Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 16:08:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ - 2 част  (Прочетена 148927 пъти)

eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 17, 2008, 10:32:26 »

ЗА ергенско  и моминско парти good
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 27, 2008, 06:46:15 »

момичета, моля ви споделете: колко време преди сватбата планирате да бъде (или вече ви беше) моминското парти?  give_rose give_rose give_rose
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 27, 2008, 09:10:41 »

Аз лично мисля, че предната събота и неделя е най подходящо! girl_wink
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #63 -: март 27, 2008, 22:38:11 »

Аз съм против ергенските и моминските партита. Не им разбирам смисъла.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: март 27, 2008, 22:55:45 »

моето ще бъде в петъка преди сватбата ми, която ще е в неделя (вечерна).
 drum singer drinkz Eeager crazy
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 28, 2008, 11:39:32 »

моето мисля да е предната седмица  yahoo
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 30, 2008, 19:30:36 »

това да е една седмица преди сватбата е супер идея - не бях се сетила. можеш да се насладиш на купона без да си недоспала на сватбата( поне по тази причина) danceg
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 08, 2008, 15:43:42 »

Разбира се, че ДА за моминско и ергенско парти. Все пак това е последния път, в който може да се прегреши  pleasantry  blum (майтап). Ние с милото мислим двете партита да са 1-2 седмици преди сватбата. Мойте дружки мислят да ме водят в стриптийз бар  tease
Активен
pppolito
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 10, 2008, 10:43:42 »

Аз също нямах моминско парти, но имах една много яка почерпка с кръсницата малко преди сватбата се събрахме да правим кошнички и да връзваме бонбонки /всяка поотделно с панделка/ и отворихме едно шампанско, което беше за сватбата, но не стана много спилучливо.И така връзвахме, пихме, връзвахме, пихме и докато се усетим ....само пиехме вече....беше много весело---милото си пуснал да гледа някакъв филм - ужаси , а ние край него се заливаме от смях...
Активен
_Deskata_
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 10, 2008, 23:30:07 »

Хубаво е да има такива партита, защото остава като приятен спомен сред всичкото суетене и притеснения около сватбата.

Аз имах и беше много весело, изкарахме си невероятно. Кумицата ми го организира. Имаше стриптизьор, поръчан специално за мен и беше супер. А милото имаше нещо подобно, но на домашна обстановка, без никакви забавления...неговите приятели са много смотани... beating

Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 18, 2008, 09:44:45 »

Deskata_ браво на кумата ти. И аз мисля нашите партита да са една седмица по-рано. Слава богу приятелите ни са купонджии и съм сигурна, че щеу направят страшни купони. За моето парти съм сигурна, че ще ми поръчат стриптизьор, а за ергенското парти - кумът е англичанин и по английска традиция ергенското парти ще бъде обикаляне от заведения в заведение, кат онавсякъде ще се пие по много...ама много....и така до сутринта. Само от толкова обикаляне по заведения да не вземат да наминат през това, където ще сме ние с приятелките, че  Oh my ...
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 30, 2008, 12:56:25 »

Момичета и аз обмислям варианта за моминско парти:) , и естествено предишния уикенд ми се струва най -добре, обаче 4 от приателките ми ще идват от чужбина и сигурно ще си идват само за уикенда или най-много ден преди това.Ако го направим пък 2 дни по-рано се пада работен ден и тези,които са тук също няма да се чувстват добре.
Също така не знам аз ли да го организирам или приятелките ми трябв ада го направят? И аз ли трябва да плащам за всичко.
Мился си за нещо от рода на лейдис найт със стриптизьори или пък да е у нас и пак да дойде стриптизьйр.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #72 -: май 02, 2008, 00:19:54 »

А аз вече си мисля дали изобщо да си правя такова  nea Някак няма да ми е много весело като знам, че е моминско парти ... спонтанните забавления са ми по-интересни smile
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 02, 2008, 11:57:46 »

принципно се очаква приятелките да го организират. аз за моето парти осигурих терен и две бутилки приятни питиета, останалото оставям на тях smile
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 02, 2008, 15:32:14 »

roumyanа По принцип най-хубаво е да ти го организират!Много приятна изненада е макар да го очакваш и да знаеш че има кой да се замеме с подготовката(т.е. няма да си лишена от тази последна моминска вечер)На мен ми го организира кумата-получих много цветя балони и разни други работки blum и накрая на всичкото отгоре не ме остави и да платя!!!определено се справи страхотно!Бяхме в стрийптийз бар и то в делничен ден но нямаше проблем!за хубавото настроение е важно голяма доза добри приятелки от там нататък се остави на течението! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: