Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 08:28:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Асеновград - 2 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Асеновград - 2 част (Прочетена 177460 пъти)
Оля
Сватбар
сем. Желеви
Отг: Асеновград - 2 част
«
Отговор #270 -:
юли 09, 2008, 10:44:08 »
Мда благодаря за бързият отговор. В такъв случай въобще не трябва да съжалявам, че сутринта забравих фотоапарата
. Чесно казано не виждам защо го правят, едва ли е за да не им откраднат модела, дори си мисля, че би трябвало да е обратното - все пак си е вид реклама. Ама кво ви занимавам с моите си "размисли и страсти"
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646
«
Отговор #271 -:
юли 12, 2008, 20:33:50 »
и аз да се включа с няколко думи по темата- миналата седмица ходих до асеновград и от втория магазин си поръчах роклята. Търсейки място къде да паркираме хвърлих по един поглед на витрините и реших да не губя цял ден време в обикаляне и мерене на еднакви модели, та направо както си бях решила се запътих да търся 2-та предварително набелязани магазина от мен- Сияна и Нели Праматарова. Е почти веднага открих Нели и направо поръчах роклята- показах набързо какво искам и след около час ми скроиха основната пола и горната част (другото ще е готово на пробата която всъщност ще е и вземане на роклята). Останах много доволна от жената- разбрана, изслушва те какво искаш и предлага варианти за реализацията без да си налага мнението и да те убеждава какво трябва да си ушиеш. Дано всичко е ок. Успех на всички запътили се към Асеновград, надявам се скоро да мога да похваля още повече Нели Праматарова
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #272 -:
юли 12, 2008, 20:56:19 »
Е, момичета и аз да се похваля - спрях се на рокля!!!
Тя е от Сияна, но за съжаление я имам на снимка само от телефон. Като цяло роклите в Асеновград ми се сториха разнообразни. Премерих доста модели, но се спрях на цяла рокля в цвят шампанско, без обръчи, много изчистена. На 31 съм на проба, тогава ще се снимам с нея и ще ви я покажа!
Активен
Daninka
Ентусиаст
«
Отговор #273 -:
юли 14, 2008, 10:14:22 »
Здравейте, момичета!
krasunka
и
Оля
, много ме зарадваха коментарите Ви за Нели и Сияна. На мен също доста ми ги похвалиха и аз мисля в неделя да ги посетя. Случайно да сте забелязали работното време в неделя?
Активен
Оля
Сватбар
сем. Желеви
«
Отговор #274 -:
юли 15, 2008, 17:22:17 »
Раб. време на Сияна е: през седмицата 9-18ч, в събота 9-16ч, но за съжаление почиват в неделя.
Daninka
, искаше ми се да ти донеса по-добра новина. Успех с подготовката!!!
Активен
Daninka
Ентусиаст
«
Отговор #275 -:
юли 16, 2008, 08:09:24 »
Привет, Оля!
Опитвам се от снощи да ти благодаря, но сега виждам, че нищо не е публикувано
на мен също ми даде грешка, когато се опитах да ти изпратя лично съобщение. Както и да е - с риск да се повторя - хиляди благодарности за инфото.
Вие свършихте ли работа в Асеновград - купихте ли костюм на "милото
"?
Приятен ден
Активен
shaska
Сватбар
«
Отговор #276 -:
юли 16, 2008, 08:09:34 »
Момичета искам да попитам нещо..или може би въпросът ме се отнася да тези от вас които вече са ходили до Асеновград...
Наистина ли роклите в Асеновград започват от 800 лв. нагоре...
шефката ми сподели вчера че една девойка дето има сватба на 02.09 е ходила до Асеновград и е проучила въпроса...та тя е казала че роклите започват от 800 лв. нагоре....като цена де....моля ви отговорете ми че ми предстои ходене до Асеновград, харесала съм си рокля по-точно 2 -едната я оцениха на 650 лв., другата на 800 лв...та ако ще давам пари и ако наистина са толкова поне да е за рокля която съм си хареса и ще ми я ушият.Ателието е странно че не си спомням как се казва ама е-майла е
[email protected]
и адрес Цар Иван Асен 123 до бензиностанция Делта на изхода на Асеновград посока Първомай...моля ако някои се сети как се казва да ми пише...допитването ми до тях е от май месец и не мога да си спомня как се казват...
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #277 -:
юли 16, 2008, 10:52:57 »
shaska мила роклите в Асеновград варират от 200 до 1200лв, като масово са между 350-500лв, и за тях продавачките казват, че са от скъпите. Няма такова нещо от 800лв нагоре, не се шашкай напразно.
Ателието, за което говориш е на Жана Джинева, много добра дизайнерка, но като такава вероятно взима и повече пари. Пазари се, те преценят индивидуално колко ще вземат на човек. Успех!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #278 -:
юли 16, 2008, 22:04:54 »
shaska роклите в асеновград маово са по 300-350 лева, особено ако идеш в по-страничните магазинчета, освен това като питаш за цената можеш да се правиш, че ти е проблем и те ти дават по-нисдка цена,ако ще шиеш.
аз утре отивам на първа проба, ако всичко е наред в работата, защото една извънредна срещичка ми направиха , та ще видим
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #279 -:
юли 17, 2008, 22:10:48 »
здравейте момичета, искам да ви кажа че днес си взех готовата рокля от асеновград и просто съм очарована от резултата и от отношението в салончето където ми я шиха
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #280 -:
юли 18, 2008, 06:12:04 »
в кой салон ти я шиха?
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #281 -:
юли 18, 2008, 09:05:47 »
Марианка
.... само да не трябваше да чакаме, за да я видим
Радвам се, че си останала доволна от резултата и имаш роклята, която си искала
Активен
valery27
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #282 -:
юли 20, 2008, 18:56:23 »
Привет на всички булки от форума! Искам първо да ви пожелая много здраве и една приказна сватба и също така щастлив семеен живот!
Нашата сватба живот и здраве е на 24.08.2008 в Пловдив, малко късно започнах с приготовленията, но се надявам да се справя. Поръчах си рокля от Версай и сега очаквам първата проба.Искам да изкажа моите благодарности към дизайнерката, страшно мила жена и голям професионалист и да и пожелая да облича много бъдещи булки.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #283 -:
юли 20, 2008, 21:23:49 »
silvia-tamara шиха ми я в салон "Каприз" на главния булевард който води към "Сияна" точно до Булсатком от лявата страна
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #284 -:
юли 20, 2008, 22:12:55 »
мерси помислих че може да си в този където аз си я поръчах понеже от целия асеновград там ми направиха впечатление бяха много любезни и отзивчиви дано и роклята да са я докарали:)
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...