Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 01:45:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: какъв маникюр си направихте за сватбения ден
никакьв - 3 (1.5%)
интересен - 152 (76.8%)
обикновен - 43 (21.7%)
Общ брой гласове: 196

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какъв да е лакът за ноктите?  (Прочетена 173959 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 06, 2007, 20:28:57 »

деня преди сватбата отидох да ми направят ноктопластика(не много дълга)занесох на маникюристката една снимка на маникюр който си харесах тук във форума и тя ми го направи........без да иска улучи и цвета на камъните по роклята(розови)още си стоя с ноктите и лака,толкова ми харесват че не искам да ходя да ми ги махат cray
Сиска аз успях да издържа с маникюра цели две седмици след сватбата.Чувстваш се вълшебно като го погледнеш нали?
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #106 -: май 06, 2007, 20:53:39 »

много е хубаво после не само лака като гледаш после, иначе сиска не видях да си снимала маникюра, има ли снимка?
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 07, 2007, 11:23:41 »

ами само снимка на лака няма,но има една където са хванат халките ни и леко се забелязва лака good
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 07, 2007, 11:32:27 »

Аз се уредих с маникюра. Сестра ми е много добра в рисунките. Тя ще ме рисува  DANCE И без това се очертава да не ме взимат от Варна. А в моя град няма маникюристка  angry Нооо нищо сега съм по-спокойна.
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #109 -: май 07, 2007, 12:23:23 »

къде е това Юли?
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 07, 2007, 12:33:46 »

Аз ходих онзи ден да си записвам час за маникюр и познайте...моята маникюристка не иска да ми направи ноктопластика!!! ohmyМай ще трябва да се обърна към друга!!!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 07, 2007, 12:52:06 »

Аз ходих онзи ден да си записвам час за маникюр и познайте...моята маникюристка не иска да ми направи ноктопластика!!! ohmyМай ще трябва да се обърна към друга!!!

моята по принцип също не иска, тъй като имам хубави и дълги нокти по принцип, а аз се страхувам да не счупя някой до тогава и като и казах, че ако ги счупя , да ми направи ноктопластикя ми отговори, че след това ноктите ми няма да приличат на нищо и трудно ще се възстановят !!! може би за това smile
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #112 -: май 07, 2007, 12:54:11 »

аз като отидох за първи път исках ноктопластика, обаче маникюристката каза да сложим гел така да израстат здрави, може и това д аизмислите като вариант good
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #113 -: май 07, 2007, 23:21:09 »

Маникюрът е едно от малкото неща, за които се колебая...била съм с ноктопластика, но сега обикновено си ходя със нокти лакирани в бледорозови и бледобежови цветове. Не мога да реша дали да се прежаля за сватбата с ноктопластика или да предпочета естествения вид и късички нокти. Вие какво мислите, дами?
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: май 07, 2007, 23:23:00 »

Аз съм твърдо ЗА естественото  *THUMBS*Просто съм си фен на всички естествени неща.Разбира се маникюра може да бъде малко по-различен -малки камъчета или апликации
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #115 -: май 08, 2007, 00:04:12 »

Ами наистина е много индивидуално... аз ще бъда с естествен маникюр, а дължината му ще зависи от това, доколко ще успея да го опазя.  pardon При всички случаи няма да е дълъг, макар да обичам дълъг маникюр; представям си нежно бледорозово, по-"сватбено" е някак. Мисля, че ако се претрупа маникюра с камъчета и т.н., ще отнеме от красотата на новите ни халки...  girl_wink
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #116 -: май 08, 2007, 07:15:43 »

Аз съм твърдо ЗА естественото  *THUMBS*Просто съм си фен на всички естествени неща.Разбира се маникюра може да бъде малко по-различен -малки камъчета или апликации

и аз така, само че като сложа гелче и не се чупят и дълго време съм си с естествени ноктета, а иначе NO
Активен
Юлия
Баш Майстор
**

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 08, 2007, 07:43:04 »

tedyemo  за кое питаш? Аз съм от Провадия. А сестра ми не  е маникюристка, но може да рисува добре върху нокти.
Мисля само да си уформя маникюра някъде и като си отида тя да ме нарисува.
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #118 -: май 08, 2007, 08:01:10 »

незнаех че там няма маникристка pleasantry затова питам, мислех че във Варна ще празнувате, затова иначе нали ще ни покажеш какво е стнало?
Активен
Юлия
Баш Майстор
**

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: май 08, 2007, 08:05:15 »

Тя сватбата е тук въвъ Варна. От Провадия ще ме вземат само. И да няма кой да си прави маникюр там  angry за това можеби няма.
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: