Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 20, 2025, 21:41:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Весела сватба
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Весела сватба (Прочетена 331065 пъти)
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
Отг: Весела сватба
«
Отговор #30 -:
февруари 15, 2007, 20:28:10 »
На сватбата на братовчедко ми, тя се омъжи в Стара Загора, имаше доста изненади от DJ. Една от тях беше: след разрязването на тортата и съответно захранването DJ извика 3 двойки(едната бяхме ние с милото-неомъжени двойки). Братовчедка ми ме беше предупредила, че ще има нещо, но нищо конкретно не каза, само ме пита дали съм навита да участвам, а аз съм първенец в изявите
Е след като ни извикаха, трябваше да ни захранят от тортата. Булката даваше с ръце на ергените, а младоженеца на момите. Милото разбрал, че колкото повече се изпоцапа по-добре и направо си натърка лицето в парчето от тортата. ДА ама НЕ дадоха ни 20 сек. да се почистим но без ръце, а само с устни. Голямо близане падна, ама милият нали беше целия в сметана, а времето течеше се заби в дълбокото ми деколте и беше чист за миг. Получихме много аплодисменти, падна и голям смях. Като подарък получихме приз "Най-лакома двойка" и вино "Море от любов", което да изпием с тях след една година. Така и направихме спазихме обещанието. Сега обаче ми хрумна една идея да направим същата игна, но с умъжените и едната двойка да са братовчедка ми, да я видя какво е научила от семейния живот, а и ще и го върна
какво ще кажете?
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #31 -:
февруари 15, 2007, 20:48:59 »
Цитат на: mari_i_i в февруари 15, 2007, 20:28:10
На сватбата на братовчедко ми, тя се омъжи в Стара Загора, имаше доста изненади от DJ. Една от тях беше: след разрязването на тортата и съответно захранването DJ извика 3 двойки(едната бяхме ние с милото-неомъжени двойки). Братовчедка ми ме беше предупредила, че ще има нещо, но нищо конкретно не каза, само ме пита дали съм навита да участвам, а аз съм първенец в изявите
Е след като ни извикаха, трябваше да ни захранят от тортата. Булката даваше с ръце на ергените, а младоженеца на момите. Милото разбрал, че колкото повече се изпоцапа по-добре и направо си натърка лицето в парчето от тортата. ДА ама НЕ дадоха ни 20 сек. да се почистим но без ръце, а само с устни. Голямо близане падна, ама милият нали беше целия в сметана, а времето течеше се заби в дълбокото ми деколте и беше чист за миг. Получихме много аплодисменти, падна и голям смях. Като подарък получихме приз "Най-лакома двойка" и вино "Море от любов", което да изпием с тях след една година. Така и направихме спазихме обещанието. Сега обаче ми хрумна една идея да направим същата игна, но с умъжените и едната двойка да са братовчедка ми, да я видя какво е научила от семейния живот, а и ще и го върна
какво ще кажете?
Много забавна идея, mari_i_i! Мисля че ще се получи шоуто както за гостите, както и за участниците. Одобрявам!
Активен
bettysys
Ентусиаст
«
Отговор #32 -:
февруари 15, 2007, 21:28:33 »
здравеите!моята сватба ще е във Велико Търново.ресторанта в които ще бъдем има панорамни прозорци които гледат към царевц.мисля да поръчам за сватбата звук и светлина и това да бъде подаръка ни за гостите.мислите ли че има нужда от допълнителни подаръчета?
Активен
didibaby
Баш Майстор
«
Отговор #33 -:
февруари 15, 2007, 21:43:44 »
Цитат на: svetliitodor в февруари 15, 2007, 21:28:33
здравеите!моята сватба ще е във Велико Търново.ресторанта в които ще бъдем има панорамни прозорци които гледат към царевц.мисля да поръчам за сватбата звук и светлина и това да бъде подаръка ни за гостите.мислите ли че има нужда от допълнителни подаръчета?
Това ще е много красива и незабравима гледка! Не вярвам да има някой на който да не му се хареса това, а и е като замяна на фойерверките, които малко могат да си позволят.
По въпроса за подаръчетата, мисля че те не са задължителни, дори и да не бяхте приготвили изненада за гостите. Но смятам, че ако осъществите идеята за "Звук и Светлина" ще е по-незабравимо като спомен.
Активен
bettysys
Ентусиаст
«
Отговор #34 -:
февруари 16, 2007, 10:22:41 »
да пък и повечето гости ще са от други градове и за тях ще е атракция!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #35 -:
февруари 16, 2007, 12:43:35 »
Ние нямахме подаръчета за гостите, просто не ни харесва идеята!
И мисля, че НАЙ-хубавият подарък за гостите е емоцията и съпреживяването на Вашия неповторим ден!!!
«
Последна редакция: февруари 17, 2007, 16:51:19 от Bulechka_TS
»
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #36 -:
февруари 17, 2007, 12:44:48 »
Идеята ви е страхотна! Няма по-хубав подарък от това, щом ресторанта има изглед към Царевец. Аз съм гледала един път на живо и беше неповторимо изживяване. Макар и да бях по-малка, все още си спомням колко красиво беше! Браво за идеята!
Активен
junglegirl^84
Сватбар
обичай врага си,това ще го влуди!!!!
«
Отговор #37 -:
февруари 17, 2007, 12:58:01 »
напълно съм съгласна
това е прекрасен подарък
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #38 -:
февруари 17, 2007, 13:29:56 »
И ние мисихме з някакви изненади да е по-интересно и понеже с милото сме играли народни танци бяхме решили да изиграем един танц, който да изразява нашата любов и как се е стигнало до сватбата
Дори му бях измислила хореография, музиката беше много хубава, но понеже нямахме достатъчно време да репетираме, а и аз не бях сигурна как ще мога да играя с роклята, се отказахме
Сега малко съжалявам, но.....
Но изненада все пак имаше - сестра ми и една приятелка от танцовия бяха се преоблекли в народни носии за ръченицата пред кумовете и всички се изненадаха като ги видяха
За тази изненада знаехме само ние и моите родители, дори родителите на милото не знаеха и за тях беше голяма изненада!
И както всички бяха захласнати по ръченицата, не забелязаха че младоженецът отсъства и като се появи накрая и той с носия...
ohmyбеше много хубаво
Друга изненада ни направи DJ-я да си теглим по едно късметче ние и кумовете, но се получи много добре поне за мен!
Милото изтегли, че ще носи пари в къщата, а моето беше, че ще ги харча!
На кума се падна, че ще ни гледа децата
Активен
bettysys
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
февруари 18, 2007, 19:46:00 »
радвам се че идеята ви харесва!така съм по спокоина,няма да тарся още подаръци
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #40 -:
март 05, 2007, 14:01:15 »
svetliitodor ,идеята ви е невероятна!Аз съм гледам "Звук и Светлина" всяка година по няколко пъти и не ми омръзва,а хората които не са го виждали просто ще
!Успех,сигурна съм,че ще е прекрасно!
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #41 -:
март 05, 2007, 15:17:01 »
svetliitodor много добра идея. Браво
Мисля, че това е предостатъчен подарък.
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
март 05, 2007, 19:06:31 »
Това е невероятна идея!!!Браво!!! :bravo:Сигурна съм,че абсолютно никакво подаръче няма да зарадва гостите ви така,както,когато видят "Звук и светлина"!
Активен
kakalinka
Новак
«
Отговор #43 -:
март 28, 2007, 17:05:22 »
Една от колежките ми беше заформила страхотен номер на съпруга си .
Беше раздала на няколко приятелки ключове...които поне на външен вид изглеждаха еднакви. По някое време DJ-я помолил всички млади и красиви девойки да върнат на младоженеца ключа от апартамента му, защото той вече е зает.......и познайте как се е почувствало момчето когато 4-5 момичета са станали и са му дали по един ключ
...
. Много ми харесва, само нещо да не се разсърди - вие си ги познавате половинките. Аз няма как да се възползвам - моят приятел е запознат със случая.
Активен
didibaby
Баш Майстор
«
Отговор #44 -:
март 28, 2007, 17:38:26 »
Цитат на: kakalinka в март 28, 2007, 17:05:22
Една от колежките ми беше заформила страхотен номер на съпруга си .
Беше раздала на няколко приятелки ключове...които поне на външен вид изглеждаха еднакви. По някое време DJ-я помолил всички млади и красиви девойки да върнат на младоженеца ключа от апартамента му, защото той вече е зает.......и познайте как се е почувствало момчето когато 4-5 момичета са станали и са му дали по един ключ
...
. Много ми харесва, само нещо да не се разсърди - вие си ги познавате половинките. Аз няма как да се възползвам - моят приятел е запознат със случая.
Това е много забавно...Не мога да си представя лицето на младоженеца...
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
31
Нагоре