Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:51:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 82   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти  (Прочетена 496170 пъти)

Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #915 -: ноември 24, 2007, 18:47:57 »

Първо ние офертата с цената я взехме преди около месец и половина. Не са ни казвали да е променена, но още тогава ние им казахме, че не очакваме след 10 месеца да е същата и я сравняваме с другите оферти, които събираме в конкретния момент.
Управителите до колкото знам са двама. На нас не ни направиха никакъв проблем за 9 август. Може  би, защото август е месец на отпуските и едва ли би имало бизнес събития. Не знам, и ти ме изненадваш. Ние ходихме три пъти и нито веднъж не споменаха подобно нещо. Имам документ, че сме дали пари за сватба на 9 август. Още февруари планирам да им звънна да им напомня и така ще правя всеки месец. Надявам се да няма проблеми.
Активен
iolly_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #916 -: ноември 24, 2007, 21:40:54 »

Защо не отидете когато на работа е другият управител. Може причината да ви откажат да е била друга. Например изчакват други младоженци с повече гости да решат. Всичко е възможно.
Активен
Гери
Професор
Публикации: 307

Много щастливи!

« Отговор #917 -: декември 02, 2007, 12:28:27 »

Момичета, днес ще ходим да гледаме рестонат "Галант", от който майка е очарована, въпреки че първоначално беше твърдо против. Ще се похваля пак като го удобриме окончателно, но на 90% ще е нашият ресторант.  smile
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #918 -: декември 03, 2007, 10:05:18 »

Тези дни ходихме да разглеждаме ресторанти. Оказа се,че на живо изглеждат доста по обикновени от това което сме гледали на снимки в интернет. Сигурно с подходяща украса ще добият по -хубав вид
Активен
bunnie
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #919 -: декември 03, 2007, 10:13:30 »

Тези дни ходихме да разглеждаме ресторанти. Оказа се,че на живо изглеждат доста по обикновени от това което сме гледали на снимки в интернет. Сигурно с подходяща украса ще добият по -хубав вид

да така е. ние сме се спряли на панорамата на Дондуков и сме си осигурили още доста украса че да има хубав вид...
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #920 -: декември 05, 2007, 12:01:09 »

момита, ние още не можем да се насочим към ресторант, предпочитаме да сме в хотел...около 70 души ще сме и ми се иска да има градина, все пак ще бъде лято...може ли да споделите за хотел, чийто ресторант има градина ...  girl_impossible
Активен
Sunshine
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #921 -: декември 05, 2007, 19:30:45 »

deni1709, и моята сватба ще бъде през лятото, но се отказах от градина почти в самото начало, просто ми се струва рисковано, може да има един дъждовен ден през юли и той да е точно нашият shok Та затова ... А ти цялата сватба ли плануваш да е на открито или просто има възможност за ритуал или нещо друго навън. Защо не погледнеш хотелите в Симеоново. Аз ходих в хотел Sky Way, там има градинка, а мисля, че и в хотел Атлантик има градина, но не съм ходила, сигурно има и други.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #922 -: декември 06, 2007, 11:00:15 »

Здравейте много бих искала да ми помогнете.
Някой ще ми даде ли подходящо предложение за ресторант,който разполага и с градина в София за някъде около 100 човека  girl_wink
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #923 -: декември 07, 2007, 09:56:50 »

Здравейте много бих искала да ми помогнете.
Някой ще ми даде ли подходящо предложение за ресторант,който разполага и с градина в София за някъде около 100 човека  girl_wink

Danitkaaa ресторантите с градина в София са много, но голяма част от тях са неподходящи за сватбено тържество. Ще ти дам линкове към такива с градина, които според мен са подходящи. На теб за изнесен ритуал ли ти трябва градина?

Дипломатически клуб Глория Палас  http://www.gloriapalace.net/index.php?PageID=8

Ресторант Лебед Панчарево   http://www.restaurantlebed.com/

Еgg Lake City в бизнес парк Младост http://www.jimmys.bg/elc/interesting.htm

Ако искаш погледни и този линк с ресторанти:

http://svatbata.com/restaurants/restaurants.htm
Активен
iolly_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #924 -: декември 09, 2007, 15:08:40 »

Здравейте, аз съм очарована от хотел Greenville. За съжаление обаче кувертите започват от 55 лева. Но имат прекрасна градина. Отзивите за него са досега перфектни. Ще се радвам ако някой даде още информация. Изпратила съм и запитване към хотела, ако получа нещо от тях, мога да ви го пратя.

Охххх.....защо съм женена....ако имах пари и сега щях да се женя, със сигурност щях да го наема.
Мисля, че е перфектен за по-малки сватби, че и за малко по-големи.
Активен
Гери
Професор
Публикации: 307

Много щастливи!

« Отговор #925 -: декември 10, 2007, 16:02:42 »

В събота капарирахме ресторант "Галант" и сме много доволни!  yahoo
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #926 -: декември 10, 2007, 16:09:38 »

Gergana_and  честито за ресторанта. Сега го видях в нета, изглежда много добре  good
Активен
Sunshine
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #927 -: декември 10, 2007, 19:07:27 »

Здравейте, аз съм очарована от хотел Greenville. За съжаление обаче кувертите започват от 55 лева. Но имат прекрасна градина. Отзивите за него са досега перфектни.
Даа... и аз съм очарована,красив е и просторен,просто идеален.Но кувертите наистина започват от 55 лв, а догодина мисля, че ще започват от 60 лв. sad  Но пък за тези ,за които тази цена е ОК, мисля,че няма да съжаляват за избора  good
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #928 -: декември 11, 2007, 00:15:53 »

Грийнвил наистина е страхотен, ако не беше толкова скъпо, щяхме там да си направим сватбата, личи си класата както в обстановката, така и в обслужването
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #929 -: декември 18, 2007, 09:52:57 »

момичета, знаете ли нещо за хотел АМБАСАДОР, към него съм се насочила за сватбата ни? smile
Активен
Страници: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 82   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: