Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 19:43:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград  (Прочетена 184789 пъти)

ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 05, 2007, 17:17:21 »

В събота ходих до Сватбен център София и пробвах една невероятна рокля(от Асеновград),цената и е 450 лева.Въпросът ми е,мислите ли че ако отида до Асеновград ще мога да я намеря на по-ниска цена?Транспорта не ме притеснява,защото бъдещия ми съпруг често е в командировки там.И си мисля,че дори с 50 лева да е по-евтина пак е нещо.
[/quote
АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЩОМ ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДЕШ НАПРАВИГО.
ТАКМО ЩЕ РАЗГЛЕДАШ ВСИЧКИ МАГАЗИНИ А И МОЖЕ ДА СИ ХАРЕСАШ ДРУГ МОДЕЛ  Curtsey
УСПЕХ И НА ТЕБ
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 05, 2007, 18:58:19 »

еее за съжаление няма да се засечем понейе аз мисля да одем до асеновград в началото на август понеже нашата дата е 18.08
УСПЕХ ПРИ ИЗБОРА  girl_wink
Ние двете най-вероятно ще се засечем,а дори можем да отиден заедно! Wink
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 06, 2007, 09:18:43 »

еее за съжаление няма да се засечем понейе аз мисля да одем до асеновград в началото на август понеже нашата дата е 18.08
ок няма проблем но откъде си?
и кога е вашата сватба?
Активен
mimi_81
Ентусиаст
**
Публикации: 78

НЕуморима оптимистка

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 06, 2007, 10:43:03 »

В събота ходих до Сватбен център София и пробвах една невероятна рокля(от Асеновград),цената и е 450 лева.Въпросът ми е,мислите ли че ако отида до Асеновград ще мога да я намеря на по-ниска цена?Транспорта не ме притеснява,защото бъдещия ми съпруг често е в командировки там.И си мисля,че дори с 50 лева да е по-евтина пак е нещо.

Много по-евтино ще я намериш тук роклята...
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #64 -: март 06, 2007, 10:49:05 »

Аз когато си избирах рокли и пробвах асеновградски тук(Бл-град) бяха на около 250-350лв. и продавачките ме убеждаваха как тук били даже по евтини роклите или поне цените били еднакви.Нищо подобно,там роклите наистина са по евтини,освен ако не говорим за "фирмен модел рокля" която я има някъде в списанията и цената е закована,но и това пак не е гаранция.
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 06, 2007, 16:13:13 »

Чудя се как може цените на Асеновградски рокли да са по-ниски в Благоевград ?  scratch one-s head Blush
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 06, 2007, 16:32:42 »

Чудя се как може цените на Асеновградски рокли да са по-ниски в Благоевград ?  scratch one-s head Blush
НЕ НЕ ВЯРВАМ ЧЕ Е ТАКА, ПРОСТО НЯМА ЛОГИКА  dirol
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 06, 2007, 18:29:34 »

ок няма проблем но откъде си?
и кога е вашата сватба?
Попринцип съм от Плевен,но живея във Варна (повечето време).Сватбата ни е на 11.08
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #68 -: март 07, 2007, 11:01:38 »

Аз си направих някаква груба сметка(без кръчмар  ROFL )и наистина мисля,че има смисъл да отскоча до Асеновград в края на април,защото всичко което си харесах тук(рокля,обувки,чанта и т.н.)е произведено там.Освен това,ако няма моя размер в магазина ми искат още 20 лева за да ми донесът от Асеновград,което ми се вижда доста глупаво.Сестра ми ще ми е шаферка(тя е малка-на 11 години)и си хареса рокля,която струваше 95 лева,обаче нямаше нейния размер.Поисках да я платя и да отидем другата седмица да вземем по-малка рокля и продавачката ми каза:"Тогава цената става 115 лева,защото трябва да поръчаме от Асеновград и да ни я пратят"  Oh my ... .Не ме разбирайте погрешно,не съм за 20 лева,обаче наистина ми стана много неприятно,аз ли съм иновна,че те не разполагат с размери,уж са специалисти в тази област.Така че,сега като се замисля със сигурност си заслужава да отида до там,искам просто малко да поодмине търсенето на рокли за баловете,че сега е лудница.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 07, 2007, 11:08:20 »

Гери, абсолютно съм съгласна с теб!!! Въпроса не е в парите, а е принципен!!!! good успех!!! good
Активен
geri84
Сватбар
Публикации: 150

« Отговор #70 -: март 07, 2007, 11:15:08 »

Гери, абсолютно съм съгласна с теб!!! Въпроса не е в парите, а е принципен!!!! good успех!!! good

Много благодаря!надявам се да си намеря там "моята рокля"-просто нямам търпение.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 07, 2007, 11:18:21 »

Много благодаря!надявам се да си намеря там "моята рокля"-просто нямам търпение.

Пожелавам ти го от сърце и стискам палци, много силно!!! girl_wink good good
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #72 -: март 07, 2007, 11:30:22 »

НЕ НЕ ВЯРВАМ ЧЕ Е ТАКА, ПРОСТО НЯМА ЛОГИКА  dirol
Това е логиката на продавачка от бутик за рокли, която продава само рокли от Асеновградски фирми.
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #73 -: март 07, 2007, 11:34:38 »

Мисля че тези пари за поръчка си ги измислят в конкретния магазин или поне не всички магазини работят на този принцип,на мен също са ми предлагали да ми поръчат и рокля  и всичко останало без такса за поръчка.Но това според мен е точка минус за въпросния магазин-салон.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 09, 2007, 15:02:14 »

Мисля че тези пари за поръчка си ги измислят в конкретния магазин или поне не всички магазини работят на този принцип,на мен също са ми предлагали да ми поръчат и рокля  и всичко останало без такса за поръчка.Но това според мен е точка минус за въпросния магазин-салон.

Даже много точки минус!!! beating
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: