Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 19:22:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ако някой скоро е бил/организирал сватба в Пазарджик?  (Прочетена 173250 пъти)

Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 22, 2008, 13:25:43 »

Продължавам с въпросите (нищо, че още никой не отговорил на предишните smile
И така към тези от вас, които вече са запознати - каква е таксата за ритуалната зала и църквата "Св. Георги".Благодаря!
Активен
irinag15
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #76 -: април 22, 2008, 15:02:42 »

така зна4и относно рокля аз съм си я поръчала в асеновград и скоро пак съм на проба другите неща мисля да си ги взема от софия тк.сега съм тук и има по-голям избор!!!!таксите в ритуалната са 80 лв.за в ритуалната зала и 200 за изнесен ритуал,а в свети георги 120 лева е венчавката.надявам се съм ти помогнала
Активен
irinag15
Новак
*

« Отговор #77 -: април 22, 2008, 15:05:49 »

а относно шаферките трудно ще намериш нещо готово но пък могат да ти ушият а асеновград еднакви рокли даже на места правят отстъпки така че ще ти е доста по-лесно мисля да ти ги ушият.какви рокли искаш да им направиш.мойте шаферки ще са си с техни рокли !
къде мислите да ви е сватбата в кои ресторант ????
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 22, 2008, 15:11:40 »

харесала съм няколко модела шаферски рокли, остава сега да намеря подходящ плат.
Сватбата най-вероятно ще бъде в "Елегант", но това още се обсъжда.
Активен
irinag15
Новак
*

« Отговор #79 -: април 22, 2008, 15:14:06 »

там правиха едни мои познати и останаха много доволни с малки изключения!ако ще е там разберете се с тях за свободната консумация на сватбата преди това тк. тях на края им казаха 1000лв сметка отгоре заради свободната консумация.така че говори с тях преди това.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 22, 2008, 15:18:15 »

Абе, момичета, извинявайте, че една бургаска булка се намесва при пазарджишките такива, ама аз ако съм на ваше място - 1-во ще скокна до Асеновград - все пак ви е на 2 крачки. Поне имате възможност да поразгледате и ако нещо ви хареса, пак да отскокнете до там.
Мен как ме е яд, че съм толкова далече и се чудя още, струва ли си толкова път до там...
Това е лично мнение - аз бих отишла поне да имам база за сравнение, ако живеех толкова близо
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 22, 2008, 15:18:45 »

Семейни приятели сме със собствениците, така че няма да има проблеми и издънки:)
Кажете малко повече инфо за църквите, ако знаете разбира се.
Активен
irinag15
Новак
*

« Отговор #82 -: април 22, 2008, 15:45:07 »

какво по-точно повече те интересува щото то в църквите ритуала е един вече няма два вида сега е само един който не е безкрайно дълъг. към кикси-май че всички ходят до асеновград то ни е е на 30 мин а пък и там ако не си намериш нещо незнам къде ще успееш.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 22, 2008, 15:49:04 »

Ами какво се носи, каква е цената ?и може ли да не се ходи в църквата, а попът да дойде в ресторанта?
 и каква е таксата за ритуалната зала, както за обикновен ритуал, така и за изнесен?
Благодаря ти!
Активен
irinag15
Новак
*

« Отговор #84 -: април 22, 2008, 15:53:41 »

ако прочетеш малко по-нагоре какво съм ти писала.....
по принцип в софия може попа да отиде на място но за пз незнам пък не съм и питала иначе там има списак какво точно трябва да се носи-свещи,вино еи такива неща.
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: май 03, 2008, 21:51:37 »

Сладури, дайте идея за фото и видео, че нещо хич не ги знам в Пз. Само за Кониката се сещам, че са добри.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: май 07, 2008, 12:54:51 »

Здравейте момичета, аз съм от Пловдив, но имам роднини в Пазарджик и обичам град ви  и скоро ще ходя на гости, та се чудих има ли магазини с хубави булчински рокли, още не съм избрала, а всяко инфо е полезно smile
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: май 07, 2008, 13:03:15 »

roumyana, за съжаление ще останеш разочарована. То булчински  магазини почти няма, камо ли пък голям избор.Но това не пречи да разгледаш.
Ако имаш време по-добре се разходи до Асеновград (толкова е близо до Пловдив)или отскочи до София.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: май 07, 2008, 15:41:17 »

Ами за жалост до Асеновград бях но нищо не харесах, планирам пак да ходя началото на Юни, и до София ще ходя след десетина дена.Ама то човек не знае къде ще му е късмета, та не пре4и и Пазарджик да видя lol
Активен
jinadem
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #89 -: май 13, 2008, 23:49:37 »

Здравейте, и аз сам една Пазарджишка булка,ние вече имаме запазени царкава - Св. Георги и 
ресторант - Луда Яна на 19.07. Понеже съм в чужбина и искам да попитам дали някои знае как вървят цените на халките в Пз и колко е грама злато. Иначе за рокля мисля да ходя и аз до Асенов град понеже на сестра ми роклята е взехме от там и останахме много доволни. И братовчетка ми си порача от там ,но още не е готова .А пак на  irinag15 искам да кажа да стяга софрата,че на 26 се прибираме и има много ама много да черпи.А по вапроса за шаферките наистина е много оригинално да са облечени еднакво, поне в един цвят, аз ще сам шаферка за последно на сватбата на  irinag15 и горе долу гледах да се саобразя като цвят понеже си я взех роклята от тук.

Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: