Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 20, 2025, 21:51:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Весела сватба
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Весела сватба (Прочетена 331083 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: Весела сватба
«
Отговор #60 -:
май 18, 2007, 15:17:35 »
а можете ли да ми кажете примерни текстове на тези късмети ??!! аз мисля да подготвим една такава игра, ще говорим и с водещата !!!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #61 -:
май 18, 2007, 15:20:23 »
Ели, сещам се за една игра,но тя с еиграе от младоженците!
В балони се слагат някакви късмети и всеки взима балон и го пука, чете на глас късмета и така, но се слагат забавни късмети от типа на: "Обещавам цял живот да нося закуската в леглото", "Ще мия чиниите и ще ти правя масаж всеки ден" и разни такива!!!
Активен
Ели .
«
Отговор #62 -:
май 18, 2007, 15:24:57 »
Цитат на: Bulechka_TS в май 18, 2007, 15:20:23
Ели, сещам се за една игра,но тя с еиграе от младоженците!
В балони се слагат някакви късмети и всеки взима балон и го пука, чете на глас късмета и така, но се слагат забавни късмети от типа на: "Обещавам цял живот да нося закуската в леглото", "Ще мия чиниите и ще ти правя масаж всеки ден" и разни такива!!!
именно такива късмети ще правя и точно подобни неща искам да пише в тях !!!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #63 -:
май 18, 2007, 15:27:07 »
Значи съм те разбрала!!!
Някъде бях чела подобни, но римувани и много смешни, ако успея да ги намеря, ще ти ги покажа!!!
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #64 -:
май 18, 2007, 23:28:19 »
Ели утре ще си пусна сватбата на която бяхме кумове да чуя точния текст на късметите, защото имаше и такава игра, но съм ги забравила. А бяха много интересни
Активен
Ели .
«
Отговор #65 -:
май 19, 2007, 17:43:00 »
Цитат на: goldi в май 18, 2007, 23:28:19
Ели утре ще си пусна сватбата на която бяхме кумове да чуя точния текст на късметите, защото имаше и такава игра, но съм ги забравила. А бяха много интересни
ще ти бъда много благодарна !!!
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #66 -:
май 19, 2007, 22:02:23 »
Така докаго гледах сватбата се сетих за още една изненада, която бяхме подготвили, а имненно, като поканиха булката и младоженеца за първият им танц ние с кума ги завързахме с една червена панделка с пожеланието "ДА НЯМА КРАЙ". А и още нещо когато рязаха тортата, подариха по едно парче на три неженени двойки с пожеланието скоро да ги последват.
Сега за късметите с балоните. Балоните бяха два цвята булката пукаше единия цвят, младоженеца другия, а късметите бяха следните:
За булката:
1. След романтични вечери на свещи, аз ще измия чиниите
2. На мен се пада правото веднъж седмично да позакъснявам с приятели
3. От днес прането и гладенето е мое любимо хоби
и Последния балон беше - Ако ти си мечта, то моята мечта се сбъдна.ОБИЧАМ ТЕ
За младоженеца:
1. В края на всяка седмица ще правя малки подаръчета, защото обичам да се усмихваш
2. Ще поема грижите по смяна на пелените и нощните дежурства при отглеждане на нашето бебе, твоята красота изисква моите жертви
3. Имам правото да планирам всички семейни уикенди и ваканции, а ти правото да ги финансираш
И Последния балон беше: Щастие е за мен, че те имам. ОБИЧАМ ТЕ
Ами това е от моите игрички за сватба, само не знам за моята дали някой ще се постаре така, съмнявам се, но аз ще измисля игри за кумовете и пак ще стане весело
Активен
Ели .
«
Отговор #67 -:
май 19, 2007, 22:43:53 »
Цитат на: goldi в май 19, 2007, 22:02:23
Така докаго гледах сватбата се сетих за още една изненада, която бяхме подготвили, а имненно, като поканиха булката и младоженеца за първият им танц ние с кума ги завързахме с една червена панделка с пожеланието "ДА НЯМА КРАЙ". А и още нещо когато рязаха тортата, подариха по едно парче на три неженени двойки с пожеланието скоро да ги последват.
Сега за късметите с балоните. Балоните бяха два цвята булката пукаше единия цвят, младоженеца другия, а късметите бяха следните:
За булката:
1. След романтични вечери на свещи, аз ще измия чиниите
2. На мен се пада правото веднъж седмично да позакъснявам с приятели
3. От днес прането и гладенето е мое любимо хоби
и Последния балон беше - Ако ти си мечта, то моята мечта се сбъдна.ОБИЧАМ ТЕ
За младоженеца:
1. В края на всяка седмица ще правя малки подаръчета, защото обичам да се усмихваш
2. Ще поема грижите по смяна на пелените и нощните дежурства при отглеждане на нашето бебе, твоята красота изисква моите жертви
3. Имам правото да планирам всички семейни уикенди и ваканции, а ти правото да ги финансираш
И Последния балон беше: Щастие е за мен, че те имам. ОБИЧАМ ТЕ
Ами това е от моите игрички за сватба, само не знам за моята дали някой ще се постаре така, съмнявам се, но аз ще измисля игри за кумовете и пак ще стане весело
благодаря
ами помоли кумата да ти организира аз самичка ще си ги организирам за да ни е по-весело
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #68 -:
май 19, 2007, 22:46:22 »
АААААААА игри ще има, тя водещата ме познава от сватбата на нашите кумци, така че не искам аз нищо да си организирам за да ми е интересно
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #69 -:
май 21, 2007, 20:19:10 »
На сватбата на която бяхме миналата неделя пак я имаше играта с късметчетата и бяха много интересно римувани, но и аз не ги помня точно, но не бяха в балончета, а написани на едни листчета, които също са парченца от пъзел и младоженците трябваше данаредят пъзела, който всъщност беше тяхна снимка
получи се много хубаво
А традицията с рязането и яденето на тортата - след като я отрязаха, кръстниците им закриха очите с ръце и те трябваше да се улучат и да се захранят с тортичка- кумувете даваха насоки, станаааа
«
Последна редакция: май 21, 2007, 20:21:28 от spirit
»
Активен
sybka
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #70 -:
май 22, 2007, 13:06:29 »
Казвам се Събка Стефанова от Стара Загора, скоро ще се омъжвам и до колкото чувам от приятелки и познати тук в Стара Загора имало танцьори,които танцували пред кумовете.Разказват ми че много се харесвало и допадало на гостите, та въпроса ми е следния. Някой виждал ли е,какви са мненията дали си струва, каква им е цената и ако знаете да ми препоръчате някои,как мога да се свържа с тях. Благодаря Ви предварително.
Активен
lolita
Сватбар
«
Отговор #71 -:
май 23, 2007, 09:46:58 »
Е някой ще каже пренатрупана програма, но аз държа сватбата да не е традиционна, а интересна и забавна и мисля да приложа куп закачки и игрички. Ето някой от тях:
1, Обявява се конкурс в началото на сватбата, за най-добър танциьор и танцьорка. :danceg:Победителите ще бъдат обявени в края на сватбата, като наградата за най-добра танцьорка ще бъде картина нарисувана от младоженеца,връчена от него лично, а за най-добър танцьор -подарък картина нарисувана от булката
2, Народни танциьори / с народни носии/, които ще ни посрещнат в ресторанта с питка и след което ще изиграят стилизиран танц-народен, като заигравка и ще тръгнат по масите и вдигнат навалицата на хорото.
3, В по-следващ етап ще имам подарък от младоженците урок по-танц. За която цел съм наела професионален хореограф, който ще ни обучи на един латино танц например....
4, Игра с балони и късмети, която беше спомената по-горе в темата.
5, Традиционатат програма, чупене на питка, жартиер, букет, торта ще бъдат спазени. При букета обаче пак има закачка.Букетите са три малки, който се разпиляват при хвърляне и шаха е пълен, след това се хвърля още един. Получава се доста интересно.
6, Прилага се една игричка с ключове, също спомената по-горе, която игричка повярвайте ако не са в час младоженците доста се озъбват, но в крайна сметка се получава много забавно.
7, Преди хвърлянето на букета младоженеца бива предоставен на неомъжените дами /наредили се предварително за букета/, да правят за последно каквото искат с него, танцуват, събличат, опипват.....
8,Подаряването на бутилките за годишнините от кума.
9, В началото на сватбата кума изчита и предава акт за предаване на булката, а кумата акт за предаване на младоженеца ....
10, Горящ огромен надпис " Обичам те" подарък от булката за младоженеца преди рязането на тортата придружен с фоеверки
11.Поздрав на булката към младоженеца с песента "Обичам те " на Силвия Кацарова
12. Специален танц на булката с бащата...като благодарност за всичко
и незнам още какво ще ми хрумне на главата .....
Като за повечето от идеите младоженеца и представа си няма ,така че се надявам всички тези изненади да бъдат и комплимент за самия него ....
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #72 -:
май 23, 2007, 09:51:44 »
Браво Лолитка, когато бяхме кумове само две - три от изброените неща ги нямаше. Но само да ти кажа от опит не прекалявай с игрите, защото хората като се разиграят на дансинга и да спираш тоглова много пъти сватабата, не знам всеки си преценява. На нашата също ще има такива игри и народни танцьори, които ще ни посрещнах, и после ще играят с питките, пилетата и тортата на кумовете и бащите ни.
Активен
goldi
Баш Майстор
«
Отговор #73 -:
юни 08, 2007, 23:03:09 »
Днес вече си уредих танцьори за поднасяне на питката и пилето на кума, тортата на кумата, и двете питки и пилета на двамата бащи. Две жени и двама мъже в народни носии ще ги поднесат - мммммм ще стане супер, каза да скъсат кума от ръченица, че той горкия хич го няма
Активен
maria_lakova
«
Отговор #74 -:
юни 08, 2007, 23:17:32 »
Цитат на: goldi в юни 08, 2007, 23:03:09
Днес вече си уредих танцьори за поднасяне на питката и пилето на кума, тортата на кумата, и двете питки и пилета на двамата бащи. Две жени и двама мъже в народни носии ще ги поднесат - мммммм ще стане супер, каза да скъсат кума от ръченица, че той горкия хич го няма
Супер, много добре ще се получи
Ние с милото понеже сме играли в танцов състав, а сестра ми още играе - та за сватбата донесе носии и тя и една приятелка от танцовия играха с тях срещу кума и кумата, а накрая и младоженеца се появи в народна носия и настана голямо щоу
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...