Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 23:19:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
86
87
[
88
]
89
90
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1674664 пъти)
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #1305 -:
април 26, 2007, 12:22:51 »
Ами защото съм глупаче! :cray:Дадах вече 350лв капаро. А преди месец когато ходих и мерих една от роклите им от последното ревю седеше точно такак както винаги съм си представяла и мечтала, а другите които бях мерила в различни салони не изглеждаха така. И затова реших да шия там където съм видяла че могат да ушият това което искам. Но както и да е...аз ви моля да ми стискате палци, дано успеем да измислим нещо което ме устройва по-добре, ако пък не каквото стане....важното е да сме здрави пък ...
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #1306 -:
април 26, 2007, 12:26:27 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в април 26, 2007, 12:22:51
Ами защото съм глупаче!
Дадах вече 350лв капаро. А преди месец когато ходих и мерих една от роклите им от последното ревю седеше точно такак както винаги съм си представяла и мечтала, а другите които бях мерила в различни салони не изглеждаха така. И затова реших да шия там където съм видяла че могат да ушият това което искам. Но както и да е...аз ви моля да ми стискате палци, дано успеем да измислим нещо което ме устройва по-добре, ако пък не каквото стане....важното е да сме здрави пък ...
ще ти я направят !!! грешката е , че си дала капаро и сега може да те въртят както си искат, тъй като няма къде да отидеш, дори и да се откажеш се сбогуваш с капарото, но бъди оптимистка и ще стане ще видиш !!!!
говори с дизайнерката и се разберете !!!
«
Последна редакция: април 26, 2007, 12:28:49 от Ели Атанасова
»
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1307 -:
април 26, 2007, 12:30:22 »
Ами аз по принцип съм оптимистка...ама нещо сега изневерявам на себе си
Иначе винаги си казвам "Всяко зло за добро". Надявам се да не ме въртят, сториха ми се много учтиви(в салона на Витошка), и дизайнерката е супер слънчев човек и ми изглежда много разбрана и печена. Дано Ели, дано!
Благодаря на всички които се опитвате да ми вдъхнете кураж и да ме успокоите! Много ви обичам!
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760
щастливо влюбени
«
Отговор #1308 -:
април 26, 2007, 12:37:41 »
ще се справите, и аз стискам ммнооого палци,ама много и пиши какво става, още докато ти се обади
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #1309 -:
април 26, 2007, 12:38:59 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в април 26, 2007, 12:30:22
Ами аз по принцип съм оптимистка...ама нещо сега изневерявам на себе си
Иначе винаги си казвам "Всяко зло за добро". Надявам се да не ме въртят, сториха ми се много учтиви(в салона на Витошка), и дизайнерката е супер слънчев човек и ми изглежда много разбрана и печена. Дано Ели, дано!
Благодаря на всички които се опитвате да ми вдъхнете кураж и да ме успокоите! Много ви обичам!
Дидка стискам ти палци и ще видиш 4е вси4ко ще е
Успех
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #1310 -:
април 26, 2007, 12:41:38 »
миличка успокой се.рано или ксно всичко се нарежда,аз см сигорна че дизайнеркаа е и влезе в положението,но съм сигорна че като се видиш в готовата рокля,вообще няма да мислиш за пари,поне при мен беше така.стискам палци всичко да се нареди както ти искаш,ти само не се притеснявай
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1311 -:
април 26, 2007, 12:49:05 »
Момичета много много ви благодаря! Наистина!!! Толкова сте мили всички!
Активен
cherry
Сватбар
«
Отговор #1312 -:
април 26, 2007, 13:09:29 »
Дидка, и аз стискам палци. Пробвай, ако искаш, дизайнерката да ти предложи някоя дантела на малко по-ниска цена. все пак предполагам, че в Романтика шият с платове и дантели с високо качество, но все пак цените между различните варират. И както беше казано - от тук 50 лв. оттам 100 лв. и ще се намали малко цената. успех
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #1313 -:
април 26, 2007, 14:00:30 »
Дидка,не се притеснявай,всичко щебъде наред!!!Аз също поръчах моята рокла там и направихме така нещата,че да са доволни и двете страни!!!Сигурна съм,че ще се съгласят на отстъпки и ще измислите компромисен вариант!!!Роклята ще стане супер!!!Те са професионалисти!!!Успех мила!!!Стискаме палци!!!
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1314 -:
април 26, 2007, 14:15:55 »
Благодаря ти Десинка! А ще споделиш ли колко ще струва твоята рокля?
Току що ми се обади дизайнерката и ми каза да не се притеснявам, че всичко ще излезне под 1000лв с воала и свички дантели които искам. Няма да сменяме материалите, и иска аз да съм доволна и да ми хареса! поуспокоих се малко да ви кажа! Още веднъж благодаря на всички ви за положителните мисли и стискането на палци!!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #1315 -:
април 26, 2007, 14:19:47 »
Браво Дидка, видя ли 4е вси4ко ще се нареди, трябвало е само да има6 търпение да ти се обади дизайнерката. Дано да стане красива ме4таната от рокля!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #1316 -:
април 26, 2007, 14:26:35 »
Дидка,Радвам се че всичко е наред!!!Сигурна съм,че всичко ще е ок и роклята ще бъде прекрасна!!! @}->--Моята ще излезе към 700 само,че без воал!!!Роклята и чантичката!!!Воала не съм сигурна дали ще е от там,защото както бях писала в друга темичка ми искат доста парички!!!Успех и да пишеш какво става!!!
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #1317 -:
април 26, 2007, 14:45:01 »
бравооооооооооооо нещата ще се наредят !!!! какво му има да работиш с разбрани хора !!!!
радвам се че са такива
)
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #1318 -:
април 26, 2007, 14:59:49 »
Eeeх,Дидка,много се радвам за теб!Аз докато стигна да приспя бебето и да ти пиша две думи то нещата се оправили,браво!Бях сигурна,че всичко ще бъде ок,което и много ме радва в личен план,защото аз от месец вече сигурно така се терзая с тази рокля,в която съм се влюбила!По-назад бях писала,че съм харесала невероятно много рокля на Романтика(
абе,тук нещо като фен клуб се получи
) от новата колекция,която обаче не съм виждала на живо,тъй като когато отидох се беше продала
Естествено,оттогава ми остана дилемата дали да си я поръчам там да ми я шият(
не съм си и помислила,че друг може да го направи така добре като тях,още повече,че си е техен модел
) или да забравя за нея и да си търся друга рокля...Ами,ходих,гледах,мерих,нищо-нищичко не ми хваща окото,от нищо не ми трепва така сърчицето...не искам друга!И вече окончателно сме решили-отивам тази или другата седмица в Романтика и си я поръчвам!Не е евтина,да-и тя около 1000-1200 излиза,то предимно затова беше голямото чудене
,но в крайна сметка ние самички си плащаме всичко,за какво работим като луди от години,та една рокля(при това я обичам
) ли не можем да си позволим?!?Моето момче ме нави окончателно,аз доста се тормозех,че не ми се дават толкова парички,но вече е решено и се радвам,че ще го направя без угризения(каквито имах до скоро).
Дидка,пожелавам ти успех и недей да се тормозиш,стискам ти палци!Щом си си поръчала
твоята
рокля,значи ще бъдеш неотразима в нея!
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760
щастливо влюбени
«
Отговор #1319 -:
април 26, 2007, 15:04:00 »
Дидка