Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 19:45:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант
Страници:
1
...
66
67
[
68
]
69
70
...
83
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант (Прочетена 455353 пъти)
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
Отг: Украса на ресторант
«
Отговор #1005 -:
декември 10, 2007, 15:25:39 »
оле чак сег я видях, невероятна украса!!!!!!!!!!1
поздравления, явно агенцията, която сте наели си разбира от работата!
toni3030 вярно е, че има ресторанти, които си предлагат и украси като калъфи и панделки за столове или са в такъв изискан стил, че не се нуждаят от допълнителна украса
, евентуално само цветя или нещо такова. Най-добре виж какво ти предлага твоят ресторант и прецени, дали е това, което ти искаш.
Pachoran незнам доколко си запозната, но в наше време се правят толкова сватби, че на места наистина предлагат и украса, останала от други сватби или както казах по-горе ако е някой нов в по-модерен стил ресторант или достатъчно хубав не се нуждае от допълнителна украса.Всичко е много относително...
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #1006 -:
декември 10, 2007, 18:00:50 »
И аз мисля че няма нищо лошо в това че р-та примерно предлага и украса. Да не говорим че много често украсата е по достъпна като цена от колкото агенциите. Пример за това е Тримонциум в Пловдив. Предлагат калъфи за столове по 2.00лв на стол. Никакъв монтаж и демонтаж не се прибавя като цена. И забележете това е голям хотел- р-т и могат да си позволят да не се плащат тези калъфи защото така или иначе сватбата е в тяхния р-т. Но всяко удоволствие се заплаща !
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #1007 -:
декември 10, 2007, 18:13:21 »
Всъщност, дали ще си заплатите украсата на ресторанта, която те самите ви предложат, или ще кажат, че не е нужно, но ще си калкулират услугата в цената на куверта - смятам че паричките така или иначе се дават. Няма безплатен обяд, нали знаете, мацки
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #1008 -:
декември 13, 2007, 16:49:55 »
Здравейте момичета,
ние още не сме резервирали ресторат но аз вече обмислям украсата. Едно нещо ми прави впечатление по всички снимки с украси. Колкото и прекрасна да е докорацията по масите, всичко се съсипва като се наредят тези ужасни бутилки. Една от агентките, с който сме говорили казва, че това е почти нейзбежно. Кулурата в България е такава, че трябва да има нещо за пиене и ядене докато гостите чакат младоженците. Искам да ви питам дали сте намерили някакво решение на проблема *полусервирана маса* или найстина е нейзбежно.
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #1009 -:
декември 13, 2007, 16:52:03 »
аз неможах да се перебора с това,накрая вече нямах сили и нерве да се разправям със сервитюрки и вече след сватбата се сетих че е много удачно украсата по масите да е във високи вази или високи свещници така украсата ще изпъква НАД чинии и ботилки
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1010 -:
декември 13, 2007, 16:58:27 »
KlaraFina, много зависи от персонала (и най-вече от управителя, който ще бъде на работа вечерта на събитието). На нас в един ресторант категорично ни обявиха за ненормални, че изобщо си мислим за подобно нещо (гостите щели да са гладни, сервитьорите щели да се забавят), докато в този кйто капарирахме управителя само каза: "Не сме правили подобно нещо, но не виждам защо да не може. Имайте предвид, че в такъв случай, сватбата ви (има предвид "нормалния ход" на сватбата) ще се забави с еди колко си минути." Попита ни човека с каква цел имаме такива желания, аз му казах само "декоративна" и това беше.
Така че, питай спокойно, може и да случиш на разбрано хора
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #1011 -:
декември 13, 2007, 17:16:52 »
Принципно бях против висока украса по масите, защото би пречило на хората седящи един срещу друг да се виждат и т.н., но може би това не е чак толкова лоша идея пред алтернативата бутилки. Ще го обмисля, благодаря.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #1012 -:
декември 13, 2007, 18:12:28 »
Аз пък не се бях замисляла по вапроса с бутилките, че биха скрили украсата, наистина ще е глупаво да се направи хубава украса и тя да не вижда
KlaraFina дано в ресторанта който изберете да няма проблем да се сервират после нещата. Иначе и варианта с висока украса не звучи зле, зависи какви ще са масите според мен, ако са дълги няма да е чак толова трудно май гостите да се виждат, но ако са по 5-6 човека на маса, в смисъл по малки кръгли маси, май няма да е удачно?! Сега и аз се замислих
Alucinado а вие кой ресторант избрахте, нали и вашата сватба ще е в Пловдив
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1013 -:
декември 13, 2007, 18:56:57 »
А пък моите маси изглеждаха така докато гостите ни чакаха
Именно заради тези претрупани с бутилки и салати маси купихме тези високи свещтниц, които ползвахме първо на сватбата на Стела (estrella), после на моята и след това на още няколко сватби. За щастие на нашите сватби хората бяха много отзивчиви и се съгласиха да бъде само украсата когато гостите влизат и чакат младоженците.
«
Последна редакция: декември 13, 2007, 18:59:43 от Little_Sweet_Didka
»
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #1014 -:
декември 13, 2007, 19:26:50 »
ето една примерна висока украса,мен лично страшно много ми харесва
Активен
coco
Ентусиаст
«
Отговор #1015 -:
декември 13, 2007, 21:32:56 »
Първо блаагодаря на всички момичета
Иначе не е задължително да има по масите безалкохолни бутилки и бутилки алкохол.
Все пак нали за това има сервитьори- да сервират на секундата. При нас имаше по 2ма сервитьори на маса, които обслужваха гостите нон стоп . Отстрани бяха масите с питиета и масите бяха освободени от това претрупване. То иначе с няколкото броя прибори, чаши, цветя, свещи е абсурдно да се сложат шишета. Като трябва да се предвиди място за цигари, пепелници, някой ако си остави тел. на масата...
«
Последна редакция: декември 13, 2007, 21:35:02 от Almarsy
»
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #1016 -:
декември 14, 2007, 09:46:36 »
misskapris, ние си избрахме Лайпциг - много свеж изглежда вътре, гостите ни ще ползват хотела, а и управителя ми направи добро впечатление.
А по въпроса за високите аранжировки - по принцип е удачно да се използват, особено ефектно изглеждат на кръгли маси, и ако са на правилната височина, няма да пречат на гостите нито да се виждат, нито да използват площта на масата оптимално.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1017 -:
декември 14, 2007, 11:43:08 »
Цитат на: Alucinado в декември 14, 2007, 09:46:36
А по въпроса за високите аранжировки - по принцип е удачно да се използват, особено ефектно изглеждат на кръгли маси, и ако са на правилната височина, няма да пречат на гостите нито да се виждат, нито да използват площта на масата оптимално.
При нас беше точно така, а преди това и на сватбата на Стели (Estrella).
«
Последна редакция: декември 14, 2007, 11:44:55 от Little_Sweet_Didka
»
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #1018 -:
декември 14, 2007, 11:58:02 »
Откъде са тези прозрачни кутийки за бонбончета?
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #1019 -:
декември 14, 2007, 12:03:09 »
Цитат на: avva_stz в декември 14, 2007, 11:58:02
Откъде са тези прозрачни кутийки за бонбончета?
От Арети са.
Активен
Страници:
1
...
66
67
[
68
]
69
70