Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:36:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторанти
Страници:
1
...
52
53
[
54
]
55
56
...
82
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторанти (Прочетена 495203 пъти)
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
Отг: Ресторанти
«
Отговор #795 -:
октомври 15, 2007, 13:37:27 »
gadamer, проблемите ти с ресторантите много ми напомнят на нашите като си търсихме ресторант.И аз не мога да си обясня какво е това отношение в повечето ресторанти, едва ли не сме им длъжни за нещо, и ги молим за услуга, а не си плащаме
А ти не се притеснявай, имаш време и спокойно може да си потърсите
Активен
divna
Сватбар
«
Отговор #796 -:
октомври 15, 2007, 19:09:34 »
Gadamer,аз днес успях да проверя Континентал плаза!Имат градина(или нещо подобно на такава),която е с навес!управителя каза ,че ще ни събере 130 човека! куверти от 40 лв ,over time-200лв на час,като може да се стои до към 4
такса за внесен алкохол 20% от фактурата!
не знам,на мен лично не ми хареса особено,но ако имаш време мини да го видиш!
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #797 -:
октомври 15, 2007, 22:02:15 »
spirit и аз оставам с такова впечатление, както от оплакванията във форума, така и при моите обиколки. Даже на едното място попитах дали ако дадем капаро и уговорката е за куверт да кажем 50 лв., то един месец преди сватбата няма да ми кажат, че цените са се увеличили и че кувертът е вече 60 лв. Най-нахално ми заяви управителят, че капарото е САМО за запазване на датата. Струва ми се, че 1000 лв., дадени 6 месеца предварително, не би трябвало да са само за запазване на дата. Как ли ще ми изгледа същият този господин ако го накарам да подпишем договор за условията
divna ще проверя и този ресторант, мерси за инфото
П.П Мислех си, че един ден ще е достатъчен да си харесаме ресторант, а то какво излезе
Активен
Rou
Сватбар
«
Отговор #798 -:
октомври 15, 2007, 22:22:36 »
Гадамер ние също се притеснявахме за качването на цените, и в най-добрия случай се договорихме че ако дигнат цените ще можем да се откажем и да ни върнат капарото. Мисля че това е единствения договор по-добър... иначе като помислиш и те нямат контрол колко ще струва храната и т.н. много много успехи в търсенето!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #799 -:
октомври 18, 2007, 22:03:14 »
Цитат на: gadamer в октомври 15, 2007, 22:02:15
Как ли ще ми изгледа същият този господин ако го накарам да подпишем договор за условията
Някъде изобщо предложиха ли ти да се подпише договор? На мен ми казват, че дават бележка за внесената сума и с това запазват датата. Всичко остава устна догорока, а аз не обичам така. Искам точно и ясно описано и подписано за какво сме се договорили. Така са защитени и двете страни най-добре според мен, но явно не е практика
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
сватба в SKY WAY?
«
Отговор #800 -:
октомври 19, 2007, 09:47:42 »
момичета, хареса съм си хотел SKY WAY за нашата сватба!
искам да ппитам някои има ли впечатления за този хотел и по-специално за ресторанта???
ще съм благодарна, ако спиделите
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162
Отг: сватба в SKY WAY?
«
Отговор #801 -:
октомври 19, 2007, 15:58:02 »
Цитат на: deni1709 в октомври 19, 2007, 09:47:42
момичета, хареса съм си хотел SKY WAY за нашата сватба!
искам да ппитам някои има ли впечатления за този хотел и по-специално за ресторанта???
ще съм благодарна, ако спиделите
Здравей,
нашата сватба беше в Sky Way
В момента нямам много време да ти пиша, ако искаш драсни ми на лични.
При първа възможност ще пусна детайли - все се каня да опиша нашата сватба в моята темичка, но така ме завъртяха задачите, че до сега не се класирах
Активен
rosario
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #802 -:
октомври 19, 2007, 19:44:24 »
Някой знае ли малък ресторант в близост до ритуална зала Сердика. Става въпрос за малка зала за около 20 човека. Тоест може и по голям ресторант, в който има малка зала за частин партита. Даже ми се струва, че в сградата на самата зала имаше един ресторант?
Ще се радвам ако някой успее да ми помогне.
Активен
Sunshine
Любопитен
«
Отговор #803 -:
октомври 23, 2007, 22:45:16 »
.Здравейте искам да попитам
smurfieta
,
sabina
,
mandarinka
,
kleo
, а и всички останали, чиито сватби са били във Форум следното: вашите сватби дневни или вечерни бяха, имаше ли преди (или съответно след) вас друга сватба на същата дата. Притеснението ми идва от това, че моята сватба смятам да е вечерна, засега Форум един вероятните р-ти, но се притеснявам, че ако на същия ден там има дневна сватба, то тя кога ще приключи така, че ние да успеем с украсата за нашата сватба?!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #804 -:
октомври 24, 2007, 08:04:19 »
Цитат на: Sunshine в октомври 23, 2007, 22:45:16
smurfieta
,
sabina
,
mandarinka
,
kleo
, а и всички останали, чиито сватби са били във Форум следното: вашите сватби дневни или вечерни бяха, имаше ли преди (или съответно след) вас друга сватба на същата дата. Притеснението ми идва от това, че моята сватба смятам да е вечерна, засега Форум един вероятните р-ти, но се притеснявам, че ако на същия ден там има дневна сватба, то тя кога ще приключи така, че ние да успеем с украсата за нашата сватба?!
Здравей Sunshine
! Радвам се, че си избрала точно този ресторант, защото наистина е добър! Всичко беше чудесно, хората останаха много доволни, яденето било вкусно /тъй като аз не успях да го опитам, но го видях - изглеждаше страхотно/, обслужването беше на ниво, всичко беше много издържано! Та за това дали е имало сватба преди нашата имаше - моята беше вечерна и до 17ч е имало дневна. След нея са изчистили и преподредили масите, както аз ги исках, имах украса от балони, украса от самия ресторант, и бях помолила сестра ми да доукраси разни работи в ресторанта. Като влязохме в хотела, преди самата сватба питах дали всичко е наред и сестра ми каза, че няма проблеми, балоните са вече готови и цялата украса, но тя беше дошла 30 минути преди ние да пристигнем - някъде към 18.15ч, а сватбата ни официално започна в 19ч. Така че всичко си зависи от организацията! Зависи и от това каква украса искаш - по-обикновена или нещо специално, но мисля че ще има време да се направи каквото и да е! Ако имаш някакви други въпроси или притеснения относно ресторанта - питай спокойно!
Активен
Гери
Професор
Много щастливи!
«
Отговор #805 -:
октомври 25, 2007, 10:13:03 »
Здравейте и от мен Нашата сватба ще е през февруари следващата година и си търсим малък ресторант за около 50 души в София. Подочух, че може малко трудно да се намери за малък брой гости и ми се иска да чуя и други мнения по въпроса. Предварително благодаря!
Активен
gadamer4e
Сватбар
«
Отговор #806 -:
октомври 25, 2007, 11:10:26 »
Аз лично знам за 2 много добри ресторанта за малко хора в София, които исках за нашата сватба, ама всъщност са малки за нас. Единият на х-л Арена ди Сердика (те са вътре 2 ресторанта, единият е панорамен) и на х-л Кристал Палас. Арена ди Сердика е 5 звезден, а Кристал Палас е 4 звезден. Заслужават си обаче.
Иначе остана да проверим само как е в Гранд Хотел София и да решим окончателно на кой ресторант се спираме и да го капарираме.
«
Последна редакция: октомври 25, 2007, 11:12:00 от gadamer
»
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #807 -:
октомври 25, 2007, 11:14:36 »
Цитат на: Sunshine в октомври 23, 2007, 22:45:16
smurfieta
,
sabina
,
mandarinka
,
kleo
Не се притеснявай, ние бяхме дневна казаха ни максимум до 17,30 че можем да останем защото в 19ч има друга сватба, веднага почнаха да оправят ресторанта сигурно ние докато оправим сметките те подредиха масите както трябва да са за вечерната, за окрасата питай кога е удобно и така. Наистина е добър ресторанта, като изключим главоболията преди това с управителя, единият, ама всичко беше наред след това. Успех и питай каквото те интересува!
Активен
Гери
Професор
Много щастливи!
«
Отговор #808 -:
октомври 25, 2007, 11:19:40 »
Мног ти благодаря за информацията Гадамер, но се опасявам, че финансиите не ми позволяват 4 и 5 звездни хотели. А на теб пожелавам успех в намирането на ресторант.
Активен
gadamer4e
Сватбар
«
Отговор #809 -:
октомври 25, 2007, 15:50:00 »
Ами в Грийнвил, който е от същата верига кувертите започват от 55 лв. Подобни трябва да с ацените и в тези хотели. Иначе не знам колко е средният куверт в София. Според мен е около 50 лв.
Активен
Страници:
1
...
52
53
[
54
]
55
56
...