Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 03:08:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград - 2 част  (Прочетена 177590 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 19, 2008, 15:34:32 »

Благодаря, момичета, аз повече от финансова гледна точка съм се замислила, дали си струва.

Ама Пламик, май си права, че като си вземеш и аксесоарите от тям, ще си на сметка, пък и екскурзийка малко да си направим, че то май медена седмица не се очертава да има  Offtopic (аз до октомври отпуска не мога да взема)

Ще я мислим пак...
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #76 -: април 19, 2008, 16:36:16 »

Кикси, и аз гласувам за Асеновград. Просто там са ателие до ателие и на всяка втора витрина виждаш булчински и други официални тоалети. Има най-разнообразни модели, като преобладават тези с кринолин и обръчи (тип торта). Не знам какво разбираш под нестандартно, но реално погледнато дантелата оскъпява роклята доста. Тоест ако имаш по-малко дантела, крайната цена е по-евтина. От там вече различна цена имат различните платове и дантели, има и по-скъпи, и по-евтини. Като кажеш, че искаш рокля до 400 лева, всяка дизайнерка ще ти предложи съответните платове и дантели, за да се вмъкнеш в цената. Аз отидох уж само за рокля, а като си взех и обувките, воала, тиарата и чантичката и закръглих всичко на около 800 лева. Но поне знам, че съм приключила и че си заслужаваше разходката до Асеновград.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 19, 2008, 17:58:48 »

:offtopic:Нещо не ми излезе поста, не знам какво стана, сигурно, защото се опитах да прикача големичка снимка и не ме пусна. Както и да е.

Роклята, която ми харесва я има в темата Булченски рокли част 2, стр.13, 1-та снимка. Хем ми се иска да е тип "плажна", защото искам по-небрежен стил като цяло за лятна сватба на открито, хем ми се иска да прилича на булчинска.
Много си падам по такъв тип рокли - до колената, тип "асиметрични", да са като "накълцани" надолу. Нещо като тази, само че малко по-дълга отзад, с ниска талия и по-прозрачна горна част или направо бюстие.

Та ето това ми е основната идея, най-накрая я изчистих  Bravo  и ми е чудно, дали мога да намеря нещо такова в Асеновград  crazy и то на прилична цена..
Активен
eli83
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 19, 2008, 20:47:00 »

Момичета, и аз минах днес набързо по магазините в Асеновград, но така и не видях къде е магазина на Нели Праматарова.
Тъй като видях, че много от вас са доволни от нея, бихте ли ми обяснили къде се намира?
Видях, че тя има сайт, но за съжаление не работи. Прочетох, обаче, че има магазин и в София, някой ходил ли е? Ако има наистина същите неща, да не пътувам 2 часа, като може да отскоча тук.

Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 22, 2008, 20:26:03 »

Мила ели83, ателието на Нели Праматарова се намира на уличка с интересното име "Конушка"4. Тьй като съм ходила само веднъж до Асеновград не мога да те ориентирам добре как да стигнеш до там, но по принцип е в пресечка на една от срвнително големите улици. Наоколо няма много други булчински магазини, но съм сигурна, че който и да попиташ в Асеновград за нея ще може да ти я покаже.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 23, 2008, 09:28:49 »

Момичета ние смятаме на 1-ви май да отскочим до Асеновград за костюм и рокля някоя от вас ако е ходила скоро нека сподели дали има хубави неща,в галерията ми има рокли и ще търся такъв тип,но дали ще има там незнам Girl_hide Girl_hide
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 28, 2008, 21:37:07 »

Момичета, тази седмица мисля да ходя до Асеновград да разгледам булчинските магазини.Някой може ли да ме упъти къде да ида и къде не, защото искам нещо тип М Тайлър, с дантела главно да е.Има ли там магазини,които предлагат такива модели,за да не се лутам само.А и ако някой знае да ми каже какви са цените,защото повече от 800 до 1000 максимум не мога да дам.Мерси на всички предварително.
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 29, 2008, 09:06:41 »

Момичета, тази седмица мисля да ходя до Асеновград да разгледам булчинските магазини.Някой може ли да ме упъти къде да ида и къде не, защото искам нещо тип М Тайлър, с дантела главно да е.Има ли там магазини,които предлагат такива модели,за да не се лутам само.А и ако някой знае да ми каже какви са цените,защото повече от 800 до 1000 максимум не мога да дам.Мерси на всички предварително.

виленце, да те успокоя за цените - там изобщо не са толкова високи... само че не знам дали има избор на моделите, които търсиш и мисля че с поръчка ще е най-добре. тук има момичета, които знаят повече, но аз мисля, че дори да е много специална дантелата няма да излезе повече от 800 лева  smile
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #83 -: април 29, 2008, 11:43:18 »

Ели83, ако се качиш на такси и кажеш Конушка 4, ще те закара точно там и то само за лев и 50 Wink Градчето не е голямо и разстоянията не са големи. Иначе имат 2 магазина, едното е ателие, другото е магазин. За съжаление не знам точния адрес на магазина, а ателието е на Конушка 4. По принцип сега ще ти кажа как се ориентирах аз - като излезеш на булеварда пред МВР (една голяма бяла сграда с един малък тунел до нея) и тръгнеш по булеварда в посока центъра на Асеновград, излизаш на едно като триъгълно кръстовище и точно там на ъгъла има една красива сграда и на партера с големи букви пише Нели Праматарова. Не е далеч, 3-4 минути шофиране. Там ще те упътят точно за ателието или просто ще ти извикат такси, както направиха с нас, но ателието е на 10 минути пеша от магазина по една от улиците до магазина. Общо от ателието до голямата бяла сграда с МВР надпис на нея и тунелчето е 15 минути пеша нормален ход. Хм, чудя се дали обясних като хората ... Във всички случаи номерът с таксито и адреса работи, те знаят всички улички  good
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 29, 2008, 11:57:17 »

Момичета дано не ви разочаровам но хубави рокли в Асенодград тип М Тайлър, Проновиас и други такива , каквито има по списанията да кажем , просто няма да намерите, Всички рокли са един тип и с евтини платове, обиколих поне 30 магазина и не видях нито една, която да е по-различна и да ми хареса. То затова и ценовия диапазон е 200-300, имаше и няколко магазина с по-скъпи , но разлика в качеството и платовете нямаше. една продавачка  в Сияна даже ми обясняваше, че каквато рокля искам щяло да ми излезе много  скъпо-към 500 лева. Какво да и обясявам, че хубавите ролкиса са по 1500 минимум.
Дано да си харесате, аз не успях . Мился като минат абитуриенрските пак да хода, че сега имаше и много абитуриентски рокли, може да изкочи нещо, кой знае.
на тези , които отиват на покупки-успех!!!! и ако видите нещо хубаво споделете.
А ако някой си е шил в Асеновград рокля по модел от списание да сподели дали са я направили както трябва.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #85 -: април 29, 2008, 12:29:27 »

Румяна, съвършено права си, че красотата на роклята е в качеството на платовете. Не можем да очакваме същия ефект с евтини платове и дантели. Иначе снимките от списанията и от Интернет са главозамайващи, но не знам някой дали е обърнал внимание поне на дантелата? Не искам да разочаровам тези, които се стягат за Асеновград с надеждата, че там ще им ушият рокля на Деметриос за 200-300 лева ... просто няма да стане. А масовите рокли са в по-ниския ценови диапазон заради по-ниската покупателна способност на повечето булки. Ако вие можете да отделите 1000 лева за дантела и американски сатен (този сатен е основа на роклята в голяма част от случаите и стои добре), то идете със снимка на мечтаната рокля и действайте. Няма дизайнер, който да откаже да ви вземе парите и да даде най-добро от себе си да ушие роклята максимално близо до модела от вашата снимка. Аз също отидох със снимка и роклята се получи доста успешно с дантелата, която бях избрала, макар че самият модел беше със съвсем друга (и убедена съм в пъти по-скъпа дантела). Е, не стои толкова "тежко", колкото на снимката, но важното е, че на мен ми стои добре и ми харесва крайния резултат.
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 29, 2008, 14:06:47 »

Момичета,донякъде съм съгласна,че повечето рокли не са от "скъпи" платове, но спокойно ако само това ви пречи, може да си купите желания цвят и плат и да ви ушият рокля. Там шивачките са добри, не взимат толкова много за труд, както в София и със сигурност през ръцете им минават стотици рокли годишно.
Да,наистина дантелите и тук, и там в повечето случаи са груби, но можете да си купите спокойно и вие самите. В много от магазините ме питаха какъв плат искам и ми казваха,че ще ми ушият рокля от каквото пожелая, какъвто модел искам.
Скоро (на 05.05.) ще ходя да си взема роклята, която ми ушиха и ще пиша пак, но съм почти 100% сигурна, че няма да ми се развалят добрите впечатления
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 30, 2008, 08:01:26 »

Здравейте момичета като ви чета че в Асеновград няма голям избор на рокли и са все еднакви малко се обезкуражавам,ама наистина ли е толкова зле sad Ние ще ходим утре с милото не съм де настроила че мога да си харесам рокля,но ще си нося моделите които съм си харесала и ако не харесам нещо ще питам дали могат да ми ушият по избрания от мен модел и плат girl_wink Оххх малко ми е притеснено ама каквото стане това стискайте палци good
Vilence виждам и че и ти ще ходиш до Асеновград тези дни а кога точно give_rose
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 30, 2008, 09:31:21 »

ее момичета не се отчайвайте, много булки си купуват от там рокли
значи не е толкова зле, това е само  мое мнение.
А пък в Пловдив в повечето магазини се предлагат същите рокли, само че поне двойно по-скъпи, така че определено има смилъл да се иде до Асеновград, то и аз в краен случай може от там да си ушия, като ням а по-добре другаде. smile пък и наистина има мн други неща по евтини
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 30, 2008, 22:30:35 »

Кикси, и аз гласувам за Асеновград. Просто там са ателие до ателие и на всяка втора витрина виждаш булчински и други официални тоалети. Има най-разнообразни модели, като преобладават тези с кринолин и обръчи (тип торта). Не знам какво разбираш под нестандартно, но реално погледнато дантелата оскъпява роклята доста. Тоест ако имаш по-малко дантела, крайната цена е по-евтина. От там вече различна цена имат различните платове и дантели, има и по-скъпи, и по-евтини. Като кажеш, че искаш рокля до 400 лева, всяка дизайнерка ще ти предложи съответните платове и дантели, за да се вмъкнеш в цената. Аз отидох уж само за рокля, а като си взех и обувките, воала, тиарата и чантичката и закръглих всичко на около 800 лева. Но поне знам, че съм приключила и че си заслужаваше разходката до Асеновград.

можеш ли да качиш снимки!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: