Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 19:32:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Февруари дойде, айде на кафе :)
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Февруари дойде, айде на кафе :) (Прочетена 55493 пъти)
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
Re:Февруари дойде, айде на кафе :)
«
Отговор #240 -:
февруари 12, 2021, 22:22:39 »
А тази седмица се оказа доста положителна за мен - ще ме повишат и в работата и съответно ще имам повече отговорности.
Кифлата си е кифла - не може да се среше без огледало.
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #241 -:
февруари 12, 2021, 22:37:43 »
Менианте, честито!
Еми, аз наскоро си купих дофузер, някъв обикновен от Зоя, ама е красив, върши работа и е евтин, колкото с аи в Лидл. Преди това бях с подръчни средства-мокра кърпа и на парното. На Ники (да пукна на дърво) мента, евкалипта и чаени му помагат при хрема, та съм доволна. Сега си взех и портокал и лимон и много ми харесва колко свежо мирише.
Адиктед, аз много пъти съм про вала да му опертая крака, не ще това чудовище и това е. Е тука наскоро го прилъгахме, като купува зимните бутуши.
Аз не бях излизала от понеделник, тогава беше пролет. Днеска тръгнах на лекар и излезнах в сибирски студ. Но пък на обяд дребния ме изкара на вън и беше доста приятно на слънце. 1 час седях на пейка и само като духнешв бешв гадно, инапе много добре беше, даже не ми стана студено на краката.
Взех резултатите на Ники, вече може да ходи на детска. Сега едновременно нямам търпение да го пусна, за да си почина малко и ми супер свито как ще е като тръгне, да не лепне нещо...
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #242 -:
февруари 13, 2021, 10:32:11 »
Тук вятърът беше много студен. Като утихнеше - някак си се настройваше човек на нормална зима. Вчера, като падна слънцето, пак стана ужасно студено. Кокона приключи тренировка и треньорът ни натовари две майки с децата да ни разкарва из квартала. Иначе гледам, че и той пешеходец го раздава, ама не си беше работа в такова време
Снощи бяхме на вечеря в нашите. Децата много играха. Останаха там да спят. Съответно аз се наспах и се настройвам тепърва да стана
Вчера снимаха Дребния в градината, обаче беше разочарован, че не му дали да държи кошница за снимките. Затова в баба си намери една и цяла вечер разнасяше количките в нея
Освен задължителните домашни трябва да им измисля занимания двата дни. Едва ли ще става за излизане навън.
За фондюто - исках първо да намеря такъв сос, а оттам винаги мога да го побългаря. Раклет имат свекърите. Май само един път са го ползвали (когато и ние бяхме на гости). Ама те си готвят повече манджесто. Аз съм тази със сухоежбините.
Рат, успех с градината
Менианте, че как без огледала
Ние покрай едно огледало измислихме цяла баня...
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #243 -:
февруари 13, 2021, 14:05:47 »
Менянте, честито!
Еми, не става, името му е хляб само, то си е чист банаов кекс
Почерпвам ви виртуално за рождения ден на моят половин
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #244 -:
февруари 13, 2021, 16:07:25 »
Алекс, честит ти половин!
Питам щото нали хлебопекарната има рецепти за кекс.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #245 -:
февруари 13, 2021, 17:51:23 »
Ами значи може и да става... по принцип маслото, което се слага, се разбива със захарта на пухкав крем, но аз съм го правила и с разтопено масло, пак става, просто не толкова пухкаво. Ако искаш, пращам и на теб
Днес за пръв път ходих в магазин с малкия без да има тръшкане, брейй те растяли децата
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #246 -:
февруари 15, 2021, 08:32:50 »
Добро утро, мили момичета!Как сте след вчерашния празник?Аз виното го пропуснах, но много любов имаше покрай нас.Имаме вече пораснала кака и много щастлива от вчерашния ден!Толкова превъзбудена и осъзната не съм я виждала скоро
ДНес я изпратих на градина с пола облечена и един плик с лакомства!
Аз още се събуждам и се подготвям психически за работа.Хубав ви ден!
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #247 -:
февруари 15, 2021, 10:20:40 »
Здравейте!
Маги, Честита да е още веднъж порасналата принцеса!
Тук е доста студено, ама направихме по една разходка събота и неделя.
Вчера имах подарък - от Body Shop и една розова количка
Спокойна седмица на всички!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #248 -:
февруари 15, 2021, 10:28:51 »
Маги, честита ти лудетина!
Аз поръчах на половинката да ми вземе от амазона едни самоотлепващи се гел лакове, да направя проба стават ли. Ама с тези затворени граници насам натам, да видим дали няма да дойдат за следващия свети Валентин...
за сополите на малкия пък и за нашия душевен мир, поръчах дифузер, купих още няколко етерични масла, да видим.
уикенда се разхождахме из квартала и безцелно чистихме колата.
единственото клипче за празника, което ми допадна и не беше чиизи, с 1000 рози и глупави натяквания кой какъв трябва да е на този ден, беше на Blake Lively, как мъжът й й боядисва косата. Това е реалността на любовта под един покрив, другото са измислици за пред хората, че явно е на мода някой да ти завижда, че да си щастлив.
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #249 -:
февруари 15, 2021, 10:41:29 »
Тъкмо го гледах и аз. Изглеждаше, че добре се справя Раян. Другата седмица и ММ ще ме боядисва.
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #250 -:
февруари 15, 2021, 10:46:51 »
Пандеее
от теб не съм очаквала да не раздухаш новината за новото кралско бебе в очакване хахах.
Мале вчера ни празник ни нищо сме усетили, даже бих казала че забравих, Звяр по някое време вика олеее тати ние трябваше цветя и шоколади на мама да подарим,мм казва ама тя е на диета
. Поне си имам картичка от Звяр от градината със сърчица, макар че най-голямото да било за тати!
Активен
ratatui
Баш Майстор
«
Отговор #251 -:
февруари 15, 2021, 10:48:46 »
Добър ден!
Маги, още веднъж честит празник!
Еми, какъв си избра?
Аз вчера имах почивен ден, добре ми дойде, ама тъпите хормони ми се разбушуваха и Ники ми за липсва, мислех днеска да го пратя на детска, ама вечерта ми стана нещо криво и реших днеска да си скъса е нервите, за да го оратя утре с чиста съвест (надявам се).
За вчера никой нищо не получи, аз го мразя тоя празник и го бойкотирам. Бях поръчала обаче едни шоколадови сърца и сладоледи за 2та месеца семеен живот
(търсех си повод да ги опитам, че отдавна им точа лиги), много бяха хубави! Сега пак ще си търся повод да поръчам
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #252 -:
февруари 15, 2021, 10:49:25 »
Привет!
Ние имахме дълъг Светивалентински уикенд и си прекарахме много добре. Наскоро отключихме отново пътуванията и осъзнах колко са ми липсвали такива приключения миналата година. Е, разбира се, човек не може напълно да се отпусне, но пък си наемаме хубав апартамент и си готвим или поръчваме храна. Сега бяхме във Велико Търново и се отядохме в Щастливеца - има огромна разлика с този в София (не в полза на Софийския)! Сега трябва да опитам да се върна към режима си на хранене и спорт, че свикнах да ям три пъти на ден.
Днес имам доста работа, но като след празници, винаги ми е по-трудно да се настроя...
Маги, да ти е честита Моника, да е много щастливо, добро и умно дете!
Панде, видях снимка във фб, постарали са се твоите мъже
Еми, аз пробвах дифузер преди известно време, но ми е трудно постоянно да усещам аромат в стаята, задушно ми става някак си.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #253 -:
февруари 15, 2021, 11:08:56 »
Бубе, то е до дни, в смисъл ако има някой главоболие или сополи, всеки ден едва ли бих пускала дифузера и аз. и то за няколко часа. при сополивеца обаче ще работи цяла нощ, той явно не понася парното и му се запушва носа...
щастливецът отдавна не е това което беше, е те повечето ресторанти из страната, независимо къде са, са с по добра кухня от прехвалената ни столица, ама това си е мое мнение и наблюдение..
Рат, не се излагай, пускай го да си починеш и ти, себелюбов е хубаво да имаме майките.
избрах си дифузер ултразвуков с дистанционно, булката ми се посмя че бил с дистанционно, ама всички знаем че не обичам да ставам да паля и гася някви неща
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #254 -:
февруари 15, 2021, 12:23:42 »
Булче, ей ся чух в колата по радиото и идвах да пиша, ама си ме изпреварила. Май по радиото говореха за това дали ще има американско гражданство.
Рат, ти пък. И двамата ще си изкарвате по-добре ако е на градина.
Бубе, мерси
хубаво сте разнообразили вие.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18