Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:26:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Март е тука, пролетта на вратата чука  (Прочетена 47057 пъти)

Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #135 -: март 15, 2021, 11:49:14 »

Ние приключихме с ремонта. За много малко неща, които нямаше как да знаем предварително, се колебая дали ми харесват на 100%. Като цяло обаче съм супер доволна!  smile И от практична гледна точка с двете тоалетни и сифоните, където трябва, и стилово с моята винтидж измишльотина. Оказа се, че е имало запушване на вентилацията и затова и толкова много мухъл се е трупал в банята. Сега дано с изолацията, филтрите на водата и новата вентилация не се налага такава тежка артилерия при почистването.
Скоро предстои да се нанесем обратно. Съответно ще има още поне седмица да пренасям нещо забравено в нашите.  pardon

Майка се оказа, че е била с "дефекната" партида. Видя се, че нищо й няма и поне спря да мери температурата си по три пъти на ден  crazy Чакам новини за наши болни близки. Много е изтормозваща тази неизвестност!

Прошка от близките не съм искала  blush Толкова ме завъртяха двата дни, че изобщо не осъзнах какъв ден е вчера. А снощи пък татко ми вдигна нервите. Хремясал е и всички са му виновни.  pardon
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 15, 2021, 14:16:05 »

https://www.instagram.com/p/CMcEt9ZgkzF/?igshid=1ankfueu2g0xv
Аз не харесах нито един тоалет от това събитие но най не схванах защо са подчертали недостатъците й на Дуа Липа, вместо плюсовете. Така циците й изглеждат не по големи от очите й. Тази рокля можеше да е разкошна върху нея ако беше по прибрана горе и по закрита, да дава обем на бюста.
Другите въобще няма да ги коментирам, бяха трагични. Сякаш по време на пандемия шивачите съвсем загубиха вкус и мярка..
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: март 15, 2021, 14:53:35 »

Липа, прилича на част от ансамбъл по синхронно плуване.Гледах рокли и съм в потрес, май тейлър Суифт ми харесва най-много, а аз на харесвам такива неща.Бионсето тотално е откачила, много мразя деколтета като нейните, а и нещо не ме кефи на долу полата и прическата.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #138 -: март 15, 2021, 15:06:57 »

Ох ама това даже рокля не мога да нарека. Виждам че пеперудите се завръщат, ако си спомняте от нашите младини бяха на мода, имаше даже едни такива топове... Модата дето се завръща е края на 90/2000та така че очакванията са ми че и low rise дънките ще се завърнат.

Знам че не следите тикток, но младежите ( GenZ) заклеймиха нас милениалите като старомодни ако носим пътя на косата настрани, а не по средата, както и ако носим скини дънки и ползваме плачещото емоджи. Официално остаряхме хахах
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: март 15, 2021, 15:14:34 »

Маги, аз харесвам такива рокли на цветя, но това беше прекалено флорално, плюс че си беше лепнала и такава маска и приличаше на покривка за маса в лицето lol
Булка, аз имам във фб на две познати от предишния ми квартал, щерките от това поколение z.  искам да ти кажа, че такъв провал няма на света, еднакво изглеждат, синтетична дрога нощем, денем спят и ядат джънк. та да, харесва ми че имат моден вкус, но дали ще доживеят 30 е Божа работа. на никой родител не пожелавам такова предизвикателство, още повече тия двете са от семейства с възможност ( вероятно и това ги е доразвалило ) .  pleasantry
аз пък се зачетох за любимия на карли клос, нали роди тия дни, ма те  кЪшнър са я попилели, грам не я харесват, ни политически, ни като образование. ма като гледам профила на син им, той явно си я одобрява бая и това е важното.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: март 15, 2021, 15:22:42 »

https://www.instagram.com/p/CMa2ebajP_C/?igshid=odl0508ixma4

https://www.instagram.com/p/CMazBgOjoQS/?igshid=1ll7o8ly6wlph

Тия двете също бяха покъртителни..

Тази чак ми се видя сега приемлива:
https://www.instagram.com/p/CMarNGpBoh4/?igshid=rj272mh5ltfh
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #141 -: март 15, 2021, 15:27:16 »

Благодаря на всички, да се връща на вас и семействата ви! heart Бая шубе брах. Много объркани неща имаше, смениха ми пункта два пъти, чаках повече от 2 часа, поне времето беше хубаво и бях предимно навън. Прегледаха ме много подробно, разпитаха ме за алергии и заболявания и хубаво, че бях с маска, та не се видя как от нерви ми трепери устната blush. За разлика от мен, лекарката и сестрата бяха повече от спокойни и хич не си даваха зор - бавничко, бавничко тракаха на клавиатурата, излизаха от програмата, чакаха да се зареди наново, триха, въвеждаха, хилиха се, отваряха прозореца... Нищо общо с първия път, когато всичко свърши за 5 минути със събличане и обличане. Дано няма скоро нужда от реимунизация заради нигерийски и южноафрикански мутации, че си е притеснение. После бях като премазана, но не беше нещо кой знае какво. Вчера ме боляха шевовете на двете операции, ама ми се е случвало и друг път при промяна на времето, та не му обърнах особено внимание. Надявам се да няма други екстри.
Днес е снахата, дано и при нея всичко мине.
Маги, не ми е спокойно, поне месец още трябва да стискаме зъби и дано всички направим достатъчно антитела. Имам надежда, че поне започнаха нещата, много други нямат този късмет.
Ситуацията е кофти, много наши познати, които се лекуваха от Ковид нямат антитела, други пък, дори и с отрицателни ПСР имат... Вчера ми се оплакваше преболедувала приятелка, че изпада в ужас, ако някой вкъщи кихне или каже, че е изморен. Не е невротичка, или поне не беше, а сега гледа като стресната и цялата трепери.  nea
Да се разваля времето, че да се задържат малко вкъщи хората по естествена причина. Гледам снимки от Сирни Заговезни, то са кукери, то е гъчканица, няма маски, няма вирОс diablo
Хаха, облеклата изобщо не ме впечатляват, имам чувството, че всичко е старо и вече съм го виждала. Вървим си по спирала, няма какво да ме възхити или скандализира, явно това е отличителната черта на моето поколение smile Wink
Хайде, да оздравяват всички болни бързо и да няма нови!
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: март 15, 2021, 15:39:34 »

Свекс, то времето поне тук грам не ги спира.  както вече споменах, ма не помня дали тук, контактни на доказано болна с ковид, са се виждали с некръвните ми роднини. оправданието и на двете страни е че били с маски. pleasantry съответно им дадохме да се разберат че две седмици няма да се видим. току що са ваксинирани, грам отговорност към самите себе си нямат. Oh my ...
и това е масово- всеки тръби колко се пази, денонощни гърмят телевизорите на бтв, ефект- нулев.
Активен
addicted_to_u
Професор
Публикации: 340

« Отговор #143 -: март 15, 2021, 15:45:25 »

Хич не знам тия дупета дето ги заформят Gen Z къде ще ги напъхат в дънки с ниска талия. Точно в събота това ни беше наблюдението... различна им е физиката от масовата физика по наше време. Вчера пък докато ядяхме сладолед ги гледах едни, отиваха в денс студио, развлечени с черни дрехи и със зелени коси, не мога да разбера Kpop фенове ли са или Били Айлиш фенове, а може и друго да са, та сложно ми е. Едно време бяхме или чалга, или метал, сега не мога да им хвана спатиите. biggrin

А относно маски и нз си какво... докато всички щъкат наляво надясно хич не ми минават. То не бяха почивки, то не бяха курорти, то не беше снимане и сбирки. Та въобще никой не си е седнал на д-то. Нашата щерка и тя все едно пък някой й каза, че е отворено всичко. На всяка кебапчийница вика "Това ресторант ли е? Ние кога ще ходим на ресторант?"
« Последна редакция: март 15, 2021, 15:54:00 от addicted_to_u » Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: март 15, 2021, 16:02:16 »

най ме дразни че същите тези некръвни роднини, обикаляха наляво надясно цяло лято, но като се видеха с нас, без да сме искали и да ги прегръщаме, важно правеха жест и казваха- стойте надалеч, нека сме съзнателни и пазим социална дистанция. вече не знам кое е лицемерие или кое е самозаблуда. БГ то сме специален синдром, на наше име трябва да се кръсти нов такъв, както каза моят любим блогър пожарникар днес във ФБ.
малкият не го взимаме на ресторант, с него е невъзможно... нито яде седнал, нито въобще яде lol , та поне за това не пита, но днес докато заваля си изпроси да стоим навън- мен този студ вече ми иде в повече..
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #145 -: март 15, 2021, 18:45:01 »

Липа по някакъв начин ми навява асоциация за цветен вариант на Шер.  pardon Глас има невероятен, ама стилът й на обличане поначало е отврат. В клиповете тотално е лишена от вкус.

А за наблюденията и дънките - на 10 са с енергийни напитки, ама не за спорт, а за лесно преглъщане на боклуците. pleasantry Естественото продължение са всички гореизброени от вас начини как да НЕ можеш да носиш тесни дънки, еле с ниска талия.
Косата на път си беше запазена марка на Спайс гърлс и оттам масово гърл бандите. Буквално завъртат колелото към началото на тийн годините ми.
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: март 16, 2021, 08:22:05 »

Привет, как сте?Тук вали много гадно, а аз трябва да ходя с каката на манту.Защо точно днес?Решила съм пеша, че имам да си въртя крачки, а и да се помотая малко на вън.

Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: март 16, 2021, 09:10:11 »

Аз чета за новата кампания за автоматично попълнение дан декларации и се чудя сега ли беше моментът.. не всеки има ПИК номер, а в малките градове няма хиляда техни офиса.. плюс пандемия плюс избори.. crazy
Иначе вчера като си говорехме с вас че модата се върти в кръг- ето манекенка от 64та с разноцветни нокти.
https://www.instagram.com/p/CMeFFxNMqJO/?igshid=1klitg3opj2la
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627

« Отговор #148 -: март 16, 2021, 09:45:56 »

Добро утро!

Аз си имам рожденик, МГ става на 35г, за едни две седмици в годината сме на една възраст. Нещо е минорно настроението, ама и цял ден сме по колове, Звяр покашля, тааа ще видим как ще го отбележим. Трябва да отскоча по някое време за една торта до сладкарницата и искал сиренява чорба хахха.

Хайде лек ден!

Активен
Bube
Професор
Публикации: 487

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: март 16, 2021, 11:06:05 »

Привет!

Аз вчера се престраших за фризьор, ама обстоятелствата го наложила, че ще имам интервю за по телевизията в петък. Сега съм пак късокоска, още ми е странно да свикна. Мисля, по някое време скоро, да сменя малко и цвета.

Уморена съм нещо, а днес имам часове и се опитвам да "вляза в час".

Честит да ти е рожденикът, Булче, да е здрав и щастлив!

Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: