Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 08:27:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част (Прочетена 149211 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част
«
Отговор #210 -:
април 20, 2009, 11:53:25 »
Цитат на: AIVEN в април 17, 2009, 15:44:37
Доста от американските традиции сме взели включително и жартиера и доста други неща . Не че е лошо но не е задължително . Това с бебешкото парти аз също не го удобрявам преди да се е родило детето . Може би съм доста суеверна и затова не мога да го приема . Въпрос на лично виждане ,разбиране и мнение !
Активен
Polia
Сватбар
«
Отговор #211 -:
април 24, 2009, 12:54:54 »
Аз съм против - на кое момиче ще му е приятно да знае, че в някоя гола непозната танцува в скута на любимия й? Страшно ми е неприятно, и най-вероятно ще ми трябва доста време, за да ми мине, но братът на моя младоженец отсега се кани да му прави ергенско парти със стрийптизьорКИ, а нашия се радва и се хили и ми идва
. Опитвам се нищо да не показвам, не ми се иска да го ограничавам - никога не бих предположила, че ще е толкова глупав, за да направи нещо точно тогава, освен това и брат ми ще е там, но ми е супер криво - преди 10 години например нямаше такива глупости. Нека се съберат по мъжки, да се забавляват така, както са правели с тайфата преди да ме срещне той, но откъде накъде стрийптиз - никога не са си викали стрийптизьорки, затова не го разбирам... Но като се е казало "ергенско парти" и това е - стрийптиз ще има. Чувала съм обаче, че освен че танцуват, тези момичета позволяват и да ги опипват - не брутално, но може да я докоснеш - все пак тя му се върти гола в скута, бивало и да не му се прииска да пипне, и като се сетя направо не знам - не мога да го приема това нещо! Освен това, танцува на всички подред, не само на бъдещия младоженец - и вече ми става адски пошло... Не знам, може би аз някъде бъркам, но за мен това не е нормално - просто няма как да ми е безразлично, че той ще докосне друго момиче с желание, каквато и да е тя и въпреки че това й е работата, не го приемам. Уфффффффф, хайде стига, че вече противната сцена ми е пред очите и ми идва да ревна.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #212 -:
април 24, 2009, 14:02:32 »
Не мисля, че е странно да ти е гадно от някаква гола в скута на мъжа ти. Независимо дали на него му харесва или не. Това го оставям настрана. Мисля, че бъркаш като не му споделяш, че ти е неприятно. Не искам да говоря като специалист...прсто ще кажа как ми сеструва, че реагираш - може би не искаш да го покажеш, за да не се почувстваш уязвима или по-скоро унизена. Но няма да е по-малко унижението, когато вече танцът е факт. Кажи му и ясно му заяви позицията си. По-добре картите да са на масата отрано, отколкото после да им аогорчения.
П.С. Понякога стават и такива небивали недоразуменя...може Милото ти да се хили и радва, за да достави удоволствие на брат си, а не защото му допада идеята и като не знае, че на теб ти е кофти ...ето какво става.
Активен
Polia
Сватбар
«
Отговор #213 -:
април 24, 2009, 14:47:36 »
Знае ми позицията - не сме говорили конкретно по темата, но той ме познава много добре и съм на 100% сигурна, че много добре знае какво ми е. Предпочитам обаче да го оставя и да видя какво ще му е решението, вместо да се налагам - все пак си е неговото ергенско парти. Амелия, твоето мъжле ще има ли стриптийзьорка/и?
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #214 -:
април 24, 2009, 18:18:08 »
Момичета , поздравявам ви за последните мнения
:bravo:Дано и сватбите ви да са толко красиви и лишени от пошлост
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #215 -:
април 24, 2009, 19:12:37 »
Благодарим за пожеланието и оценката!
polia, той ще има ергенско парти, но ще екато моето моминско / можеби с повече пиене, де/ . Просто ще се събере с приятелите си. Той също е против тия простотии и не ги одобрява. Гледаме да не си даваме поводи за подобни неприятни емоции. Аз за себе си мога да кажа, че за мен на моето парти да има стриптизьор ще е гнусно и със сигурност ще си тръгна. За него мога да кажа, че няма да му хареса. От там нататък да си говори той.
А ти щом си взела такова решение - добре. Ти най-добре си познаваш мъжа и отношенията ви и най-добре можеш да си прецениш. Аз съм кибритлийка и аз говоря направо. Но не е много добре от мен да се взима пример...
Активен
Polia
Сватбар
«
Отговор #216 -:
април 25, 2009, 08:26:14 »
Аз също не желая на моето парти да има стриптийзьор/и - ще ми развалят удоволствието от вечерта. Иначе за кибритлийството - и аз паля много бързо, но се старая да не се нервирам, а и той си ме познава и общо взето се опитваме да заобикаляме подобни теми, иначе до сватбата трябва да се избием.
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #217 -:
април 25, 2009, 09:25:01 »
Amelia, Polia, не сте сами
И аз не разбирам американския тип партита. Какъв е смисълът да си създаваме отрицателни емоции преди сватбата? Не мисля, че на някоя жена , колкото и разкрепостено да го раздава, ще и е приятно полугола мацка да танцува в скута на бъдещия и съпруг. Още повече, ако това не му е присърце и до този момент не му е било начин на забавление. Имайте предвид обаче, че вида на партито до голяма степен зависи от кума и приятелите. Лично аз разчитам най-вече на тях да се съобразят с характерите ни. А ние и двамата не искаме стриптизьори и подобни изпълнения преди един от най-важните дни в живота ни. Нямаме нищо против да излезнем поотделно с приятели и да се позабавляваме, но това е друго.
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
«
Отговор #218 -:
април 26, 2009, 14:45:03 »
Момичета ще имате ли моминско парти ?
дайте идеи
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #219 -:
април 26, 2009, 20:00:30 »
Цитат на: *Bibi* в април 26, 2009, 14:45:03
Момичета ще имате ли моминско парти ?
дайте идеи
Биби, малко по-назад в темата мисля, че съм писала аз и още няколко приятелки какво парти спретнахме на булката, когато аз бях кума - хавайска нощ, с тези цветните гердани, много и разнообразни коктейли - например Маргарита, която се пие напаво от пъпеш, и всякакви такива екзотични неща. Имаше балони и надпис "Мома за женене" на вратата. Открих и някакви ликьори с изключително подходящи имена - "Моминска вишновка" и някакви други "Момински" - лимонов, не помня всичките видове. Плодови салати с много сметана и такива неща. Много се забавлявахме
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #220 -:
април 26, 2009, 21:20:13 »
Оооооо..хоооооо Ееее...хеееее Я ги гледай ти женките кви екстри си поръчват. Чесно ли е такива партита да са само за жени.
P.S.
Значи могло и без стриптиз да стане купона. А?
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #221 -:
април 26, 2009, 21:20:39 »
Лелеее, това е супер идея. Особено с онези факли, които сега продават навсякъде.
А къде е било мясото, на което сте го правили моминското парти? Сестра ми се интересува, защото тя ще стяга моето
и иска да черпи идеи
Активен
mari_i_i
Ентусиаст
Щастлива мама на Даниел!
«
Отговор #222 -:
април 27, 2009, 14:34:28 »
В петък спретнахме едно моминско парти в къщи, на една от колежките. Събрахме се само колежките от офиса - 4момичета + БУЛКАТА. И при нас не е имало стриптизьор, но не и беше необходим, бяхме си спретнали други забавления. Посрещнахме БУЛКАТА с песента "Парти тайм" на Мая, всички държахме балони в ръцете си и танцувахме. БУЛКАТА в първия момент само гледаше с изненада и вълнение, но след минута се отпусна. Като свърши песента, връчихме на БУЛКАТА една ДЕКЛАРАЦИЯ за встъпване в длъжност БУЛКА, която трябваше да прочете и разпише. Тази декларация също я изненада много и породи много весели моменти докато я четеше. След като се разписа грамотата, поднесохме следващата изненада, подарък - спално бельо, а последната изненада беше специална торта във формата на сърце с рози и надпис "Моминско парти на .....". От там нататък хапвахме, пийвахме, танцувахме, правехме тренировка за сватбения ден. Беше ни много забавно, и това е парти, което заслужава всяка една БУЛКА, с или без стриптизьор.
Ето и самата
декларация
, която измислихме.
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
«
Отговор #223 -:
април 28, 2009, 18:13:02 »
Категорично съм за
Не , че няма да има други случаи да се събираме пак само момичета, но някак си като знаеш , че това е последната ти вечер като госпожица тръпката е по голяма.
Моето Моминско парти нямаше стриптизьори, но и аз немога да възприема танцуващ гол мъж срещу мен. Събрахме се колежки, приятелки танцувахме пийнахме ( от тогава водка не пия
). На сутринта останахме само сестра ми и най - близката ми приятелка , което беше кръстница на сватбата обсъдихме някой теми и се пребрахме доста весели. На другия ден само лежа, едвам станах да отида до магазина. Добре ,че сватбата беше след два дена. Ама винаги ще си го помня и поздравите от познати и непознати
Супер е да имаш моминско парти.
Активен
milenastef
Ентусиаст
«
Отговор #224 -:
април 29, 2009, 15:11:50 »
Аз не искам моминско парти. Всичките ми приятелки са с бебета и някакси няма да се получи. А мъжа ми първоначално каза, че не иска, но сега май се е разколебал. Взе нещо да ми подхвърля за яко напиване, но аз категорично му казах, че такова нещо няма да прави в нощта преди сватбата. Ако иска може предходната седмица
Та да има време да изтрезнее, не го искам махмурлия на сватбата.
По въпроса за стриптизьорите - за мен е гнусно да гледам някакъв червей (една съфорумка много точно го беше използвала това описание) да ми се гърчи пред мен.
А за мъжа ми - със сигурност ще ми е много унизително някаква полугола мадама да танцува в скута му (наричайте ме както искате, но това не мога да го приема)
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...