Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:26:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 188878 пъти)

echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: септември 26, 2008, 14:46:26 »

след дълго обикаляне и в софия открих глобус-минибар в едно магазинче за сувенири. предложихме им го като вариант на кумовете и те се съгласиха. сега остава да миня утре да го взема ако не е свършило smile а момчето ми си избра домашно кино и това ще ни е подаръка от кумовете.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: октомври 03, 2008, 18:55:59 »

Ние на кумата купихме бижута (тя си ги избра и купи, ние дадохме паричките  pardon какво да я правя, трудно бих й нацелила какво й харесва). А за кума - дъмпели и ледотрошачка хахаха нищо общо нямат ама и двете неща му подарихме и той се зарадва.
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: януари 19, 2009, 10:42:09 »

Здравейте момичета. Ние още не сме избрали окончателно подаръка за нашите кумове но си мислим да е ваучер към някоя туристическа агенция на определена стойност и да оставим те да си изберат къде искат да отидат(разбира се в рамките на предлаганото от агенцията).  Освен това си мисля и за нещо по -лично например чаши на които е гравирано "Благодаря ви че споделинте този ден с нас" или нещо подобно.
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: януари 19, 2009, 13:04:00 »

Ето едно предложение за подарък за кум

http://www.gifts.bg/lang_bg/product.php?id=207&s=name&src=help&h=35

Тук има и груги интересни идеи.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: април 03, 2009, 12:42:47 »

Хайде сега да ви питам, че нали и моята сватба наближава и вече ми пари под лъжичката, както се казва...Понеже нашите кумове не са двойка - моя приятелка и приятел на Жоро, та се чудим и маем какво е подходящо да им подарим. Искаше ни се да е нещо стилно, но скромно, все пак да не се изхвърляме с много големи разходи, а да им остане за спомен от сватбата....На мен ми хрумна да гравираме две рамки за снимки от тези луксозните, а след това на сватбата да се изкара експресна снимка  - наша на двама ни, или пък обща с кумовете, и да им подарим това...
Обаче ще се радвам на всякакви идеи!!!
Активен
elizabeta
Любопитен
*
Публикации: 23

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: април 13, 2009, 19:33:50 »

Подарете им уикенд за двама някъде в чужбина или в България!Ние така ще направим1
« Последна редакция: април 13, 2009, 19:37:44 от elizabeta » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 09, 2009, 09:18:09 »

и аз да се запиша тук, вече творя списъци с подаръци каквото ми хрумне си записвам
и мисля направо със списъка у тях да ги питам дали нещо им харесва или искат изненада или пък те имат нещо на ум
тях ще ги оправя
ама те като ни питат ние какво искаме, това вече ми е проблем че не се сещам
иначе страшно много ми се иска да ги изненадам с техен портрет и имам познат художника, ама е мързел не го знам ще се справи ли на време
вие знаете ли художници в софия дето могат да ми направя портрет по снимка?
ако знаете пратете ми кординати на лични  give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #367 -: май 13, 2009, 01:25:32 »

Олееее, какво щях да правя без вас!!! Ми аз изобщо не знаех, че трябва да се подарява нещо на кумовете. Най-вероятно някой щеше да ми каже, но е добре да знам от сега. Аз вече измислих какво да им подарим, но кажете кога се подарява подаръка? При самото канене ли??? Защото аз за каненето знам други неща, не подаръци.

А тази бъклица за какво е? Май младоженеца идва при кумовете с нея, но така ли е? И задължително ли е? Аз не знъм дали милото ще иска това, още повече че не е близък с кума много.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 13, 2009, 08:57:06 »

Подаръците с кумовете може да си размените, когато искате (както се разберете). Ако е по-обемен подарък едва ли ще го носите в ресторанта- по-удачно е преди или след сватбата. Ние си ги разменихме в  ресторанта.  smile
С бъклицата украсена със здравец младоженеца отива да вземе кума в сватбения ден. Вдигат се наздравици с нея общо взето.  tease Естествено, че не е задължително. Виждала съм и просто украсена бутилка с нещо (ракия, уиски). Ние взехме бъклица и тя си остана за кума като спомен от нашата сватба.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 13, 2009, 09:46:07 »

С бъклицата украсена със здравец младоженеца отива да вземе кума в сватбения ден. Вдигат се наздравици с нея общо взето.  tease Естествено, че не е задължително. Виждала съм и просто украсена бутилка с нещо (ракия, уиски). Ние взехме бъклица и тя си остана за кума като спомен от нашата сватба.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 13, 2009, 11:17:49 »

Amelia те кумовете си се канят там разни дарове, ще прочетеш в темата за кумовете  girl_wink
иначе традицията е в ресторантът да се разменят даровете между кумовете и младоженците
но както казва Nataliya ако е по-обемем няма как да го мъкнете до ресторанта
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 13, 2009, 11:31:05 »

Ние много мислихме с нашите кумуве какви подаръци да си разменим и накрая решихме - ще отскочим четиримата за 3-4 дни до Гърция. Просто и ние и те си имаме почти всичко (то всичко някак си не можеш да имаш) и трябваше да измисляме някакви по-екзонтични подаръци, които може да се окажат безсмислени. Пък и предмет винаги има риск да се счупи, повреди или унищожи. А така ни остава спомен за цял живот
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #372 -: май 13, 2009, 13:11:34 »

Много ви благодаря!
За бъклицата ще питам Милото какво иска - да я има или не.  За подаръка вече реших какво ще е само трябва да измъдрим кога ще им го дадем, но аз предпочитам да е преди сватбата.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 16, 2009, 12:37:01 »

И аз да си кажа ние когато се женихме с милото всместо подарък за нашите кумове ги взехме с нас на медена седмичка и им поехме разходите. Мналата седмица ние бяхме кумове и нашите кумци ни подариха гардероб защото си правим ремонт на стаята - нали се подготвяме за бебо и това и м се стори най практично.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #374 -: май 16, 2009, 13:02:51 »

Щом сте имали възможност за такъв подарък, добре, но не всеки има възможност да пръсне няколко хиляди за подарък на кумовете.

Ние сме избрали нещо, което взех като идея от една съфорумка. Много ми хареса, още повече, че те още не живеят заедно и ще им го подарим с пожеланието скоро да могат да го ползват двамата заедно и да се глезят с него.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: