Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 00:55:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Рокля под наем - 1"
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
9
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Рокля под наем - 1" (Прочетена 198370 пъти)
vanillyz
Ентусиаст
Отг: Булчински рокли - част 2
«
Отговор #15 -:
март 10, 2008, 15:17:47 »
Здравейте! В момента обмислям варианта с рокля под наем, какво ще кажете? Имате ли инфо къде бих могла да наема рокля, за колко време се дава под наем и как вървят цените? Все още незнам как да постъпя с роклята...
Активен
Kali77
Любопитен
Аз и Дядото - вече семейство!
Отг: Кои салони предлагат рокли под наем?
«
Отговор #16 -:
март 10, 2008, 17:24:32 »
Цитат на: aleksa_sm в март 09, 2008, 19:32:05
Кali77 ти направо ме шашна, браво на теб, това си е направо за без пари. Аз също пробвах на Деметриос една рокля, много добре ми стоеше, но на мен ми се стори малко захабена, въпреки че беше от най - новата колекция
Мила aleksa_sm,няма как да не изглеждат понякога така белите рокли,защото дори никога да не са обличани,те все пак са изложени на прах,пипане и т.н.Жената в булченската къща ми обясни,че всеки път,когато някой наеме рокля,тя се дава на химическо почистване два дни преди да я вземеш и се опакова веднага след почистването,за да не се излага повече на прахоляк до Големият ти ден!Така че това не ме притеснява особено!Но ти си знаеш за себе си!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #17 -:
март 10, 2008, 18:50:10 »
Не аз не съм против взимането на рокля под наем, това е разумен вариант, после не се чудиш като мен какво да я правиш
, просто казвам какво ми направи впечатление когато аз мерих рокля. На мен за наем ми искаха доста пари, аз за същите предпочетох да си ушия. Но според мен трябва да я дават в добър търгоски вид, да ги поддържат роклите. Пък и на роклята, която аз мерих и им хареса наистина изглеждаше доста захабена, а беше от най - новата колекция. Ок да е обличана на няколко сватби, но някакси не ми хареса съотношението цена / амортизация
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #18 -:
март 10, 2008, 21:48:48 »
Съгласна съм с
aleksa_sm
, на много места сумата за която дават роклите под наем е много висока. Там от където аз си купих роклята е 1/2 от цената. Тоест ако роклята е 1500лв. наемът е 750. Не знам какви са цените за химическо чистене и гладене, но все пак за тази сума има много прилични нови рокли.
Активен
Kittcat
Ентусиаст
«
Отговор #19 -:
март 11, 2008, 13:49:15 »
Да, много е висок наема -- в Деметриос е 390 евро
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #20 -:
март 11, 2008, 19:35:36 »
Аз вече си поръчах рокля и то в Асеновград,след много чудене и не съжалявам. Алтернативата беше да си взема от М-Тайлър под наем за около 600-700лв и до последно да не знам в какво състояни ще си я получа, да внимавам аз самата да не я повредя и до последно да завися от модната къща. Така,че смятам,че съм направила правилния избор.
Активен
eka78
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #21 -:
март 22, 2008, 23:09:21 »
Знае ли някой в Пловдив къде мога да разгледам сватбени рокли под наем?
Модератор: Пишете само на кирилица!
«
Последна редакция: април 05, 2008, 17:21:54 от maria_lakova
»
Активен
milka83
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #22 -:
март 29, 2008, 18:48:52 »
Здравеите момичета.Аз се омажвам много скоро на 04.04.08 и все още не сам си намерила подходяща рокя.Смятам че не си заслужава да дадеш сума пари за една вечер.Аз сам от Пазарджик и ви моля ако някоя от вас знае някаде в Пловдивския регион да се дават рокли под наем на прилична цена нека ми отговори.Благодаря Ви предварително!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #23 -:
април 04, 2008, 16:57:04 »
В Арети наистина дават рокли под наем на Деметриос, но най-красивите не се дават под наем. Моята можеше само да се купи, като жената ми обясни, че е така, защото цялата е от тюл, а такава рокля от тюл де факто не можела да се поддържа - в смисъл, не може химическо, не може нищо, и си остава твоя, защото не може да се почисти и да се дава под наем.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #24 -:
април 04, 2008, 18:57:37 »
Аз също ходих в Арети и мисля,че информацията която дават е според клиента. Аз също харесах една рокля от тюл там и попитах колко ще струва да поръчам да ми ушият такава ,защото тази ми беше много голяма пък и беше прашна. Момичето там ми каза, че ще поръчат модел само ако нямат наличен иначе ще преправят тази рокля
,а тя ми беше страшно голяма. А цената не се променя. Аз откъде да знам дали не са я давали на друга булка. Отказах се.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #25 -:
април 04, 2008, 22:57:06 »
Не знам какво са ти казали, но в Арети не шият. Ако си поръчаш рокля, ще ти я преправят точно според размера - така е при мен. Ако много искаш, ще ти преправят готова. Може би не са ти дообяснили - в Арети не шият рокли, а поръчват роклите на Деметриос и ги дооправят според фигурата ти.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #26 -:
април 05, 2008, 15:58:15 »
eka78
,
milka83
чувала съм че срещу магазин Нева в Плвдив дават булчински рокли под наем, магазинът мисля е на втория етаж, на ъгъла се пада.Аз лично не съм била там, но така чух.
Активен
milka83
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #27 -:
април 06, 2008, 10:25:47 »
благодаря ти много Ека78.Обръщам се кам всички бъдещи булки.Аз си купих рокля от Пазарджик за 180лв.чисто нова и много хубава.Нямам възможност да побликувам снимка но роклята не си заслужава парите.В Асеновград тази рокля струваше над 300лв.магазина се намира на ул.Иван Вазов "менделсон 96" и "прима" дано Ви бъда полезна
«
Последна редакция: май 02, 2008, 17:14:34 от maria_lakova
»
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #28 -:
април 06, 2008, 15:21:37 »
Знам ,че в Арети не шият , а ги поръчват от Деметриус, но ми казаха ,че поръчват само ако нямат такава налична или ако наличната е малък размер.А аз мисля,че за тези пари трябва ако аз искам да ми поръчат ,а не да ми преправят тяхната многократно пробвана и прашясала рокля.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #29 -:
април 06, 2008, 16:15:55 »
Не знам. На мен ми казаха, че е обратното - пробваш роклята и ти поръчват чисто нова за теб. Аз дори очаквах, че ще ми дадат роклята, която пробвах, и, честно казано, нямах нищо против, защото беше пристигнала миналата седмица и не беше прашясала още, но ми обясниха, че тази рокля остава при тях, за да могат да я проват и други булки, а на мен ми поръчват новичка от Щатите. Може да няма време да е поръчва, защото отнем около два месеца да пристигне.
«
Последна редакция: април 06, 2008, 16:18:26 от rozovka
»
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...