Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 13:51:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.........  (Прочетена 184422 пъти)

hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: януари 20, 2008, 12:02:00 »

наши кумове ще са сестра ми и нейния приятел.......единствено ме притесняваше преди да ги поканим дали е позволено и за това попитах в църквата-няма проблем сестра да комува на сестра.....,брат на брат.....и тн. yahoo
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: януари 22, 2008, 14:51:41 »

щом косата ти е чуплива, варианта да е пусната е много хубаво просто отпред леко прибрана, мисля че ще стои страхотно
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #242 -: януари 22, 2008, 15:36:26 »

Аз ако имах такава дълга коса никога нямаше да я вдигам и прибирам! Ще бъдеш прекрасна с пусната коса! give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 22, 2008, 16:56:29 »

ако си виждала моята кума (има снимки в албума)на плитки до средата на тила а нататък пусната и начупена че тя си е къдравелка по принцип много стилно нежно и свежо според мен хем косата е пусната хем не пречи защото отпред е прибрана и лицето е откирто  good
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: януари 24, 2008, 12:33:05 »

Ох това май не било чаак толкова лесно, ако искаш да спазваш всички традиции, обичаи, митове, легенди angry
Ние не сме определили още датата(но ще е в края на август). Споделям мнението на повечето. И аз мисля че това трябва да са хора, с които се разбирате чудесно и които ще Ви се радват и подкрепят. С милото имаме идея кои ще бъдат кумувете ни, дано да са кръстени, да са сключили църковен брак  и не знам си какво още.  danceg
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 24, 2008, 15:37:16 »

Ели и ние имахме такъв проблем кумата ни е моята най-добра приятелка, а кума неговия приятел от детството и двамата съответно си имат половинка, но те не останаха засегнати и се получи много хубавко  good
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: януари 24, 2008, 17:00:57 »

Ние с нашите кумове имахме малко препятствия.Декември месец бяхме канени за кумове на 1 братовчед на мойто мило(те ни се падат и на нас да са ни кумове по традиция, но ние не искахме) и ние се съгласихме, разбира се.Но в последствие майката на братовчед му развали сватбата, защото не си харесва снахата-това няма въобще да го коментирам(а забравих, че ког.те ни поканиха, ние направихме същото)и така те не се ожениха, но ние в едно такова положение  crazy-какво да правим???Решихме без да им казваме да си поканим тези кумове, който ние искаме и така и стана.В последствие милото казало на братовчед му, че няма те да са ни кумове и той-нищо.После братовчед му казал на свекито, че и без това щял да ни откаже-представяте ли си.Малко е заплетено, но накрая всичко се нареди точно както искахме, добре че решихме да поканим др.семейство. Bravo
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 25, 2008, 12:58:40 »

и ние нашите кумове първо ги попитахме като бяха на гости вкъщи и след тове ги поканихме официални както си му е реда с питка пиле бонбони уиски вино нещо сладко за децата и естествено букет за кумата

E така не се ли губи момента при официалното канене. Те вече са се съгласили....
Ох и аз сега се чудя първо дали да говорим с тях или направо да ходим, както си е реда с питки, пилета, алкохол....
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 07, 2008, 12:28:10 »

нашите пък кумове в момента са в Англия и просто и да искаме няма как официално да ги поканим, даже ги поканих пред уеб камерата, те много се зарадваха, за което и аз съм много щастлива, те не са семейна двойка, и не са от много време заедно, нея не я позвнавам много но от това колкото я познавам мисля че емного възпитано и серизозно момиче, всъщност разбира ме се, което е най важното.
Готино е всичко да е официално, но зависи ти как ще си го направиш, хубаво е да са подготвени поне малко, защото ти може да се приготвиш с там разните му работи, ами ако пък те имат причини да откажат ще се чувствате по тъпо мисля.
Активен
Pavlinka
Сватбар
Публикации: 165

Щастлива мама!

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 08, 2008, 10:23:01 »

Ние поканихме на милото един съученик.Той е най-добрия му приятел.Женен е от три години.Веднага се съгласиха да ни станат кумове.  yahoo danceg
Интересното е, че кумовете са сем.Колеви и ние също ще сме сем.Колеви.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 19, 2008, 09:43:54 »

Нашите кумуве са ни общи семейни приятели. Ожениха се преди година и половина. Много държим да са ни точно те, а и те не се дърпат  girl_wink но още не сме ги поканили официално.
Дени, успех с каненето.  good В петък ще ни разкажеш как е минало  blum
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 19, 2008, 09:54:13 »

При нас ще е малко нетрадиционно-милото държи и му е много важно сестра му да ни е кума -а аз викам ами защо да не питам и брат ми.първо обаче говорих с кака ми дали има нещо напротив и  Bravo yahoo и сега не се и съмнявам че е най -добрият избор smile
и така всичко си остава в семейството Bravo bouncinggirl
Активен
pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #252 -: февруари 19, 2008, 16:30:21 »

Нашите кумуве са кръстника на мъжа ми и жена му. Поканихме ги, като с торта и ракия им отидохме на гости - нямаше елемент на изненада, тъй като в семейството им е традиция кръстника да кумува, а ние сме заедно от доста години и хората си знаеха, че рано или късно това ги чака!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 19, 2008, 17:20:15 »

НИЕ НАШИТЕ КУМУВЕ ЩЕ ГИ КАНИМ ДРУГАТА СЕДМИЦА, ЩЕ МИ КАЖЕТЕ ЛИ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НОСИ, ТЕ ЧЕ ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ, ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ НЯМА КЪДЕ ДА ХОДЯТ. СТРАШНО СЕ ВЪЛНУВАМЕ... ЩЕ МИ КАЖЕТЕ ЛИ  ohah ohah ohah ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 21, 2008, 11:21:09 »

sisitka в началото на темата има много предложения.
Аз имам един друг въпрос за кумувете. Колко време преди сватбата ги поканихте? Мило иска да ги каним вече, а на мен ми се струва раничко. Все пак сватбата е през август  pardon
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: