Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 06:46:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Асеновград - 2 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Асеновград - 2 част (Прочетена 177422 пъти)
dorina79
Сватбен ШАМАН
Отг: Асеновград - 2 част
«
Отговор #120 -:
май 06, 2008, 22:50:25 »
да, и аз ти стискам палци всичко да е ок.
и аз съм си харесала нещо подобно.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #121 -:
май 06, 2008, 23:26:13 »
vilence, моята рокля е от Милена Стил (можеш да видиш снимки от сватбата в галерията). Аз съм доволна от изработката. След първата проба се бях отчаяла, че ще си ходя грозна на сватбата (но само защото аз не успях да обясня какво точно искам), но в крайна сметка, роклята ми се получи много добра. Дизайнерката, Елена, беше много точна и макар, че на последната (уж!!!) проба смених модела нямаше никакъв проблем.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #122 -:
май 06, 2008, 23:34:14 »
Alucinado браво много си хубава, и младоженеца и кумовете, браво, всичко е чудесно, чакаме повече снимки! Вие нещо меден месец няма ли да имате? А ааа колко ти излезе роклята, ти май беше казала, но не помня
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #123 -:
май 07, 2008, 08:57:21 »
Alucinado
роклята е страхотна. Поздравления. Явно Милена се справят отлично. Техен ли е модела или шиха по твоя идея?
Активен
Legolascho
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #124 -:
май 07, 2008, 15:57:37 »
И аз си взех рокля от Милена - Асеновград. Момичетата в магазина бяха много любезни, самата Милена - също. Тя нанесе поправки на моята рокля и на една приятелка за около час,сложи силиконови чашки на корсета, добави допълнително презрамки, които могат да се махат, на мен с дантела, на нея с лъскави камъчета, украсиха и и воала с камъчета, като за това не заплатихме нищо допълнително. Работят качествено и бързо и аз съм много доволна.
Иначе и нас в един от магазините се отнесоха много презрително защо отиваме да търсим сватбени рокли при условие,че сега е времето на абитуриентите.
Активен
vanq777
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #125 -:
май 07, 2008, 16:47:02 »
На мен днес ми се случи същото нещо?!Отпратиха ни с майка ми от 2-3 магазина защото сега било времето за абитуриенти и едва ли не от къде на къде ни е хрумнало да търсим булчинска рокля?Знам ли може би и защото беше 10 сутринта и още си пиеха кафето продавачките?Ужас
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #126 -:
май 07, 2008, 16:51:07 »
Хаха, на мен ми се случи нещо подобно преди време. Казаха ми че до сватбата има много време и да дойда пак по-нататък. ohmyАми изобщо няма да отида повече... Те ли ще определят кога да си избирам рокля?
Активен
vanq777
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #127 -:
май 07, 2008, 17:04:58 »
Именно.М-у другото днес обиколихме почти всички магазини в Асеновград и в крайна сметка много малко са тези,които предлагат по-разнообразни неща.В крайна сметка момичета реших че ще шия роклята.Колко време преди сватбата мислите че трябва да е готова?
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #128 -:
май 07, 2008, 17:32:35 »
Alucinado
, ти ме окуражи за роклята.Ама някой може ли да ми каже защо не мога да разгледам снимките от лични галерии и винаги ми излиза някаква грешка?А пък искам да видя все пак какво са изработили в Милена.Дизайнерката,която се занимава с мен също се казваше Елена,сигурно е една и съща.Помогнете,моля с галерията,какво трябва да направя,за да ми ги отваря?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
май 07, 2008, 18:01:22 »
Това за лошото отношение към клиента е вярно, но има магазини, в които се държат прекрасно.Аз навсякъде казвах, че сватбата ми е септември (когато си е) и повече ми казваха, че било мнооогоо рано. Аз естествено отвръщах, че не е тяхна работа и рокля ще си купя когато преценя аз. Имаше и продавачки, които отговаряха точно обратното, че съм се заела точно навреме. Значи сега сме май т.е. роклята ще я имам 3-4 месеца по-рано. Лично аз смятам, че колкото по-рано, толкова по-добре. Да не забравяме, че това е сериозна задача, която отнема време, пък и сватбената подготовка не свършва само с купуването на рокля. Мен ако питате правете нещата по-отдалече, за да сте спокойни. И без това последния месец ще е достатъчно напрегнат.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #130 -:
май 07, 2008, 18:19:15 »
Alucinado много красива рокля. Почти колкото булката
. Моля те дай инфо колко излезе цената на роклята и срока за който ти я ушиха. И още един въпрос плата и дантелата на място ли си ги избираш или може да се купят и от друго място?
Активен
soksi77
Любопитен
«
Отговор #131 -:
май 07, 2008, 18:43:11 »
Alucinado милена имат ли сайт в интернет
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #132 -:
май 07, 2008, 20:39:07 »
не нямат си сайт и аз това се чудя защо не си направят,при положение,че фирмата е от повече от 10 години и се е утвърдила вече.
Alucinado, ти на колко проби ходи?Защото на мен ми казаха,че отивам следващия пъ,правят ми корекциите и си я взимам.И аз доста се учудих,ама пък ако трябва от Варна да ходя още няколко пъти дотам,то къде ще му излезе краят!
«
Последна редакция: май 14, 2008, 20:45:35 от maria_lakova
»
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #133 -:
май 08, 2008, 09:01:30 »
След като прочетох темата се убедих, че наистина ще отидем до Асеновград
В София само веднъж обикалях сама и си харесах една рокля за 650 лв. ... не че няма да ги дадем тези пари, но явно в Асеновград също има прекрасни рокли , на прекрасни цени
Направо от там ще вземем и чашите и свещите
Трябва да вземем и костюм за мъжлето... предполагам ,че там има. Ще препоръчате ли магазин
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #134 -:
май 08, 2008, 10:47:07 »
Здравейте мацки искам и аз да споделя виждането си за Аеновград ние на 1-ви май бяхме и купихме абсолютно всичко рокля,костюм и всички дреболийки
съветвам ви да обиколите първо има много неща има най различни модели преобладават тези с обръчите,но има и изчистени модели както и по натруфани въпрос на личен избор *THUMBS*Моята я взех от Сиана 480 лв добре се отнесоха с нас тъй като има бяхме първите клиенти за деня
костюма го взехме от Маниаци 220лв с ризата точно до магазин Сиана е/в галерията ми има снимки ако иска някой може да погледне/ ние сме страшно доволни така че заслужава си да отидете до Асеновград
Успех на всички
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11