Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 01:36:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените агенции
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените агенции (Прочетена 140246 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: Сватбените агенции
«
Отговор #255 -:
август 21, 2007, 21:21:34 »
А би ли споменала за колко пари става въпрос като казваш "по-конкурентни", както и за колко души е украсата и включва ли живи цветя по масите в ресторанта и украса на кола и букет на булката?Мисля,че ако казваме и конкретната сума ще е по-ясно на останалите и ще могат сами да си направят изводите.
Активен
za_svatbarite
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #256 -:
август 22, 2007, 23:56:40 »
Здравей Тони, разбрах че се интересуваш от цените на нашата сватбена агенция. Сватбата ни ще е около 90-100 души, като в декорацията на ресторанта се включват живи цветя на всяка маса - разбира се ние не искаме нещо пищно, по-скоро семпло но и красиво. Относно украсата на колата е около 40 лева, а булчинския букет около 50 лева. Колкото до изнесения ритуал цената е 200 лева. Също така ни предложиха балони - с хелии, както и сърце от балони ако желаем. Така че както виждаш сама излиза по-добре от твоята оферта. Също така влизат много красиви картички за гостите, също посрещане на гостите, настаняване. Предложиха ни варианти за фото и DJ, торти, сватбени покани, грим и прическа - всичко което може да се сетиш. Освен това агентката ни придружава на всякъде където ходим. Това е засега ако има нещо интересно по организацията ще ви разкажа в последствие.
Активен
tonitta
«
Отговор #257 -:
август 23, 2007, 08:17:01 »
Не че се заяждам,но не знам как излиза по-евтино,щом и при нас цените на изброените неща са горе-долу същите,но при нас тази цена от около 1300лв. е за много повече неща-на практика включва всичко и разбито изобщо не е скъпо,тъй като аз и сама да тръгна да си търся или правя нещата може дори да ми излезе и по-скъпо.А що се отнася до вашата агенция ние лично много се разочаровахме от нея.от там са ни поканите и докато я намерим бая се озорихме-тази жена все я нямашя,после нямаше табела,а накрая влчзохме в някаква малка стаичка,в която едва се побрахме.А като започнахме да избираме поканите тя на всяко нещо отсичаше,че това го нямало,онова не можело да стане....и изобщо беше неочтива.Но за да бъда откровена до край ще кажа,че Никол са организирали сватба на едни познати и те казаха,че са доволно.Така че всичко е въпрос на избор и лични впечатления.Ние за сега сме доволни от нашата агенция,а и все пак тя има много голям опит с нашия ресторант,а и са приятелки с управителката,което много ни помага в случая.Това мога да кажа по въпроса.
Успех с вашата агенция и после може да сравняваме резултатите-те все пак са най-важни
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #258 -:
август 23, 2007, 19:06:20 »
ами искам да е със живи цветя украсата по принцип момичето което ми прави поканите картичките и подаръчетата каза че ще ми даде идейки и ще преценя но за самото украсяване ще ми е нужен чпвек само да иде и да украси материалите ще са си от мен!!!
Активен
viki2007
Любопитен
«
Отговор #259 -:
август 26, 2007, 10:41:48 »
здравеите всички
вече една седмица чета всицко в този форум и най-после сабрах смелост да се регистрирам а и имама ужасно много вапроси към вас
много сте мили и готини
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #260 -:
август 30, 2007, 08:47:46 »
Здравей и добре дошла !
Активен
Вероника
«
Отговор #261 -:
август 30, 2007, 22:05:32 »
Здравейте! Много се замислям за сватбена агенция, но и малко се плаша от това да няма неприятни изненади с плащане или неразбрани желания. Бихте ли споделили опит със сватбените агенции?
Надявам се да не се натрапвам, признавам че не съм чела
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #262 -:
август 31, 2007, 09:11:39 »
Цитат на: Veronik в август 30, 2007, 22:05:32
Здравейте! Много се замислям за сватбена агенция, но и малко се плаша от това да няма неприятни изненади с плащане или неразбрани желания. Бихте ли споделили опит със сватбените агенции?
Мога да дам съвет за вана, но за софия си нямам идея, съжалявам.
P.S. Ние също бяхме с агенция за украсата на ресторанта, искахме и присъствие в деня на сватбата, и момичета да ви кажа по време на подготовката пак си ги има главоболията, притесненията и недоволството от това, че не си вършат достатъчно добре работата, но в крайна смеа в деня на сватбата всичко беше перфектно!!! Така че милички, не се притеснявайте, и смело
Активен
kali_gali
«
Отговор #263 -:
септември 01, 2007, 09:08:34 »
Здравейте
аз си наех агентка само за деня.Всичко мога сама да си свърша,но в деня на сватбата нито искам да мисля за нещо,нито пък искам да ангажирам някой от гостите да върши нещо.Да се надяваме,че ще съм доволна.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #264 -:
септември 01, 2007, 12:09:01 »
и аз искам да направя точно същото само за деня че като ги знам ккави са кожодери
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
септември 04, 2007, 00:07:34 »
Сега и аз да се похваля!
След всички перипетии, си наехме Party box - аз още от началото си мислих, че те са хората, обаче ...
вече ще знам да не се колебая!!!
Справиха се страхотно всичко беше супер и много им благодаря!!!
Те направиха всичко възможно представите ми да станат реалност и всичко да мине като по вода (вече мога да го кажа
)
Активен
marife
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #266 -:
септември 05, 2007, 19:34:14 »
Здравейте накой можели да ми даде информация за сватбена агенция диаманти Бургас
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #267 -:
септември 05, 2007, 19:37:52 »
Здравей - мога да ти дам телефони, ако искаш (но пиши на лични). Иначе чрез тях си намерих фотограф за сватбата и съм доволна - направи супер снимки. Чувала съм добри отзиви за тях, но само толкова, не съм ползвали лично техни услуги.
Активен
marife
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #268 -:
септември 05, 2007, 19:49:20 »
благодаря аз им имам телефоните но ме интерисува дали някой е използвал услугите им и да ли са доволни от тех
Активен
moiatasvatba
Ентусиаст
«
Отговор #269 -:
септември 06, 2007, 08:44:22 »
Цитат на: Вероника в август 30, 2007, 22:05:32
Привет!
Ще си позволя да ти дам няколко съвета, да ги имаш предвид относно сватбените агенти и агенции!
Първо-трябва или да си много наясно с това какво искаш и за каква сума-или поне приблизително, или трябва да се оставиш на техния вкус и преценка.
После-с каквито и хора от този бранш да се срещаш-не се впечатлявай колко са любезни-това ни е работата!По-важното е ти да уситеш, че точно това е човек, който може да те накара да се чувстваш спокойна на сватбения си ден и да нямаш грижи за нищо.
След това-добре би било да знаеш ти самата какви са очакванията ти от Сватбен агент-какъвто е да е той или тя.В смисъл-дали искаш да ти се организира и координира цялата сватба, дали искаш само определени неща или пък си пределно наясно какво трябва да се получи и ти трябва помощ само за изпълнението.И финансово, и практически, и дори психически си по-спокойна така!
Успех!!!!!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20