Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:45:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184802 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: март 20, 2007, 09:30:40 »

ПОДКРЕПАМ GERI84 !!!!!

ТАКА Е МОМИЧЕТА !!!! ВАЖНОТО Е ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ В ТОЗИ НЕЗАБРАВИМ ДЕН !!!!  DANCE DANCE DANCE
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: март 27, 2007, 14:16:59 »

Може ли някой да ми каже, дали е останал доволен от услугите , които предлагат в Асеновград. Аз съм си харесала една рокля на Деметриос, но просто сърце не ми дава да дам 1700 лв  shok за рокля. Ин тересно ми дали някой ще може да ми я ушие по снимка, дали се ползват качесвтени материали. Нали знаете, че всяка една от вас би искала да изглежда неповторима на този ден. yahoo. За съжаление това , което българските фирми предлагат не ми хареса. Всичките са с кринолини и прекалено натруфени. По долу ще видите , роклята , която ме грабна от първия миг , когато я видях.

* 3032c.jpg (63.73 KB, 474x632 - видяно 466 пъти.)
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: март 27, 2007, 15:06:09 »

Ами тогажа да сменим темата за Асеновград. Разгледах другата тема а Асеновград и останх с впечатлението, че там предлагат ефтини рокли  с нискокачествени платове. Можете ли тогава да ми кажете, дали в София има студио където ще могат да ми ушият по същия начин роклята , която съм показала по-горе.
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 27, 2007, 15:11:08 »

Ами тогажа да сменим темата за Асеновград. Разгледах другата тема а Асеновград и останх с впечатлението, че там предлагат ефтини рокли  с нискокачествени платове. Можете ли тогава да ми кажете, дали в София има студио където ще могат да ми ушият по същия начин роклята , която съм показала по-горе.
според мен трябва да отиде6 в някой бул4ински магазин със снимката,където шият рокли и да попита6
Активен
mishel
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #124 -: март 28, 2007, 09:27:03 »

и аз съм нова и не съм чела другата тема за Асеновград, но миналата седмица бях там, и има много места на които шият, предлагат всякакви платове и скъпи и евтини, роклите , които са изложени наистина са от евтини платове и стари модели, но те самите не разчитат да продадат тях, а повече шият. Но има всякакви материи- естествена коприна, френски дантли, камъни Сваровски, вскичко; има и много евтини, изкуствени платове естествено. Това, което и мен още ме притеснява и затова още мисля, е че между толкова много "дизайнери" там, трябва да знаеш при кого да отидеш. Иначе повечето, като им покажеш снимка и говорят много компетентно. За сравнение, тук бях в една сравнителноизвестна българска модна къща за официални рокли - булчински и абитуриентски, и ми предложиха само 2 вида плат.
Активен
mimi_81
Ентусиаст
**
Публикации: 78

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 28, 2007, 11:09:44 »

Незнам какво разбирате под нискокачествени платове?И тя роклята ви е нужна само за няколко часа-от какъвто ида е плат не вярвам да се скъса.С роклята ,с която бях аз за втори път се облича булка(взех я от братовчедка ми) и си е Асеновградска и може и от нискокачествени платове да е,обаче издържа две сватби и още 200 може да изкара.Не мисля,че си заслужава да се ръснеш 700лв. за рокля от известен дизайнер и "качествени"платове като е само за 1 ден предназначението й.Не мисля,че някой е облече след това роклята си  yahoo  Другия месец съм кума и булката даже и рокля не си купи-хареса си оранжевкостюм и реши да е с него,за да го носи и след това.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 28, 2007, 11:17:36 »

Незнам какво разбирате под нискокачествени платове?И тя роклята ви е нужна само за няколко часа-от какъвто ида е плат не вярвам да се скъса.С роклята ,с която бях аз за втори път се облича булка(взех я от братовчедка ми) и си е Асеновградска и може и от нискокачествени платове да е,обаче издържа две сватби и още 200 може да изкара.Не мисля,че си заслужава да се ръснеш 700лв. за рокля от известен дизайнер и "качествени"платове като е само за 1 ден предназначението й.Не мисля,че някой е облече след това роклята си  yahoo  Другия месец съм кума и булката даже и рокля не си купи-хареса си оранжевкостюм и реши да е с него,за да го носи и след това.
Абсолютно съм съгласна с теб!Даже споделих едно мнение преди в тази тема,но явно не срещнах голяма съпричастност! Wink
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 28, 2007, 11:52:46 »

Ами виж то не става въпрос дали ще се скъса или не, ами по-скоро как ще изглежда, понякога с ефтини платове ,колкото и да е красив моделът,коклята изглежда ужасно
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 28, 2007, 11:55:45 »

Ами виж то не става въпрос дали ще се скъса или не, ами по-скоро как ще изглежда, понякога с ефтини платове ,колкото и да е красив моделът,коклята изглежда ужасно
Доколкото разбирам в Асеновград има рокли за всеки вкус и джоб,така че момичета действайте както намерите за добре и както вие ще се чувствате най-удобно.Това е ВАШАТА сватба! tease
Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: март 28, 2007, 12:04:15 »

Аз може би ще се повторя още веднъж, но в Асеновград има и много красиви рокли и не толкова хубави, има скъпи и евтини платове, известни марки и гаражни ателиета, но едно е абсолютно сигурно - НИКЪДЕ в София не намерих толкова ниски цени на роклите.  shok
В София най-евтините са 450 лв girl_impossible, а моята от Асеновград е средно скъпа и е 280 лв.  danceg
Не претендирам, че е уникална и маркова, но е ушита добре, от прилични платове и най-важното: харесва ми как ми стои  Bravo
Всяка жена, която може да зашие копче ще види разликата в роклите в различните магазини, много грубо казано, но не е по-различно от това да купуваш домати от пазара - оглеждаш всеки поотделно и не купуваш гнилите  pardon
Успех на всички, които тепърва ще ходят до там  give_rose yahoo
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: март 28, 2007, 12:29:06 »

Аз може би ще се повторя още веднъж, но в Асеновград има и много красиви рокли и не толкова хубави, има скъпи и евтини платове, известни марки и гаражни ателиета, но едно е абсолютно сигурно - НИКЪДЕ в София не намерих толкова ниски цени на роклите.  shok
В София най-евтините са 450 лв girl_impossible, а моята от Асеновград е средно скъпа и е 280 лв.  danceg
Не претендирам, че е уникална и маркова, но е ушита добре, от прилични платове и най-важното: харесва ми как ми стои  Bravo
Всяка жена, която може да зашие копче ще види разликата в роклите в различните магазини, много грубо казано, но не е по-различно от това да купуваш домати от пазара - оглеждаш всеки поотделно и не купуваш гнилите  pardon
Успех на всички, които тепърва ще ходят до там  give_rose yahoo
Ита
твоята от кой магазин бе6е
Активен
mishel
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #131 -: март 28, 2007, 12:43:02 »

никой не е казал. че роклята трябва да е скъпа, всеки сам си решава според желанието и възможностите, но по-качествените платове изглеждат по-добре, дават по -добра линия и са по-приятни  и удобни за носене. А ако не е ушита добре и от качествен плат да е роклята пак може да се скъса. Но ако вземем една рокля в Асеновград и в  София, със сигурност в Асеновград ще е по-евтина.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: март 28, 2007, 12:44:58 »

mishel и аз съм на същото мнение.държа на качеството,а цената е определяща за него good
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: март 28, 2007, 12:47:02 »

никой не е казал. че роклята трябва да е скъпа, всеки сам си решава според желанието и възможностите, но по-качествените платове изглеждат по-добре, дават по -добра линия и са по-приятни  и удобни за носене. А ако не е ушита добре и от качествен плат да е роклята пак може да се скъса. Но ако вземем една рокля в Асеновград и в  София, със сигурност в Асеновград ще е по-евтина.
да аз съм съгласно но пък това не озна4ева 4е Асеновградската ще е с по ниско ка4ество
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 28, 2007, 12:50:14 »

не мога да взема отношение по въпроса понеже не съм ходила до Асеновград.само съм чувала от няколко момичета че там не били хубави роклите и затова и аз съм останала с такива убеждения. goodдоколкото виждам обаче все повече момичета отиват до там за рокли значи има някаква причина или са хубави или пък изгодни pardonвсеки  казва различни неща за там.АЗ САМО ЗНАМ ЧЕ ДЪРЖА НА КАЧЕСТВОТО и го намерих в лицето на един варненски салон Bravo
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: