Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 19:23:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Моят домашен любимец!
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
27
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Моят домашен любимец! (Прочетена 209675 пъти)
p_petrova
Новак
Публикации: 8
Отг: Моят домашен любимец!
«
Отговор #270 -:
март 13, 2009, 17:35:19 »
здравейте,
имам голям проблем с моето коте... на 4-5 месеца е и откакто прояде суха храна не иска да яде нищо друго.гладно седи и не яде
какво да го правя... опасявам се да не му се повредят бъбреците от яденето само на суха храна
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #271 -:
март 14, 2009, 10:40:11 »
Ми много лошо и аз го имам този проблем ама и със сухата и с мократа храна като му омръзне и спира да яде и двете ама гоостаям да седи гладен то да не е ресторант пък и какво друго да му давам
Пробвай с друга марка гранули аконе оставиго то гладно няма да се остави пак ще яде моя така го правя
Иначе много номера ще си придава
Още ме е яд е не го научих да яде всичко
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #272 -:
март 14, 2009, 10:46:34 »
Моята писана и тя някой път прави фасони ...но аз не и сменям паничката докато не изяде поне половината...а и като огладнее много няма вече на къде или го прави почти на сила само и само да и си изпразни паничката...така че не я съжалявай много-те са големи инати писаните и ние трябва да сме още по големи за да не ни се качват на главата
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #273 -:
март 14, 2009, 11:21:09 »
Амииии има няколко варианта - има специална суха храна, която (УЖ) не вреди на бъбреците, ама то е малко, за да му се появят тези проблеми с бъбреците сега, а и основно мъжките го имат този проблем. Храната е скъпичка, ама как им плющят ушите докато ядат.
Другият вариант е да купуваш примерно риба (таранки) и да му я вариш, или пилешко и да му даваш така. Обикновено не отказват на това...И моите муцат само суха храна (вече около 7 години), ама като им омръзне ела да видиш - Уискас Пауч как се яде
Друг проблем на консервите е, че ако вземеш голяма консерва и му сложиш, като я оставиш явно се окислява и някои котки не я хапват повече тая храна и се налага да се хвърли почти цяла консерва. Та за това варианта с пликчетата за "еднократна употреба" е по- удачен, а и са по "сочни"
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #274 -:
март 14, 2009, 11:30:21 »
Леле какви проблеми имате.Моята маца само като усети консервата и се започва едно неистово мяукане, направо може да те побърка.Тя неще суха храна за сметка на консервата.
Активен
p_petrova
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #275 -:
март 14, 2009, 13:32:15 »
много шантаво животно... суха храна и консерви яде - няма спор,ама друго - не.онзи ден и дадох само месо (понеже варим на кучето разни неща и му ги даваме,той не яде суха храна) и реших да дам на котката само месо... цял ден стоя.вечерата хапна малко и това беше.накрая стигна до там да си събори кутията с храната,че да яде гранули.а в началото ядеше всичко - даже спагети с доматен сос и маслини съм му давала и си яде...ама явно с възрастта става все по-капризно.ветеринаря каза,да му давам котешка трева... ама от онея пък направо откача.започва се едно тичане,скачане...няма угодия.по-трудно се гледа и от малко дете
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #276 -:
март 14, 2009, 15:03:01 »
А пробвала ли си риба някаква д аи дадете?Нашата и варих малко риба, а и и взимам копърка маринована, обезсолявам я малко и и давам по няколко рибета.Много се кефи.Също така много налита на варен дроб.Ако не сте пробвали с дроб я пробвай мисля, че ще и хареса
Активен
sissa
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #277 -:
март 16, 2009, 15:52:40 »
Цитат на: p_petrova в март 13, 2009, 17:35:19
здравейте,
имам голям проблем с моето коте... на 4-5 месеца е и откакто прояде суха храна не иска да яде нищо друго.гладно седи и не яде
какво да го правя... опасявам се да не му се повредят бъбреците от яденето само на суха храна
моето коте също яде само суха храна при това не каква да е, а само храна за изключително капризни котки! когато говорих с нашата ветеринарка тя ми каза че нямало проблеми даже било по-добре така и каза винаги да има прясна вода!Не знам дали е така , но поне яде иначе е инат и нищо не хапва докато не си получи "капризната храна" ...
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #278 -:
март 16, 2009, 16:04:51 »
Момичета, а как съчетавате домашен любимец с бременност
не е ли много опасно ?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #279 -:
март 17, 2009, 09:05:01 »
Цвети ето тук има такава темичка можеш да прочетеш какво мислят момичетата на тази тема
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,13243.0.html
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #280 -:
май 12, 2009, 12:26:38 »
Ето ги моите пухчовци - Лара и Пухи. Много са забавни дребосъците и въпреки, че за котка и заек не е обичайно те двамката много се обичат... и в пряк и в преносен смисъл... особено като се разгони котараната се започва една гонитба, едно ухажване... страшен цирк.
Макар че съм бременна, за момента нямам никакво намерение да се разделям с тях преди да родя и след това възможно най-скоро след като укрепне бебчо ще си ги взема обратно.
n1050831250_406334_4034047.jpg
(30.74 KB, 604x453 - видяно 325 пъти.)
Активен
Vasi
Ентусиаст
«
Отговор #281 -:
юни 01, 2009, 19:38:02 »
Здравейте Дами
Бих искала да Ви покажа и моят домашен любимец.Малко е непослушен,но си го обичам.Казва се Марти
DSCF3935.JPG
(13.19 KB, 120x90 - видяно 3069 пъти.)
Активен
Nocturnal_dove
Ентусиаст
«
Отговор #282 -:
юни 04, 2009, 13:33:53 »
Ето го мойто диване....вижте го какви ги върши
П.п. Добре че хамстера го няма в аквариума...за сметка на това пък котката е там...
P1240016.JPG
(43.04 KB, 512x384 - видяно 346 пъти.)
«
Последна редакция: юни 04, 2009, 13:35:46 от Nocturnal_dove
»
Активен
pikpik
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #283 -:
юни 04, 2009, 19:35:00 »
Айде и аз да си покажа единият домашен любимец.
Казва се Алекс.Много е изморен и се пльоснал да спи до колибката си.
Имам и друг домашен любимец , но него утре ще го снимам и ще Ви го покажа.
Alekc.JPG
(63.3 KB, 640x480 - видяно 340 пъти.)
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #284 -:
юни 04, 2009, 20:51:37 »
Цитат на: p_petrova в март 14, 2009, 13:32:15
много шантаво животно... суха храна и консерви яде - няма спор,ама друго - не.онзи ден и дадох само месо (понеже варим на кучето разни неща и му ги даваме,той не яде суха храна) и реших да дам на котката само месо... цял ден стоя.вечерата хапна малко и това беше.накрая стигна до там да си събори кутията с храната,че да яде гранули.а в началото ядеше всичко - даже спагети с доматен сос и маслини съм му давала и си яде...ама явно с възрастта става все по-капризно.ветеринаря каза,да му давам котешка трева... ама от онея пък направо откача.започва се едно тичане,скачане...няма угодия.по-трудно се гледа и от малко дете
това е нормално...котето привиква с аромата на техните храни много бързо и аз имам маца персиийка казва се Бижу ВАНЕССА ЛЕИДИ ШАРЛОТА
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...