Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:22:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206477 пъти)

skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юни 19, 2008, 09:53:29 »

Ами да, така е - все пак си е както се разберете. Аз примерно така или иначе ще си имам една шаферка, та ще и платя роклята. Тя даже още не знае  pardon И аз като inaxastra и пратих известно количество модели, като принципно имаше един, който най- подхождаше на моята рокля и тя си хареса него  yahoo Само искала корекции по деколтето. И толкоз - другата седмица отиваме да я шием. Та така - то на хората им е ясно, че се охарчваш достатъчно по сватбата...та както си прецените
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юни 19, 2008, 09:59:26 »

Аз ще имам две шаферки, на 1,5 и 2,5 годинки, деца на мои приятелки и сама ще им купя коклите, защото не ми е удобно да ги натоваря. Молбата ми е да ми кажете къде в София могат да се купят такива роклички на по-ниски цени до към 50-60 лева всяка. не ми се иска да шия, а и те растат доста бързо и ми се иска да ги купя 3-4 седмици преди свтабата.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #92 -: юни 19, 2008, 10:01:24 »

Аз не съм им пращала модели. Само им казах, че би ми допаднало ако роклите са в тъмно червено (те и без друго ме питаха за цвета) и намирам еди кой си плат са много подходящ. Това е всичко. Оставила съм на тях да решават  Wink
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юни 19, 2008, 10:05:04 »

pardon ОК не съм разбрала правилно  give_rose. Но както и да е де - тя и без това нито знаеше какво иска, нито къде да шие, та реших да и помогна. Пък и в това ровене за рокли из нета се натъкнах и на МНОООГО шаферски рокли. А и тя в началото хич не искаше да е с розова рокля  cray, НО си купила розова блузка и установила колко добре изглежда в розово  yahoo yahoo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #94 -: юни 19, 2008, 10:10:38 »

Не, не, лошо няма. Особено щом не е ориентирана. Не е като ти да си беше наложила мнението. Радвам се, че сте се уговорили.

ПП. Ти къде се губиш ??
LAUGHTER Никаква те няма и липсваш вече 
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юни 19, 2008, 10:18:11 »

Offtopic Пу - ми няма нищо ново и за това само чета. Иначе чета всеки ден. Offtopic Но то сега започва голямото тичане и голямата работа, та ще се включвам пак. Ето - надявам се до 1 седмица да покажа роклата на шаферката. Избрали са и момичетата-шивачки един много як розов сатен. Само шифон не са и намерили подходящ, но се надявам да успеят  Xixixi Xixixi Xixixi
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юни 19, 2008, 10:30:08 »

Аз искам да ви се оплача,толкова исках аз да избирам рокличките на двете си шаферки,е така или иначе аз ги плащамм,но се оказва,че няма да стане поради ред причини и замесени още 100 човека,та сега остава единствено да се надявам,да не се появят в деня на сватбата с онези грозни и помпозни роклички,които аз ненавиждаммм  cray....е ще показвам снимкии
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юни 19, 2008, 10:31:53 »

Е - недей така. Пък и все пак - вярно, някои роклички са по- натруфени, но нали знаеш - малките момиченца в почти всички роклички са като кукли, така че няма да има проблем - горе главата  give_rose
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юни 19, 2008, 15:15:13 »

Момичета, моите големи шаферки си избраха модел на роклята. На мен лично много ми хареса също   goody

Мисля само че ще са в друг цвят, още не сме решили какъв. Аз още не съм си избрала моя рокля, но си нагиздих шаферките DANCE

Да ви попитам според вас, малките шаферки да са като големите облечени или като булката. Малко се двуумя, но мисля да ги докарам като булката  Girl_hide Куклите много се радват с принцески рокли.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юни 19, 2008, 15:22:02 »

Bravo Bravo Много е хубава. И аз много ги харесвам тези модели, ама моята шаферка няма с какво да ги "напълни", щото са за по- така дами  cray ...
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юни 19, 2008, 15:26:57 »

Mно е хубава рокличката , поздравления за избора good
А за малките - като булката , те ще се радват повече на такива рокли , и че са облечени като булката  Wink good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: юни 19, 2008, 15:28:55 »

Момичета, моите големи шаферки си избраха модел на роклята. На мен лично много ми хареса също   goody

Мисля само че ще са в друг цвят, още не сме решили какъв. Аз още не съм си избрала моя рокля, но си нагиздих шаферките DANCE

Да ви попитам според вас, малките шаферки да са като големите облечени или като булката. Малко се двуумя, но мисля да ги докарам като булката  Girl_hide Куклите много се радват с принцески рокли.
много е готина роклята, а защо не попиташ малките как искат да са облечени,защото може да искат да са и те като каките със същите рокли good
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юни 19, 2008, 15:31:46 »

Скайлайф, аз мисля, че това не е голям проблем   girl_wink Моите и те не са с "големи възможности" pleasantry, но има такива чудати сутиени и подплънки.... Сътворяват просто чудеса  Girl_hide

Теди, мерси за съвета. Май определено ще ги направя мини булки girl_wink

Наде, добра идея, не се бях сетила. Мерси give_rose Макар, че съм почти сигурна, че повечко ще се радват да са булки girl_wink
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #103 -: юни 19, 2008, 15:32:46 »

това е моя фаворит......изчистена, каквато според мен трябва да бъде една детска рокличка и удобна за малката красавица.....

* roklq_shaferka7.jpg (33.38 KB, 361x450 - видяно 771 пъти.)
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #104 -: юни 19, 2008, 15:37:55 »

Bybet0, това моделче и на мен би беше едно от любимите като бях шаферка, но беше зимно време и нямаше как тогава pardon Дано този линк ти помогне в избора на цветове:

http://www.dessy.com/dresses/bridesmaid/6276/#catid=1&displaytype=GridMedium&colorfamilylist=2&activePage=21&rpp=9&SortOrder=Default
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: