Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 08:38:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как протече раждането?  (Прочетена 219270 пъти)

Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #105 -: юни 22, 2008, 19:24:22 »

Ой ой ой,...милички...не съм искала да ви натъжавам или плаша някоя от вас huhhuh.gif
Наистина беше кошмарно в един момент...но пък сега си имам един малък повръщаш юнак tease...Просто за второто си имам една обичка на ухото...явно не ставам за нормално раждане, а и уговорката с лекар явно също си оказва влияние pardon
Но пак казвам като преминала на половина през едното, и през другото...никак не е страшно nea...а болката...тя се търпи ..някакси tease
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 22, 2008, 22:06:11 »

Майче браво, аз съм категорично за уговорка с лекар, за да се избегне до голяма степен това отношение което е било при теб. Много се радвам, че при вас всичко е наред
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юни 23, 2008, 08:21:41 »

Майче, Sabeva, Mirindadimi, браво на вас момичета! Аз отдавна не бях влизала в нета и ваяите разкази направо толкова ме разчувстваха, че... cray cray cray
Поздравления, че въпреки всичко и вие и бебчовците сте добре good give_rose
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 23, 2008, 09:54:49 »

Цитат
.....аз съм категорично за уговорка с лекар....

Аз само ще добавя,че за второто /живот и здраве/ пак ще си направя уговорка със същия лекар good Когато ме приемаха и казах,че съм пациентка на д.р Скочев /завеждащ родилно отделение/ отношението към мен се промени!Аз не мога да се оплача от акушерките,лекарите и стажантките,които непрестанно кръжаха около мен докато родя good
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юни 23, 2008, 10:02:46 »

Аз само ще добавя,че за второто /живот и здраве/ пак ще си направя уговорка със същия лекар good Когато ме приемаха и казах,че съм пациентка на д.р Скочев /завеждащ родилно отделение/ отношението към мен се промени!Аз не мога да се оплача от акушерките,лекарите и стажантките,които непрестанно кръжаха около мен докато родя good
а сиска самия лекар присъстваше ли на раждането? и аз съм по същия начин  д-ра който ми следи бременността е завеждащ АГ-то и ми каза като отида в болницата да кажа че съм му пациентка ако не е на смяна, а ако има проблеми да му звънна да дойде... Но аз се чудя дали не трябва да присъства
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юни 23, 2008, 10:11:55 »

Естествено,че присъстваше good Уговората ни беше на 5 см. разкритие да му се обадя да дойде /той беше запознат,че можеше да се наложи секцио по спешност заради тесния ми таз и едрото бебе/ Приеха ме в болницата,заведоха ме в предродилна да слушат тоновете,тогава аз казах,че съм пациентка на Скочев и ,че ще му се обадя!Не се наложи,защото той беше на смяна!Периодично ме проверяваше за разкритие,идваше в стаята да ме види как съм и не само,че присъстваше на раждането,но и "помагаше" на акушерката!Казваше ми кога да напъвам....натисна ми корема веднъж,че не можах да събера сили да напъна,а главата беше излязла! Накрая той ми прави епизотомията,а след няколко дни пак той ми махна конците!Този месец ми предстои преглед пак при него!

С две думи...аз съм много доволна от отношението и работата му и не съжалявам,че го ангажирах good
« Последна редакция: юни 23, 2008, 10:13:32 от сиска » Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юни 23, 2008, 10:27:34 »

Здравейте момичета - възхищавяам се на майките геройни- Момичета прекланям се пред Вас за смелостта ви - Да са ви живи и здрави бебчетата и много много да ви радват.

В момента братовчедката на милото е в къщи тя е 9-я месец и и предстои  секцио на 02.07 в Майчин дом Варна -а аз се чуствам толкова притеснена и да ви кажа малко ме е страх ,че може да започне раждането и аз да не мога да и помогна.
Милата постоянно охка в къщи - което мен ме стресира много - постоянно се оплаква че има болки ту в кръста , ту ниско долу , неможела да седне ,нито да лежи  и така - това положение ме изнервя много, старая се да съм спокойна и да я успокоявам и нея ...но ме е страх да не се паникйосам  - моля споделете какво да направя
Милата няма никаква представа нито за упойките , нито за самото раждане и аз вече незнам какво да направя....
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 23, 2008, 10:33:14 »

Цитат
Милата няма никаква представа нито за упойките , нито за самото раждане и аз вече незнам какво да направя....

Как така няма представа?Не е ли говорила за тези неща с лекаря,който ще й прави операцията?Ако отсега я хващат контракциите незнам как ще издържи до датата за секцио :huh:Можеш да й помогнеш единствено като й вдъхваш кураж и спокойствие!Ако стане "напечено" хващате едно такси и към Мд good Кой й е лекаря там?
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юни 23, 2008, 10:35:52 »

Сиска благодаря за съвета - какво да ти кажа за нея - незнам какво е говорила с лекаря и дали изобщо е говорила , но поне от разговорите си с нея аз останах с такова впечатление - че си няма и идея - а лекаря и е К.Атанасова
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #114 -: юни 23, 2008, 10:40:19 »

Леле Майче  girl_impossible какво раждане си имала само! Направо  cray нямам думи, дано не се случва на никой!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юни 23, 2008, 13:23:24 »

Селвет можеш единствено да и вдъхнеш кураж!!!Моята майка нищо че е  минала през две раждания ако се разохкам нещо и започва да се панира да иска да ходим в болница и да чупи ръце което мен ме изнервя страшно много!!!А аз си охкам като не ми е удобно и като ми е горещо не че ще раждам!! angry O_OТова е много лошо за майката още повече се притеснява!!!Говорете си,разсейвай я, гледайте филми..ей такива работи които да я успокояват и отдалечават мислите от раждането а и теб да успокояват да не се панираш!!
Аз имам въпрос малко сефте а blum: Кой изражда бебето-лекаря или акушерка???Защото ако имаш уговорка с лекар то не е ли за да те изроди той а не само да гледа отстрани??/Аз понеже не разбирам а искам да знам че ще си ангажирам следящия ме лекар и да съм подготвена да не му се скарам че само ме гледа а не помага  tease
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юни 23, 2008, 14:09:03 »

Клео мен ме изражда акушерката,а лекаря ми стоеше до мен / за да има кой да дърпам за престилката като ме боли/ blum той взе участие само когато видя,че не мога да направя последния напън и бебето се задушаваше /натисна ми корема веднъж/ и с това си предизвика моята ярост и няколко удара през ръката blush
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 23, 2008, 14:21:20 »

Благодаря ти!! @}->--Ами тогава значи трябва опцията да е избор на акушерка не на лекар =]Значи ли това че аз имам хубаво доверие на моя лекар но не се знае в чии ръце/акушерски/ще попадна??? crazy
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юни 23, 2008, 14:41:23 »

Благодаря ти!! @}->--Ами тогава значи трябва опцията да е избор на акушерка не на лекар =]Значи ли това че аз имам хубаво доверие на моя лекар но не се знае в чии ръце/акушерски/ще попадна??? crazy
абе по принцип си е така, ама нали ако нещо не е наред доктора ти е там, бе Клео, ще я плесне през ръцете и ще продължи раждането ако трябва! Но не съм чувала до сега това да се е налагало! така че спокойно good
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юни 23, 2008, 14:53:55 »

Клео мен ме изражда акушерката,а лекаря ми стоеше до мен / за да има кой да дърпам за престилката като ме боли/ blum той взе участие само когато видя,че не мога да направя последния напън и бебето се задушаваше /натисна ми корема веднъж/ и с това си предизвика моята ярост и няколко удара през ръката blush
И при мен беше така- лекарката отстрани следеше тонове, контракции, натискаше, гледаше ме да не получа кръвоизлив в очите от напъните, а акушерката ме бърка...и улови бебето като изскочи.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: