Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:26:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да планираме снимките на сватбата  (Прочетена 172374 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 19, 2007, 11:47:02 »

аз пък бих искала снимка пред морето ! ние с моето мило имаме една пракрасна снимка април месец на плажа ! но няма как да стане все пак съм на 250 км. от морето ! но съм чувала за фотота където имат фототапет с различни изгледи, дали да не отидем там, но кога?????????????????????????????? crazy crazy crazy crazy crazy crazy
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: февруари 19, 2007, 11:58:03 »

аз пък бих искала снимка пред морето ! ние с моето мило имаме една пракрасна снимка април месец на плажа ! но няма как да стане все пак съм на 250 км. от морето ! но съм чувала за фотота където имат фототапет с различни изгледи, дали да не отидем там, но кога?????????????????????????????? crazy crazy crazy crazy crazy crazy

Миличка, а защо не си "поиграеш" малко с Photoshp-а? girl_wink Мосля, че ще се получи много добре!!! good
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 19, 2007, 14:02:14 »

Миличка, а защо не си "поиграеш" малко с Photoshp-а? girl_wink Мосля, че ще се получи много добре!!! good

еми да това е идея, тъкмо сле д сватбата една седмица на море и от там като взема някой пейзаш и ще го наглася !!
мерси за идейката !!!  smile smile girl_in_love girl_in_love
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 19, 2007, 17:04:51 »

Girl_sing ние също сме навити да се снимаме на плажа. Трябва да кажем обаче на фотографката и остава да изберем място за снимки, че по това време плажовете са пълни.
Имам толкова много идеи.....   Girl_sing
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #34 -: февруари 19, 2007, 17:16:12 »

На нас ни бяха направили такива снимки,като подарък от фотото,няколко фотомонтажа,имахме и една с море и палми,като че сме на Бахамските острови  Love girl
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: февруари 20, 2007, 11:41:10 »

еми да това е идея, тъкмо сле д сватбата една седмица на море и от там като взема някой пейзаш и ще го наглася !!
мерси за идейката !!!  smile smile girl_in_love girl_in_love

Моля, моля, сигурна съм, че ще  се получат много хубави снимки!!! good А можеш и от нета да си "свалиш" пейзаж girl_wink
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 25, 2007, 19:50:33 »

момичетата от варна биха ли ми споделили на кое място са ходили с фотографа за да им направят снимките(освен на морска гара)някакви идея ако имате-споделете ми ги good
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: февруари 25, 2007, 19:55:35 »

Ходят много на Естрея на Дружба. Лично ние мислим да го пропуснем, но там стават хубави снимки.
И аз искам предложения за Варна

ОООПС пишем в друга тема  pardon  Танче ще преместиш ли постовете  pardon моля те
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 25, 2007, 19:57:17 »

Ходят много на Естрея на Дружба. Лично ние мислим да го пропуснем, но там стават хубави снимки.
И аз искам предложения за Варна

ОООПС пишем в друга тема  pardon  Танче ще преместиш ли постовете  pardon моля те
   за естрея зная,но си мисля че има и други такива хотели във варна
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: февруари 25, 2007, 20:44:06 »

... Танче ще преместиш ли постовете  pardon моля те

Даааа, Юле, разбира се girl_wink, готово!!! good
Активен
raly
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #40 -: февруари 28, 2007, 09:05:02 »

И ние имаме желание да се снимаме на мястото, където се запознахме. То се намира много близо до гражданското, църквата и ресторанта и смятам, че след църкавата и преди ресторанта ако е е хубаво времето ще си направим снимки там - това е градинката на Народния театър и мисля, че ще се получат хубави снимки smile Само да е хубаво времето, защото преди няколко дни сънувах сватбата ни и валеше  shok
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #41 -: март 15, 2007, 10:03:58 »

Не знам,дали е подходящо да пиша в тази тема за това,но ако има нещо-моля да ме извините  Curtsey .
 До сватбата остават два месеца и малко,а ние още не сме си избрали фотограф.Моля ви,ако някой може да ми препоръча добър(за София става въпрос),ще съм му много благодарна!
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: март 15, 2007, 12:47:44 »

Не знам,дали е подходящо да пиша в тази тема за това,но ако има нещо-моля да ме извините  Curtsey .
 До сватбата остават два месеца и малко,а ние още не сме си избрали фотограф.Моля ви,ако някой може да ми препоръча добър(за София става въпрос),ще съм му много благодарна!

Писала съм ти налични! Ако искаш да ме питаш нещо, не се притеснявяй!  good
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #43 -: март 21, 2007, 09:24:46 »

Вече съм се спряла на двама фотографа.Моля ви(ще пусна линкчета към сайтовете им),ако някой е чувал нещо за тях да ми каже,защото съм доста притеснена.Това се дължи на факта,че и двамата искат да се видим в някое кафе,където да се разберем точно какво желаем и съответно да оставим капаро.За първи път ще наемам фотограф и не знам така ли се процедира по принцип?Страховете ми са да не стане така,че да дам капарото и т.н.,а в деня на сватбата да си остана без фото  Плачещо момиче .Много ви благодаря предварително!!!  kiss2 Ето и линковете:
http://www.bgfoto.info/frames.htm
http://www.skyvision-bg.com/welcome.htm
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: март 21, 2007, 12:01:08 »

geri84 ,разгледах и двата сайта и гласувам за първият! blushЕстествено това е въпрос на личен избор,но на първият сайт имаше добри снимки-с добро качество и добре уловени моменти!А това е най-важното!Само дето ми се струва малък броя на снимките,който ще ви дадат,ако изберете тях!Успех!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: