21:34:04 »
Моичкият не обича шляенето по магазини и с него е мор по магазините. Но да ви кажа много бързо си избра всичко и навреме - сравнително.
Така че - с моето мрънкане успяхме да спестим малко нерви.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #70 -:
февруари 06, 2011, 21:42:42 »
И моят обича да ходи
Никога не ми е отказвал за нищо, не съм чувала мърморене (само ако не огладнее
)
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #71 -:
февруари 07, 2011, 00:45:42 »
Момичета, чета ви и все едно аз съм писала почти всеки един пост в тази тема, но искам да ви кажа, че се случват и чудеса
моят бъдещ съпруг изпитва същия ужас от ходенето по магазините, както при посещение на зъболекар
и аз имах притеснения, че ще е незаинтересуван, мрънкащ, ужасен на моменти, но той ме изненада приятно - не сме ходили по магазините заедно, аз обикалях, набелязвах разни неща - примерно костюма, ризата, вратовръзката - а след това той идваше с мен на даденото място, разглежда, пробва и ако му стои добре взимаме, ако не - аз вече имам представа, какво би му отивало и какво не и знам какво да търся, а когато го намеря, процедурата е същата .. да ви кажа при нас доста добре проработи този метод - и аз, и той бяхме доволни както от избора и скоростта на пазаруване, така и че всичко се е разминало без караници и мрънканици
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #72 -:
февруари 08, 2011, 01:22:18 »
ние с моята половинка от скоро без да искаме добихме нов тертип на ходене по магазините...отиваме в така наречения на бг МОЛ и докато обикаляме двамата в следващия момент ако на мен не ми е интересно в магазин в който той иска да влезе влизам в съседния който на мен ми харесва и обратно, и си гледаме...ако някой нещо си хареса вика другия и го купуваме заедно...но така спестяваме отегчението на двамата...ако пък се измори а аз искам още да обикалям сяда търпеливо на някое кафенце и ме чака
а преди където единия там и другия и в интерес на истината на моменти е малко отегчително
и съм много доволна...никога не ми е отказал да идва с мен и дори и да не му се обикаля какво да ме прави...нали съм му малката женичка и знае че обичам да идва с мен а компромиси и разбиране трябва да има...та не мога да се олача
Активен
Cardissimo
Любопитен
Cardissimo
«
Отговор #73 -:
март 07, 2011, 11:44:20 »
Ами може да пообиколим малко с вас, ама то не малко, ако имаше вариант само да влизате ида копувате
или да ни викате само за одобрение когато си харесате определни модели
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #74 -:
май 12, 2011, 20:08:44 »
ООО моичкият хич го няма по-магазините .Решаваме и тръгваме, при което като влезнем в някой магазин ,ако той си гледа няма проблем ,обаче недай си аз да се захласна по-нещо и започва да мрънка да тръгваме ,че сме изгубили ужасно много време в този магазин и така нямало да има време да разгледаме другите и така до безкрай.
Мрън ,мрън ,мрън
Аз обаче съм се научила да не му обръщам внимание и си гледам и въобще не се и стига до скандал ,защото той се фръцва ,като жена и излиза да ме чака пред магазина.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
Всички