Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 11:33:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Булото " - 2 част  (Прочетена 179376 пъти)

Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #180 -: май 05, 2010, 09:29:39 »

А, не, няма сама да си правя прическата. В събота съм на пробна с воала. Но косата ми е къса като каре и ще е пусната. В този вариант не става с фуркети. 
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #181 -: май 17, 2010, 14:27:50 »

За мен не е от особено значение дали ще имам воал, було...  pardon Само че бъдещият младоженец много държи на него. Понеже много ми се иска да изпълня желанието му, се чудех дали съществува подходящ вариант за типа рокля, който ще нося (имам снимка в галерията) ? Според мен няма такъв, но много се надявам на някой да му хрумне нещо  give_rose
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: май 17, 2010, 14:36:59 »

Мишел, аз смятам, че всеки тип вола ще отива, важното е ти какво харесваш, или в  твоя случай, какво най-малко не харесваш.
 аз мисля, че няма да съжаляваш за воала, аз също нямах претенции,даже по-скоро неисках, а после щах да съм с него само за подписването, а то, какво стана, не го свалих цяла нощ, много е хубаво да се носи  було, толкова е романтично, а и кога друг път ще се носиш smile
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 17, 2010, 14:57:00 »

michelle, според мен също доста видове була ще отиват на тази рокля. Единствено такива с дантела по ръба може би няма да пасват, понеже от снимката ми се струва, че има друг тип апликации по роклята.
Но иначе всяко було, което е по-изчистено, ще стои страхотно, можеш да пробваш с различни дължини. Според мен и до талията, и т.нар. fingertip length биха отивали на роклята, а защо не и дълго до земята. Последното сигурно ще е по-неудобно (предполагам само), но затова пък би стояло адски романтично и нежно.
Аз също не бях сигурна дали искам було, но още първия път, когато мерих рокли, ми сложиха за проба две различни. Е няма такова усещане, в този момент наистина се почувствах булка...  chee
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #184 -: май 17, 2010, 15:18:46 »

Приемам съвета за булото  give_rose и благодаря за него  smile
 Мислила съм да се направи фин воал, максимално подобен на този на шлейфа. Нещо като испански воал, но без да е по края с дантела, по-дълъг от самия шлейф. Само че с моите 160 см не си го представям много, но при първата проба ще помоля да сложа различни варианти. Ако се наложи, ще се шие  smile
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: май 17, 2010, 15:48:36 »

Имай предвид, че колкото по-тънка е самата материя, толкова по-нежно стои.
Зависи също и каква е ширината на булото – ако е по-широко, се набира повече и стои по-бухнало. Ако искаш, разгледай този сайт, има доста интересни обяснения: http://www.theweddingveilshop.co.uk/, виж Veil Tutorials.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: май 17, 2010, 16:25:47 »

michelle, аз си представям тази рокля точно с такъв воал, какъвто ти си описала. Ако имаш възможност да пробваш в някое ателие, ще ти е по-лесно да решиш кое ти стои по-добре.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #187 -: май 17, 2010, 17:46:36 »

asseto, Alucinado, благодаря ви за мненията  give_rose Толкова много ми помогнахте!
asseto, сайта е чудесен! Не съм виждала такъв smile Сега вече знам какво да търся  smile
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: май 17, 2010, 20:04:25 »

Радвам се, че ти е бил полезен!  give_rose
И според мен такова було, каквото си описала, ще е чудно с тази рокля. Просто пробвай!  good

(А ако покажеш и снимки после, хич няма да ти се разсърдим...  blush)
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юни 03, 2010, 16:59:53 »

Момичета, аз имам малко колебания относно булото. Представях си го по един начин - без да се прехлупва пред лицето, да е съвсем леко набрано, дълго и падащо тежко. Но в магазина от където си взех роклята ми предложи едно, което по края си има сатенена лента, пак е дългичко, казаха, че ще ми го ушият без прехлупващата се част. Аз дали от бързане и емоции, дали защото всички покрай мен го удобриха се съгласих и го поръчах. Имам снимка в галерията на първоначалния му вид. Нямам представа как ще изглежда, след корекцията  pardon Вие какво ще кажете, не изглежда ли малко "хвърчащо", все си мисля, че можеше да е малко по-дълго  blush
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: юни 03, 2010, 17:12:27 »

На мен много ми допада, а като цяло рядко харесвам було  Bravo
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юни 03, 2010, 17:34:52 »

И според мен е хубавко, много лежерно изглежда... и нежно!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: юни 03, 2010, 18:48:03 »

mademoiselle, имаш предвид, че след корекцията в горната част няма да е на два ката булото ли? Ако да, аз мисля, че ще стои постно, сравнено с другите воали, които си си сложила в галерията.

Самата сатенена лента на мен ми изглежда добре. Ако ширината (обема) и дължината на воала са такива, каквито ти искаш, значи ще се получи добре.
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юни 04, 2010, 10:17:15 »

Alucinado, да не искам булото да е на два ката, представям си го, като тип испански воал, но няма да е съвсем такъв, защото пак ще има лек набор и ще се закача в косите с помощта на фиби или фуркети. Обемът ми се струва добър  smile а така, като се замисля, няма смисъл да е по-дълго, защото ще се наложи да го държа в ръка, за да не се изцапа. Следващата седмица трябва да е готово - ще показвам снимки  Wink
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #194 -: юни 09, 2010, 09:43:11 »

Момичета, някоя от вас виждала ли е в София воал от копринен шифон? На мен точно такъв ми е необходим, но на повечето места съм забелязвала само от органза или тюл  sad
 А да можете да ми кажете места, където шият воали(в случай, че не открия какъвто ми трябва)?
 Благодаря много предварително  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: