Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 16, 2025, 15:57:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 171628 пъти)

Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 09, 2008, 13:31:31 »

Zvezdiche,много ти благодаря за пожеланието-сега вече нямаме проблем с халките и сме много доволни. smile give_rose
Milenium80,и на нас ни дадоха да мерките и онази жена каза на мъжа ми да си вземе по голяма,заради кокалчето и естествено той й се довери,все пак тя от много години се занимава с злато и се предполага да е на ясно и затова така стана.Това исках,да ви кажа,ако трябва да ходите по няколко пъти да ви вземат мярка,за да не стане грешка накрая.А,колкото до надписите някъде го правят като подарък,за това,че си поръчваш при тях...И ние заслужавахме(все пак халките ни бяха 800лв.),което не е малка сума,но жената е решила да изкара и още някой лев отгоре... }:->и вече кракът ми няма да стъпе при нея-нещастница...Но вече свичко е наред,просто понякога ме хваща яд,като се сетя diablo-Не го пожелавам на никой!
Roumyana,теб ще те посъветвам да не даваш злато,така само ще се набутате.По-добре да си го пратите както трява,т.е. на нормална цена.Но ти си преценяваш най-добре.Успех! good
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #106 -: март 09, 2008, 14:02:10 »

pisetata поне сте ги оправили, каквото било-било. Верно е за ядосване, ще видим и с нашите халки каква ще я свършат Wink
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: март 09, 2008, 14:09:20 »

Milenium80,аз ще ви стискам палци и се надявам искренно да нямате такива проблеми *THUMBS*После да ни кажеш,като ги вземеш и да ни ги покажеш smile
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 09, 2008, 14:47:32 »

pisetata, моят мъж също има проблем с кокалчето, но прецени да вземе халка, която да му влиза доста трудно (а той обеща че няма да я маха Wink - но пък му пасва на пръста. изобщо, за тези, на които им предстои проба на халки, да внимават, че има и такъв проблем, но е по-важно да са удобни за носене
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #109 -: март 09, 2008, 17:57:33 »

pisetata благодаря ти много!!!Задължително ще ги покажа, оф дано само да нямаме проблем, че незнам. За мойта предполагам че ще ми е малко хлабава, защото пръстите са ми нестандартни-кокалчето е широчко, но пръста е тънък като цяло, но това си е проблем за всичките ми пръстени! Въпросът е да няма фрапантни разлики, че ще ги трепем тея.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: март 09, 2008, 18:17:35 »

Ей,момичета не го мислете сега постоянно-аз ще ви стискам палци  *THUMBS*Аз майче ви поизплаших,но тази история я преживяхме и затова реших да споделя с вас :)да не се опари някой друг
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: март 11, 2008, 14:28:34 »

Момиченца-кокиченца, ето че и ние си поръчахме халки в събота yahoo, на 20 март ще си ги вземем и ще ви пусна веднага снимка  blum danceg give_rose
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 11, 2008, 16:12:18 »

Здравейте момичета, да се похваля и аз-вече си поръчахме халките от Сара Трейд. Грамът е 36 лева, изкупуват златото на 21 лева и си доплащаш само разликата. Изработката е безплатно, както и гравирането, но те се компенсират нещата. За мен предмството е че имат над 500 изработени модела и можеш да ги видиш на живо и да ги пробваш. повярвайте ми съвсем различно е като го видиш, от това да го поръчаш по каталог. Лично нашия модел никога нямаше да го поръчам от каталога, но като го сложих на ръката, беше нещо друго. Ще се поровя и ако го намеря ще пусна снимка smile

Исках да те питам в Раковски ли ходихте, защото аз съм от Пловдив и тук е наблизо и мога да отскоча, но незнам те през почивните дни работят ли и какво им е работоното време по принцип. А и друго лесно ли ги намерихте там, как се ориентирахте?
Благодаря ти предварително.
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #113 -: март 11, 2008, 16:30:35 »

ani4ka1710,
По принцип Сара Трейд работят в събота до 19 ч. За ориентацията и как точно се стига до тях, след като пристигнете в Раковски, най-добре им се обади, защото не е особено лесно. good
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #114 -: март 11, 2008, 17:17:19 »

Момичета, поръчахме халките - много съм доволна, супер семпли, сложих снимка в галерията. Оказа се обаче, че не могат да гравират и датата -моята халка е много малка и няма място. А не върви моята да е бвз дата, а на младоженеца с дата. Така че ще са само с имената ни.
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: март 11, 2008, 19:06:38 »

нашите ги взехме вече,оправени,снимка няма да слагам -обикновени класически халки са. danceg
Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: март 11, 2008, 22:16:25 »

Момичета,имам едно питане.Възможно ли е едната халка от бяло,а другата от жълто злато?По-точно е възможно,но какво ви е мнението?Причината е,че аз нося сребро или бяло злато,а половинката хълто.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #117 -: март 11, 2008, 22:49:29 »

Момичета,имам едно питане.Възможно ли е едната халка от бяло,а другата от жълто злато?По-точно е възможно,но какво ви е мнението?Причината е,че аз нося сребро или бяло злато,а половинката хълто.

Имаме приятелско семейство с различен цвят халки. Като им чух аргументите (подобни на вашите) ми се стори доста резонно решение.
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: март 12, 2008, 08:23:08 »

Здравей sheli! Нашите халки ги поръчахме моята жълто злато с лентичка от бяло злато по средата и камъчета, а на милото - същият модел, но бяло злато с лентичка от бяло злато и без камъни. Стори ни се много интересно и оригинално като идея  good Надявам се другата седмица да ги вземем и ще пусна и снимки  danceg
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 12, 2008, 08:28:02 »

На мен ми е малко странно това халките да бъдат различни.Губи им се смисъла така.А той е и двамата младоженци да имат отличителен знак,че са семейство.А така като си сравните ръцете,все едно единия е женен за друг и обратното.

Това е мое мнение girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: