Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 22:29:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Танците  (Прочетена 249521 пъти)

falenopsis
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #300 -: май 06, 2010, 18:05:55 »

Шеговито, за разтуха, но ето идея за танци, музикално оформление и веселба  shok

http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=E9FD9FE0B570194B9B0B0ECD4B7E8EE7
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #301 -: май 11, 2010, 22:10:02 »

Върхът на простотията..... NO NO NO Нашите цигански сватби бледнеят пред това тържество на малоумщината и липса на всяка култура и здрав разум.В началото мислех че действието се развива някъде в анадола и не се учудих много от ориенталските изцепки.Но като видях че това са братята руснаци,сърцето ми се сви.... :(Накрая се вижда надписа на стената.Надявам се да е някоя от бившите рускоговорящи репуплики на СССР,която е по-в страни от руската култура и традиций.
« Последна редакция: май 11, 2010, 22:12:47 от AIVEN » Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #302 -: май 12, 2010, 11:14:57 »

На мен ми дава някаква грешка и не отваря видео, само празен сайт sad Да не забравяме все пак че в Дагестан говорят на руски, но са мюсюлмани и културата им е много различна от нашата като цяло и руската в частност...
Активен
falenopsis
Любопитен
*

« Отговор #303 -: май 12, 2010, 12:21:58 »

На мен ми беше смешно, не го взимайте толкова насериозно  blum

В Дагестан са мюсюлмани, но ако бяха праведни нямаше да пият алкохол, камо ли да се къпят в него  smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: май 13, 2010, 07:38:08 »

Моля някой да ми препоръча уроци по танци - за 1-ви сватбен танц, около Лъвов мост някъде или някъде в центъра, и ако може - на достъпна цена!
Благодаря предварително!!!  give_rose
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #305 -: май 16, 2010, 17:48:10 »

Отгоре над клипа пише Дагестан....  angry
Олекна ми. smile

lunno momiche за какви танци питаш? Има класически,латино,латиноамерикански,поп денс.....
« Последна редакция: май 16, 2010, 17:53:02 от AIVEN » Активен
bridezilla
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 22, 2010, 00:22:15 »

Ние всъщност направихме точно такъв танц-изненада ,за които говорят Vaqq i Nina Style! Ето и линка за тези,които искат да се посмеят!  danceg
http://vbox7.com/play:7a7c4a0f
Активен
falenopsis
Любопитен
*

« Отговор #307 -: юни 22, 2010, 08:16:01 »

bridezilla , разгледах и снимките ви, сватбата ви е била като от филм! Да сте живи и здрави и цял живот да се обичате! Толкова красива сватба, май не бях виждала.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юли 07, 2010, 13:13:53 »

Общо взето се справяме добре , но се притеснявам да не се издъним някъде ,вярно е че ще направим малко весело ,но дано не става  smile
Активен
Ochun
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 30, 2010, 18:05:17 »

Ние ще импровизираме, хем да е по забавно  danceg  Инъче за хората сме гола вода  smile оставям ги на гостите, само едно булчинско ще тропмна и да объркам крачките няма да се вижда под роклята хихихихихих
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #310 -: август 05, 2010, 13:42:38 »

Момичета, някоя от вас да е танцувала салса на сватбата? Ние ще го правим и почвам да се шашкам как ще се въртя с тази рокля, тя не е голяма и тежка, но просто със сигурнос й трябва повече време от на мен, за да се завърти  funnytooth Има я в галерията, може да добиете представа. Особено ме притеснява, че в хотела подът е с килим и не знам как ще е  crazy crazy Има ли някой идея?
Активен
Roisin
Новак
*
Публикации: 11

everything zen

« Отговор #311 -: август 17, 2010, 18:45:01 »

Момичета, някоя от вас да е танцувала салса на сватбата? Ние ще го правим и почвам да се шашкам как ще се въртя с тази рокля, тя не е голяма и тежка, но просто със сигурнос й трябва повече време от на мен, за да се завърти  funnytooth Има я в галерията, може да добиете представа. Особено ме притеснява, че в хотела подът е с килим и не знам как ще е  crazy crazy Има ли някой идея?
Тsvetentse, първо поздравления! Роклята е страхотна! Убедена съм, че няма да имаш проблеми с танца. Ние танцувахме румба и моята рокля беше с подобна линия. Справих се задоволително, макар че не бях танцувала никога преди и ходихме на уроци само около месец и половина. Вярно, че румбата е по-бавничка и има по-малко въртележки...но все пак...
Съветвам те да пробваш 1-2 пъти да потацуваш вкъщи с роклята, за да усетиш как се движи - без младоженеца разбира се ;-) Също така може да отидете двамата в ресторанта 1-2 дни преди сватбата или по-рано, ако имате възможност, да пробвате как ще се получи танца върху килима. Важно е да бъдеш с обувките, с които смяташ да танцуваш на сватбата. И ние много се бяхме ошашкали, но след като пробвахме танца 3-4 пъти на дансинга в ресторанта, се поуспокоихме =D
Успех и пиши как е минало  good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #312 -: август 19, 2010, 13:50:28 »

Може би  Offtopic , но Roisin, ще споделиш ли къде ходихте на уроци (ако е било в София), защото и ние сме решили да заложим на румбата и събирам мнения за добри школи Wink
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: август 19, 2010, 15:59:03 »

Riosin, доста време се отделили за танци....ние още се мотаем, нямаме никакво свободно време, направо си мисля да го отложа този първи танц. huhhuh.gif
Активен
Roisin
Новак
*
Публикации: 11

everything zen

« Отговор #314 -: август 20, 2010, 22:16:36 »

Може би  Offtopic , но Roisin, ще споделиш ли къде ходихте на уроци (ако е било в София), защото и ние сме решили да заложим на румбата и събирам мнения за добри школи Wink
Тiama, ние ходихме на индивидуални уроци при една много талантлива и приятна инструкторка. Блага се казва, но не е в София, а в Пловдив. Води една школа и в Стара Загора, но това май ти е още по далече...
Ако все пак се интересуваш, пиши на лични и ще ти дам телефон.
Успех  good
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: