Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 08:30:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив?
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? (Прочетена 224950 пъти)
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
Отг: Има ли булки от Пловдив?
«
Отговор #435 -:
март 17, 2008, 08:49:12 »
roumyana аз съм много доволна от Ситела Голд, винаги когато съм си купувала нещо златно е било от там..И наистина съм доволна, смятам да сипоръчам халките точно от там!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #436 -:
март 17, 2008, 10:37:27 »
Знам го това ателие, имат много хубави работи там, ще отида да видя, това с пробния вариант много ми допада, че малко сепритеснявам по каталог да избирам, но и до Раковски ще отида, но мисля да е май месец всичко , тъкмо си мисля и абитурентите да вземат да намаляват, та да може повече време да обърнат навсякъде и в сватбените магазини също.
Момичета много серадвам че всички действата по въпроса, гледам че повечето доста сте напреднали..
Аз най вероятно ще се похваля с нещо доста по нататъка..
Активен
Pepyna
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #437 -:
март 17, 2008, 10:50:58 »
Здравейте, момичета! Мисля, че мога да помогна по отношение на халките - в Раковски има 7 или 8 куфара с халки, но до 3-4 грама едната. По-масивните са само няколко. Наистина трябва да побързате заради баловете, но по-интересните им модели просто ги няма в наличност там. Има една друга фирма с няколко магазина - моите халки са от там и съм много доволна. Сама си измислих модела, по-скоро промених доста един модел и ми го направиха точно както обясних. Цените им са като навсякъде и халките стават за около 10 дни. Моята е с диамант, а на милото-без. Ако сте си харесали модел от другаде - носите снимката и променяте каквото си искате. Хората са много любезни. Ателието им е на Хр. Ботев преди Военна болница посока Сточна гара.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #438 -:
март 17, 2008, 11:33:43 »
И в това ателие съм била, то е на ъгъла разположено нали, мила защо не ни покажеш твоите, много серадвам че си доволна.
Активен
LIONITA
Новак
«
Отговор #439 -:
март 17, 2008, 13:47:39 »
Здравейте аз сам нова във форума и много бих се радвала ако някои може да ми помогне.Някои има ли идея за хубав хотел с ресторант,защото половина ми гости не са от Пловдив а немога да си позволя да ги настаня в Марица или Тримонциум.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #440 -:
март 17, 2008, 14:00:27 »
Лионита здравей, много се радвам че и ти се присъединяваш към нашия списък
Държиш ли гостите да са настянени в същия хотел,където ще е сватбата, защото си мисля че това ще е проблем. Много по лесно ще ти е да намериш по евтин хотел, в който да настаниш гостите и отделно да си наемеш ресторант,който харесваш. Но все пак ето някои идеии ако държиш да е на едно и сущо място: Лайпцик-куверта е евтин 25 лева +такси, залата побира 200 човека. Севън хилс-евтино хотелче, но ресторанта е малък до 70 човека, там куверта е около 35 лева, няма такси. Империал, но то и там май не е евтино. Има един евтин хотел и ресторант , но той е в Кичука и не много луксозно, но ства-Интелкооп.Копчето и хотел Алианц, но за цени не знам.Хотел Русалка-но е малко циганско там(собствениците са цигани).
Все пак има доста евтини хотели,които можеш да наемеш-Евро, метропол, Его,и тн. и да си харесаш ресторант в близост,който ти е по джоба, а и ти харесва
Активен
LIONITA
Новак
«
Отговор #441 -:
март 17, 2008, 14:34:43 »
Благодаря ти много за барзия отговор
.Някои от хотелите ги разгледах вече ,но не съм сигурна ,че това е МОЯТ ресторант
.Последната ми надежда е хотел Герджика ако ми хареса ресторанта инче почти съм минала и аз на варянта да не са на едно място.Проблема е че сме около 110 човека и трудно мога да намеря хотел на подходящи цени който да има ресторант за толкова хора.В хотел Империял е много хубаво даже правят отстъпка за стаите понеже около 30 човека трябва да настаним в хотела,но ми хареса голямата зала а тя е за много хора
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #442 -:
март 17, 2008, 14:38:51 »
Лионита, ние сме избрали Лайпциг (имаме много гости от други градове). Честно да ти кажа, не съм ги виждала стаите на живо - на снимките реновираните изглеждат добре. Цените не са много ниски, но ти правят отстъпка от хотелската част ако ползваш ресторанта - за това обаче, трябва да се уговориш изрично с отдел Маркетинг, защото те са отделно от ресторанта.
В Империал цените на хотела са по-високи от тези в Лайпциг, макар че и стаите вероятно са по-хубави. Също имате отстъпка от стаите в хотела, ако ползвате ресторанта. До Империал се намира военния хотел (ако случайно се спрете на ресторанта на Империал, а хотела ти се стори скъп), който е значително по-евтин вариант, но със сигурност не можеш да очакваш голям лукс - но поне е прилично.
Севън Хилс ..... не съм съгласна с определението "евтино хотелче", но може аз да бъркам ценоразписа.
П.С. - изпреварила си ме с отговора - ако ви харесва Империал, погледнете Военния хотел -
http://hotel_plovdiv.eamci.bg/bg/index.htm
«
Последна редакция: март 17, 2008, 14:40:38 от Alucinado
»
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154
«
Отговор #443 -:
март 17, 2008, 22:13:50 »
Цитат на: LIONITA в март 17, 2008, 14:34:43
Благодаря ти много за барзия отговор
.Някои от хотелите ги разгледах вече ,но не съм сигурна ,че това е МОЯТ ресторант
.
Здравей и от мен. Идва ми на ум един хотел-ресторант до спортното училище- Глобус.Погледна ли там?
Активен
LIONITA
Новак
«
Отговор #444 -:
март 18, 2008, 09:27:22 »
На там съм се насочила днес или утре ще отида да го разгледам
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #445 -:
март 18, 2008, 14:54:06 »
LIONITA
добре дошла при нас. Ние също ще имаме доста гости от други градове, но да ти кажа чесно изобщо не съм мислила да търся хотел и ресторант на едно, за да им е удобно.Вече си резервирахме ресторанта, но остава хотела. Така че ще може да сме си доста от полза. Мога да ти дам малко инфо за хотел Его-там стаите са много хубави, правят отстъпки, особено летния сезон. Може би до 50-55лв. излиза двойната стая. Зависи дали това ти се вижда скъпичко. Ще чакам да пишеш как вървят нещата.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #446 -:
март 18, 2008, 14:57:06 »
а за Копчето-ресторанта събира до 150 човека, хубав е, куверта е от 25лв.нагоре, но хотелът е скъп, мисля че беше 100лв.двойната стая. но все пак той е четиризвезден...
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #447 -:
март 18, 2008, 15:43:08 »
Друг вариант за хотел за настаняване на гости е "Русалка" или Интелкооп
Активен
Bisunka
Любопитен
ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!
«
Отговор #448 -:
март 18, 2008, 17:38:15 »
Здравейте отново!
Исках да споделя впечатленията си от Ди Джей Дрехаров с вас- много интелигентен и начетен човек, просто личи, че е професионалист в бранша. Мисля, че на него ще се спра и няма какво повече да му мисля. Сега трчбва да избера и видеооператор и фотограф. Чакам предложения!
М/у другото, някой знае ли къде мога да намеря ръкавици/ръкавели за роклята си. Моята шивачка ми обясни,че не можела да ми ушие от дантелата на роклята, защото трябвало да са разтегателни. Дали има по магазините?
Активен
viki2007
Любопитен
«
Отговор #449 -:
март 18, 2008, 19:50:20 »
Здравей LIONITA и аз като теб имах проблем с настаняването на гостите и след много ходене от хотел на хотел се спрях на Империал и малката зала-по общо мнение беше чудесно
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...