Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 12:41:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 167033 пъти)

didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: май 09, 2008, 13:47:45 »

И нашите халки са вече поръчани  yahoo
Твърдо - изчистена халка, без камъни, без релефи. moil
6 мм широчина, 2 мм широчина на сечението в средата, което е и най-дебелата част.
Другата седмица трябва да са готови вече  danceg  danceg  danceg
Активен
snowdrop
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #346 -: май 09, 2008, 14:35:18 »

Здравейте, момичета!
Отскоро и аз имам сватбени вълнения   danceg. То моето ще е само подписване за момента, но това не пречи да съм хипер щастлива и ентусиазирана autumn. С голям кеф изчетох почти всичко във форума, дори повечето неща да не ме засягат пряко, имайки предвид, че моята сватба ще приключи за има-няма 1 час и няма да има и един гост Blush. Но пък някои неща си ги има така или иначе. Като например халките. Та имам въпросче: колко най-много може да тежи дамската халка?  blush Че моята може да излезе доста голяма  Cray То не че нещо мога да направя де..поръчах ги вече, но втори ден не мога да спя и се чудя дали не съм супер ненормална да се навия да ми я направят толкова тежка  ncnvnk
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: май 09, 2008, 14:38:29 »

snowdrop моята се води от тежките - почти осем грама е, но да ти кажа въобще не я усещам, нито ми пречи или тежи, така че давай смело  good
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: май 09, 2008, 14:40:04 »

Ами то даже си е кеф ад носиш по-тежка халка или пръстен , усещаш че имаш нещо , аз лично не съм по нежните неща.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: май 09, 2008, 15:19:18 »

Да, и аз харесвам по-тежките и масивни бижута. Особено пръстените!  pleasantry
И затова държах и халките да са масивни и стабилни. Точно колко грама ще излезе моята, не знам, понеже са ми и тънки пръстите. Но важното е да се вижда от далече..... blum blum blum хixixixixixi.....
Активен
snowdrop
Любопитен
*

« Отговор #350 -: май 09, 2008, 15:38:43 »

Е, масивна - масивна, ама пък чак 12 грама  blush . То на мъжа ще е 12 грама и горе-долу си отговаря на размера в каталога, където съм я гледала.. Ама моята я дават 9 грама в каталога, а златарят ми каза че под 12 няма да падне  sad. Той твърди, че защото съм си я избрала с камъчета и щяла да му е необходима  по-доляма дълбочина, за да ги монтира. Но пък така ме омая, че едва ли не щяла стане най-хубавата халка на света. Щяла съм да го благославям докато е жив. Въпроса е с каква точно благословия  laugh Абе с две думи - нави ме. Все се надявам, че ще успея да свикна. В името на това да имам мечтания модел  blush. Само да не стане супер грубиянски, че онзи ще го отнесе в момента щом ми го покаже. Толкова хвалби изговори, пък ще го видим какво е сътворил в сряда. Стискайте палци, че каквато съм паника, току-виж съм се отказала да се женя  End
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: май 09, 2008, 16:10:11 »

Абе 12 малко множко е. аз имам една грина 2,5 мм широка, куха е вътре и тежи 8 гр.та това чудо не си го представям
Активен
snowdrop
Любопитен
*

« Отговор #352 -: май 09, 2008, 16:14:30 »

Абе 12 малко множко е. аз имам една грина 2,5 мм широка, куха е вътре и тежи 8 гр.та това чудо не си го представям

Ми да ти кажа и аз не си го представям.. Как ли не го смятах за да видя откъде ще дойдат тези 3 грама повече отколкото в каталога и въобще не ми го побира акъла  crazy Да не ми сложи камъни по 2 грама всеки?!  girl_impossible
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: май 09, 2008, 16:17:28 »

а да не би да иска да ти вземе повечко пари за изработката и да се крие зад допълнителни грамове? просто си мисля де  blush но 12 грама ми се виждат множко за дамската халка  huhhuh.gif на съпруга ми е 10 грама и определено се "виждат" и усещат  pardon

дано да ти хареса като я видиш и да ни я покажеш  girl_wink
Активен
snowdrop
Любопитен
*

« Отговор #354 -: май 09, 2008, 16:26:09 »

а да не би да иска да ти вземе повечко пари за изработката и да се крие зад допълнителни грамове? просто си мисля де  blush но 12 грама ми се виждат множко за дамската халка  huhhuh.gif на съпруга ми е 10 грама и определено се "виждат" и усещат  pardon

дано да ти хареса като я видиш и да ни я покажеш  girl_wink

Еми, изводът е : ЛУДА СЪМ!!!  crazy crazy crazy Знаех си, че не трябва да се подлъгвам по сладките му приказки  GROAN GROAN GROAN Ама... късно...   mda
Стискайте здраво!!!   vivasvat
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: май 09, 2008, 16:28:45 »

не се тревожи сега или пък слагай на сърце! ако не ти хареса просто се оженете с тези, които ви даде и след това ги преработете на друг модел  good много важно, че няма да са същите от ритуалния дом, важното е да ви харесват, да ги носите с кеф, а най-важното е да се обичате  give_rose
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: май 09, 2008, 16:35:37 »

snowdrop, защо се притесняваш, нали ще си претеглиш халката като е готова и ако не е 12 грама,  beating
Незнам колко е дебела халката ти, но моята е 4 мм и е 9 грама, но е платина (платината е 2 пъти по-тежка от златото). Нося я на един пръст заедно с годежния ми пръстен, който е също 9 грама, пак 4 мм. И не са ми тежки в никакъв случай, така че  good
Активен
snowdrop
Любопитен
*

« Отговор #357 -: май 09, 2008, 16:36:03 »

не се тревожи сега или пък слагай на сърце! ако не ти хареса просто се оженете с тези, които ви даде и след това ги преработете на друг модел  good много важно, че няма да са същите от ритуалния дом, важното е да ви харесват, да ги носите с кеф, а най-важното е да се обичате  give_rose

Така е  Bravo Благодаря ти, миличка... Малко ми олекна.. give_rose Само където изхабих на цялата рода златото заради тези халки  pardon Свекито не ми говори от сутринта когато и казах новината, че цялото и злато е отишло  blush Ама някакси имам добро пречувствие въпреки всичко.. Дано да се оправдае  smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: май 09, 2008, 16:36:36 »

не се притеснявай, щом си го харесала като модел съм сигурна че ще е добре.
 Но да не стане като на една моя позната:н Имах на времето една колежка, мъжа и беше леко мутра, от тези новозабогателите и тя  самата не блестеше много  с интелект, и си беше избрала пръстен с големината и обема на орех, като целия беше обсипан с поне 6 цвята камъни, не мога да ти опиша по-комично  и кичозно нещо.
Но съм сигурна, че твойта халка ням ада е такава smile
Активен
snowdrop
Любопитен
*

« Отговор #359 -: май 09, 2008, 16:45:27 »

ellie_bellie халката ми е 6мм и е от бяло злато. Златарят каза, че е по-плътно от жълтото и затова ще стане малко по-тежка.. Абе замая ме тотално.. Няма какво да си говорим..  crazy Но щом си свикнала с 18 грама на едно пръстче и аз ще свикна с 12  Bravo Само да ми е хубавка  blush. Ще го преживея и едно кило да е  girl_haha. А иначе няма да ме излъже в грамажа, защото се води приятел на зетя. Та ако нещо стане той ще се разправя  beating   girl_haha
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: