Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:51:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да планираме снимките на сватбата  (Прочетена 172404 пъти)

desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 24, 2007, 09:34:12 »

Аз също съм решила да говоря с фотографа за черно бели снимки!!!Много ги харесвам!!! yahoo
Активен
vlyubeni
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 01, 2007, 13:20:29 »

Здравейте,
Планираме сватба наесен в Стара Загора, но още не сме намерили видеооператор и фотограф. Молим ви да ни препоръчате някои, ако имате инфомация.
Активен
Vanity
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 03, 2007, 14:27:22 »

Ние сме мн доволни от нашите снимки-и аз правих планове за това какво, кой и къде да се снима но май не трябваше да се меся толкова мн. Фотографа /поне нашия/ си знаеше работата.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 09, 2007, 09:04:42 »

аз незная нашият фотограф от къде да започне да снима.Чудя се дали да идва у дома или направо в гражданското.Като цена говорихме за 150файла -около 100лв. и тази цена незная дали е добра и ще ми ги прехвърли на диск .А и подаръкът за гостите/ с помощта на Дидка/ уточних че ще са снимки с всеки един / или семейство/ в рамчици или картички,предполагам че сте виждали такива.Ако можете посъветвайте ме give_rose
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 09, 2007, 09:18:18 »

нашия фотограф ще бъде един мн добър приятел. Понеже фотографията му е хоби се старае много за снимките, а не мога да си представя какво би направил за хора, на които държи! CHEERS
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 09, 2007, 09:20:58 »

Вчера уточних нещата с фотографа,тъй че вече и този въпрос е уреден DANCE
Ето как ще бъде при нас:
Фотографа започва да снима от тръгването на младоженеца към вкъщи,когато ме "взима" и ще продължи до края на всички ритуали,което май се очертава да е рязането на тортата,едно 5-6 часа не му мърдат.Ще има,разбира се,една фотосесийка само на младоженците(както каза той-"ще се държите за ръце и ще се гледате влюбено...докато се разтопите laugh laugh ).Цената е 250лв(вкл. и пътните,той е от Сф) за 200снимки на хартия,размер 13/18 + всички останали изщтракани фотоси на диск.Мисля,че офертата ни е добра,няколко човека ни дават гаранции за работата му,а и той отлично се познава с видеооператора,добре е да има някакъв синхрон м/у тях smile

аз незная нашият фотограф от къде да започне да снима.Чудя се дали да идва у дома или направо в гражданското.Като цена говорихме за 150файла -около 100лв. и тази цена незная дали е добра и ще ми ги прехвърли на диск .
Мисля,че още много неща имате да уточнявате с твоя фотограф.Според мен трябва да започне да снима още от вас!Тогава са едни от най-романтичните моменти-ти,чакаща с трепет и вълнение бъдещия си съпруг,той-как влиза и те вижда в цялата ти прелест...не ги пропускайте!А какво ще рече 150 файла?Снимки на хартия ли имаш предвид?Дано да е така crazy
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 09, 2007, 13:10:18 »

А момичета, аз ли трябва да уредя мястото, където ще се прави фотосесията или фотографа? Oh my ...
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 09, 2007, 18:12:00 »

BEBO_SN aз пак се включвам с мение-дано и този път ти е от полза blush На нашия сватбен ден съм го замислила така-фотографа да дойда вкъщи а видеооператора у младоженека. Защотото те няма какво толкова да се фотографират, а при мен има. Както казва Роси-как те гримират, как се обличаш, как го чакаш, как ти помагат приятелките да се приготвиш...а докато видеооператора е по-полезен и нужен при половинката ти-как например майка му му оправя вратовръзката, как отиват да взимат кумувете после теб. И така-изпитана е тактиката действа безотказно и има идеални резултати Wink

spirit ако вашият фотограф е професионалист, той ще измисли къде да ви направи художествените снимки. Ти не можеш да мислиш точно в този момент къде, как и по какъв начин да се снимаш. Обикновено фотографите знаят до коя църква, ритуална зала има вузможност за такова нещо(поне нашите са така) good Bravo
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 09, 2007, 19:55:59 »

Обръщам се към BEBO_SN и spirit. Момичета, ако фотографите ви са професионалисти можете да им се доверите напълно относно мястото и позите в които ще ви снимат, но моята препоръка към вас е да си направите предварително един малък списък с идеи как и с кого искате да бъдете снимани, както и кои моменти и детайли от сватбат да бъдат заснети. Аз открих в едно списание полезни съвети точно по тази тема и ще ги споделя с вас.

Списъка може да изглежда горе долу така:

1. Кой ще бъде фотографиран?

а)булката и младоженеца
б)пръстени и ръце
в)младоженците с кумовете
г)булката с родителите й
д)младоженеца с родителите му
е)булката с шаферките
ж)булка и кума
з)младоженец и кум
и)младоженците с двете двойки родители
й)само булката (отзад и отпред)
к)обща снимка със всички гости (пред църквата или пред съвета)

2. Кои моменти да бъдат фотографирани?

а)булката по време на приготовленията
б)пристигането на младоженеца
в)първо булчинско хоро (ако ще се играе пред дома)
г)украса на съвета/църквата както и влизането и излизането от двете места
д)момента с настъпването и подписването
е)първа наздравица между младоженците
ж)слагането на пръстените
з)украсата в ресторанта и влизането ви в ресторанта
и)първият танц на младоженците
й)разрязването на тортата

Разбира се това са само някои от предложенията, който открих в списанието. На вас могат да ви хрумнат още хиляди прекрасни идеи! Успех!!!  girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 09, 2007, 20:03:25 »

prin4ipessa много правилен начин за да се уточнат подробности,които все изпускаме иначе! yahoo
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 09, 2007, 20:59:03 »

Аз мога да добавя от друго списание:
1.Целувката след подписването.
2.Приемане на поздравленията.
3.Приятели,който разписват книгата с пожеланията.
4.Снимка с колата.
5.Залата с подредени маси в цял план.
6.Аранжирани маси.
7.Танц на булката с баща й/на младоженеца с майка му.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 10, 2007, 08:00:47 »

:bravo:абе всичко трябва да се документира! Но според мен фотографа трябва да има усет и сам да улавя моментите, без да кара младоженците да позират, естественото винаги е най-красиво! pleasantry pleasantry
Активен
Vanity
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 10, 2007, 08:09:33 »

и аз съм на това мнение
Активен
Nikolaia
Любопитен
*
Публикации: 38

Привет на всички!

« Отговор #103 -: май 10, 2007, 10:01:34 »

аз незная нашият фотограф от къде да започне да снима.Чудя се дали да идва у дома или направо в гражданското.Като цена говорихме за 150файла -около 100лв. и тази цена незная дали е добра и ще ми ги прехвърли на диск .А и подаръкът за гостите/ с помощта на Дидка/ уточних че ще са снимки с всеки един / или семейство/ в рамчици или картички,предполагам че сте виждали такива.Ако можете посъветвайте ме give_rose
Да разбирам ли, че питаш за рамчици, в които да сложите вашата снимка като подарък за гостите?
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: май 10, 2007, 11:17:34 »

Vanity току що ти разгледах албумчето. Фотографът ви наистина е имал усет за нещата. Уловил е приказни моменти (особено ми допаднаха чернобелите снимки и тези край морето). Супер са!  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: