Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 19:39:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част (Прочетена 149019 пъти)
Lionelsa
Баш Майстор
Отг: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
«
Отговор #315 -:
февруари 03, 2010, 13:58:41 »
Боги
, не си права - не е американска традиция. И нашите баби са си спретвали нощта преди сватбата момина/момкова вечер
Младоженеца можел да присъства на моминското парти, но нямал право да яде и да говори
И не мога да разбера, защо партитата трябва да са задължително с голи мъже/жени
Има толкова идеи за разпускане и забава. В много от западните държави също има страхотни традиции, които може да се взаимстват.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #316 -:
февруари 03, 2010, 14:03:31 »
Цитат на: lionelsa в февруари 03, 2010, 13:58:41
И не мога да разбера, защо партитата трябва да са задължително с голи мъже/жени
И аз ей това не го доумявам, защо всички ги възприемат така партитата?
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #317 -:
февруари 03, 2010, 14:24:28 »
Аз по- скоро съм за идеята парти по пижами вкъщи или излизане на клуб, като не държа на голите мъже. Обаче като знам приятелите на мъжо- няма как да се минат без стриптизьорки- мъже! Ще видим как ще се реализират тези идеи
.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #318 -:
февруари 05, 2010, 20:58:34 »
Цитат на: bubka в февруари 03, 2010, 14:03:31
И аз ей това не го доумявам, защо всички ги възприемат така партитата?
Вижте горния пост. И не се чудете. Хората така го разбират. Кога голи,...кога по пижами.
На мен ми е чудно какво ще правят по пижами?... особено като партито е към края.
Активен
luci
Сватбар
«
Отговор #319 -:
февруари 08, 2010, 13:22:20 »
Ами партито по пижами в този случай имам предвид само момичета- носят с пижамките в торбички, обличат си ги вкъщи, пием какао, клюкарим си, всички остават да спят у нас и на другия ден вече с дрешки си тръгват всички по живо по здраво!
Всеки има право на собствен избор, аз никого не задължавам с моя.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #320 -:
февруари 09, 2010, 21:10:54 »
Аз не съм си правила моминско парти, защото тъй като не живеем в БГ, а сватбата беше в БГ, и си отидохме в БГ 1 седмица преди самата сватба имахме много работа да свършим за 1 седмица и не остана време за парти. Иначе на милото, колегите от фирмата, където работи го изненадоха като го заведоха на стриптийз -бар в обедната почивка
Активен
violet princess
Новак
Няма невъзможни неща!
«
Отговор #321 -:
февруари 12, 2010, 23:40:04 »
Аз съм ЗА момичското парти. Ще ми се да се съберем вкички приятелки, мисля че ще поканя 15тина момичета, и да се поклюкарстваме и да се похилим. Ще е супер готино! А мъжете да пият по някоя бира в друго заведение. Стриптиза нещо не ме вдъхновява. Преди време гледах в някаква дискотека един облечен като Волф, Дитц или каквото там е... леле... трагедия
Активен
manthebest
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #322 -:
февруари 24, 2010, 12:53:40 »
Аз съм ЗА ергенско парти, само да не е предната вечер преди сватбата. А изненадата оставям на приятелите.
Активен
Vaqq
Любопитен
«
Отговор #323 -:
февруари 24, 2010, 23:06:03 »
Капризче страхотна приятелка си много готина организация
силно се надявам и на мен да ми спретнат готино парти и надеждите ми са в две луди мацки
,които много обичам,но силно се надявам да няма стриптизьор,който едната беше поръчала за рождения ден на другата особено,ако е в заведение защото ще си глътна граматиката
освен,ако преди това не са ме карали да пия текила.Иначе на рождения ден стана голям купон дори момчето се видя в чудо,но аз не съм толко отворена за идеята моминско парти със стриптизьор.
Активен
Iwka
Любопитен
Публикации: 47
«
Отговор #324 -:
март 30, 2010, 13:14:06 »
И аз нямам нищо против моминското/ергенското парти, но при нас май само милото ще има такова. Него кумът го разпитва от месеци - какво иска, кой да покани, къде да отидат - и тече някакво голямо приготовление. Някъде ще ходят на хижа по мъжки с няколко приятели (да се напият като за последно).
Аз обаче май няма да си имам и ми е малко криво. Надявах се кумата или някоя от приятелките ми да ме изненада (още повече, че 2 седмици преди сватбата имам и рожден ден и може някак да се комбинират нещата), но засега няма подобни изгледи (не че искам те да ми го плащат - аз ще си платя всичко сама, но се надявах да ме изненадат ей така за жеста). Мислех като вариант и сама да си го организирам - да ги поканя приятелките ми в някое заведение или клуб и да се почерпим... ама нещо се разочаровах от отношението в последно време... и май ще си мина без парти... Ще чакам милото да ми разказва за неговото.
«
Последна редакция: март 30, 2010, 13:18:12 от Iwka
»
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #325 -:
март 30, 2010, 15:06:13 »
Iwka,
защо не възложиш на някоя от шаферките (ако имаш такива) като задача организацията на такова парти? Не бива да се лишаваш от тази емоция.
Активен
Iwka
Любопитен
«
Отговор #326 -:
март 30, 2010, 15:27:50 »
Lionelsa, шаферки ще са ми сестра ми (на 17 г.) и братовчедките ми (на 14г. и 18г.). Но лошото е, че сме в различни градове и ще се съберем в родния ми град едва в седмицата на сватбата, а тогава ще има достатъчно задачи за вършене и май наистина ще се лиша от това удоволствие. Наистина разчитах на приятелките си, хем са си и големи хора, но ... здраве да е
. Не че не мога да си го организирам сама, ама някак ми е мъчно и ми се струва малко насила...
Активен
manthebest
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #327 -:
март 31, 2010, 08:03:27 »
Не се изисква кой знае каква организация за моминското парти. Не се изкарвай жертва ами си стъпи на краката и го организирай сама, заедно със сестра си. Щом мъжете могат би трябвало и вие да го направите. Няма кой друг да го свърши вместо вас.
Активен
Iwka
Любопитен
«
Отговор #328 -:
март 31, 2010, 12:59:39 »
Не се изкарвам жертва и не е въпросът в това, че не мога да запазя едно едно заведение или да си събера приятелките вкъщи. Въпросът е в съвсем друго и е принципен, има неща, които са ме разочаровали или обидили, които не съм написала и нямам намерение да споделям. Надявах се кумата ми поне това да направи.
Знам, че при вас мъжете приятелските отношения са много ясни и точни и нямате никакъв проблем да се съберете и да се напиете по всеки повод, без да се затормозявате с глупости кой какво казал или направил, но при нас жените нещата не са точно така (не казвам, че е хубаво, да не ме нападне пак някой).
Иначе, благодаря за съвета.
На краката съм си стъпила и си организирам сватбата без проблеми. Толкова и без моминското парти ще си мина. Съжалявам изобщо, че споделих, беше в момент на слабост вчера, но повече няма да си позволя да мрънкам тук
(макар, че като чета и из други теми, далеч не съм единствената, която се жалва от нещо).
«
Последна редакция: март 31, 2010, 13:05:48 от Iwka
»
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #329 -:
март 31, 2010, 13:58:00 »
Ивка, не се засягай, просто са ти отговорили по-остро.Аз си мисля от вчера върху написаното от теб и ще ти споделя при мен как беше.Моята кума въобще не знаеше, че се правят такива партита ама въобще.И от къде да знаея, при положение, че навлязоха от скоро и ако не си правил сватба няма как да знаеш.Аз не съм говорила с нея за това и не съм я и карала.Ние живеем в различни градове, но дори и да бяхме в един и същ пак тая.Мисля, че тя разбра какво се прави на сватба чак когато се ожениха с кума.Та може положението и при вас да е подобно.И понеже усещам разочерование в поста ти, не знам дали аз съм човека, но след като не си доволна от нея, защо те ще са ви кумове?
Късмет
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24