Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 19, 2025, 01:26:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как реагира бъдещият татко, когато му казахте?
Беше в шок shok
Беше много щастилив yahoo
Никак-нямаше думи shok любов заедно
Той беше разбрал сам secret
Не се зарадва sad

Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как казахте/ще кажете на половинката, че ще става татко?  (Прочетена 79355 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: февруари 16, 2007, 20:21:46 »

А ако види няколко такива фигурки на подходящо (много видно, направо очеизвадно) място в къщи, мисля, че поне ще му мине някоя мисъл за бебе, ако не се досети!!! girl_wink

Активен
mama.desi
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #16 -: февруари 18, 2007, 11:33:10 »

Моето бебченце се роди преди един месец... Когато казах на таткото той беше страшно щастлив, и двамата много искахме да си имаме бебче. Казах му докато бяхме на софия ленд, хапвахме си сладолед и дойде един случаен барман  Wink и донесе една голяма торта с написано " Честито бебче". Таткото си глътна граматиката и после как нададе радостен вик .... хихихи беше незабравимо.  girl_in_love
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: февруари 18, 2007, 12:08:07 »

Здравей, mama.desi, и добре дошла при нас, да е жива и здреава малката Деси!!! girl_in_love

Наистина много хубаво си го измислила!!! Bravo
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: февруари 19, 2007, 14:32:44 »

аз също нямам представа как ще му кажа на моето мило, когато му дойде времето разбира се !!! но едва ли ще мога да скрия нещо от него, тъй като той всичко забелязва и иска да знае !!!!! smile но ще го измизлим надявам се заедно !

колкото до вас мами и бъдещи такива, браво !!!! smile smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: февруари 20, 2007, 15:04:31 »

Мисля, че може да се подскаже secret на бъдещият татко за бебчето и с един такъв букет!!! girl_in_love Какво мислите? girl_wink

* 627.jpg (13.92 KB, 200x200 - видяно 486 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: февруари 21, 2007, 18:10:34 »

незнам дали ще издържа да пазя съмненията си в тайна.Най-вероятно даже ще дойде с мен при доктора.Мразя да преживявам тези моменти сама.Иначе може да измисля нещо щуро на излизане от кабинета на чичо Док girl_wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #21 -: февруари 21, 2007, 18:13:36 »

Аз хич не си падам по изненадите, но като му дойде времето може и да ми хрумне нещо... Blush
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: февруари 21, 2007, 19:25:54 »

Аз ще изчакам даже ще отида сама на Док, за да се уверя, че всичко е наред и дали чакаме едно или две бебчета!!! girl_in_love И ще изчакам до първия най- най- близък повод и ще му подаря теста с двете чертички и снимчица на бебчето/бебчетата за подарък!!! Мисля, че би било чудесно, какъв по-хубав подарък от това, че ще става тати?!!! heart Dance
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #23 -: февруари 22, 2007, 01:06:03 »

Аз ще изчакам даже ще отида сама на Док, за да се уверя, че всичко е наред и дали чакаме едно или две бебчета!!! girl_in_love И ще изчакам до първия най- най- близък повод и ще му подаря теста с двете чертички и снимчица на бебчето/бебчетата за подарък!!! Мисля, че би било чудесно, какъв по-хубав подарък от това, че ще става тати?!!! heart Dance

Булечка, мога само да кажа, че просто имаш страшно търпение  girl_wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: февруари 22, 2007, 11:19:42 »

Булечка, мога само да кажа, че просто имаш страшно търпение  girl_wink

Ами, искам да е наистина ИЗНЕНАДА, просто!!! girl_in_love
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476

« Отговор #25 -: февруари 22, 2007, 16:56:42 »

Да (не че те разубеждавам, само да кажа), че бебчетата обикновено не се виждат до 6тата седмица, а може и малко по-късничко, значи ще почакаш минимум 2 седмици, а то може да ти е лошо вече през това време, няма ли да ти се иска той да знае и да ти помага  pardon
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: февруари 22, 2007, 17:05:37 »

Да (не че те разубеждавам, само да кажа), че бебчетата обикновено не се виждат до 6тата седмица, а може и малко по-късничко, значи ще почакаш минимум 2 седмици, а то може да ти е лошо вече през това време, няма ли да ти се иска той да знае и да ти помага  pardon

Ооо, рабира се!!! good Бих искала!!! good Но искам да е запомнящо се, например за РД!!! Би било сууупер изненада да получи за подарък положителен тест, рано-рано сутринта преди да е тръгнал на работа!!! Не мислиш ли??? Лелелеее, направо нямам търпение!!!

Даже искам да е с мен на първия преглед живот и здраве!!! любов заедно
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: февруари 22, 2007, 17:45:22 »

При нас се получи много хубаво. Направихме си бебчето на моя рожден ден  blush . Съмнения, че съм бременна се появиха още след Коледа /първите признаци-гадене, повръщане...и т.н./, но решихме да изчакаме с тестовете до Нова година  /аз бях убедена де, но... /. Разбрахме със сигурност, че съм бременна на 2-ри януари /направих си тест - всъщност 2 за по-сигурно  tease / Това ни беше като подарък за Нова Година. А малката се роди 2 седмици преди рожденния ден на милото ... още един подарък нали ...  Bravo
Но таткото беше през цялото време с мен и знаеше за всичко от предположението, че съм бременна до резултатите от тестовете...То и не можеше много да се скрие като се имаше предвид колко зле бях и как не можех да погледна ядене и помириша нещо по-силно без да  bad
Иначе той много се зарадва ... даже аз май бях по-притеснена от него ...  Eeager , а той просто каза "Супер, ще си имаме бебче" и ме гушна, а аз само  cray от радост
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: февруари 22, 2007, 17:48:04 »

Аз се надявам моето слънце да се зарадва много като му кажа един ден!!! любов заедно
Активен
mariya
Професор
Публикации: 304

Горда мама

« Отговор #29 -: февруари 25, 2007, 12:47:46 »

хайде да кажа и при нас как беше  girl_in_love
правихме го бебо лятото на 2005та....татито беше убеден, че ще стане от раз...аз не толкова....цикълът ми беш епо-редовен от швейцарски часовник....та след 2 седмици на "правене" ми заксъня с 1 ден...и половинката - "бременна си, няма какво да се чудиш и не можеш да се съмняваш в мен"  Oh my ... , но аз изчаках няколко дни и си направих тест, заедно го отворихме...е, бяха 2 чертички blush
нямаше романтика, но пък тати беше толкова уверен в себе си  dirol good
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: