Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 11:29:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Септември 2020
Страници: [
1
]
2
3
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Септември 2020 (Прочетена 69648 пъти)
always_and_forever
Заслужил майстор на спорта
Септември 2020
«
-:
септември 01, 2020, 08:48:07 »
Здравейте в новия месец! Дано е топъл, защото хич и не искам лятото да си отива.
Много се усеща вече как денят става по-къс.
Тази нощ успях да спя. После ще ходя да търся подарък, защото сме на рожден ден утре.
Честит празник на М. и С. на
Маги
и
Аличка
! И ако пропускам някой друг..
Хайде хубав ден!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
Re:Септември 2020
«
Отговор #1 -:
септември 01, 2020, 08:57:19 »
Публикации: 4853
яхнала метлата
Моят сватбен албум
Профил Лично съобщение (Неактивен)
Re:Август 20201
« -: Днес в 09:44:55 »
Отговори с цитатЦитат Редактирай съобщениетоПромени Изтрий съобщениетоПремахни Раздели темаРаздели тема
Добро утро или ден, както ви е добре. Как сте днес? Аз се завърнаха към ежедневието си, на баскетбол съм. Имаме зъбни драми ама за това ще пиша в нашата тема.
Свекърва много ама много си права за лекарите. И аз от доста такива чух много страшни неща за вируса и ги виждам как абдикират един по един. Страх ги е, а и нямат стимул.
Да ви кажа аз след вихъра Водолей всичко мога да преживея. А пък племенникадето е уж кротка риба като бебе ни разказа играта на фамилията, сега е душичка голяма, но тогава.... Легенди се носят за него. А в къщи е взривоопасно аз козирог мъжа теле(голямо), един водолей и два стрелеца. Веселба!
Миме, благодаря добре че писа съвсем съм изключила. Али, да е честито момчето ти!
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #2 -:
септември 01, 2020, 09:18:19 »
Добро утро!
Аз изобщо не съм спала тая вечер, първо човешкия Звяр прави панаири през нощта, вода му се пило, да се гушнел в мен.Котешкия Звяр чу калабълка и реши да се присъедини към нас, идва, бута се в нас, мърка, играе му се, абеее купон. След като се развиках и двамата се кротнаха...
За зодиите, майка ми, свекърва ми и баща ми са скорпиони, от всички е най-благ баща ми, нооо ако много го ядосаш залита в другата крайност.
ПС Ей да му е вечно името на Симеон!
Иии след един спокоен и мързелив август, ред е на един динамичен и труден септември...
Цитат на: магито в септември 01, 2020, 08:57:19
Публикации: 4853
яхнала метлата
«
Последна редакция: септември 01, 2020, 09:21:55 от bulche91
»
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #3 -:
септември 01, 2020, 09:32:17 »
Булче, ти зорлем си го направи сложно с котешкия звяр
Аааа не е ли ретрограден меркурий по време на корона- за нас е песен, нали ?
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #4 -:
септември 01, 2020, 09:40:23 »
Дупе да ми е здраво, така се надявах септември да е кротък. Ехххх ...
Абе чакайте да развеселя обстановката. Вкъщи преди гледахме dragons den това са английски инвеститори, ходят предприемачи, презентират си идеите 7 евентуално им дават пари. Американската версия я има в нетфликс sharks tank. Вчера имаше едни, дето продаваха no phone:
https://www.thenophone.com/products/the-nophone
Много се смях на описанието. Понякога и аз и мъжа ми имаме нужда от детокс с тия телефони, особено сега като сме вкъщи сме по цял ден на тях, та тоз nophone ми се стори не толкоз зле.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #5 -:
септември 01, 2020, 10:05:52 »
Хаха,
Виви,
хубава реклама! И дълга, съвсем ретро
Голям кеф с огледалцето, вместо селфи
.
Честит нов месец, честито и на празнуващите!
Много обичам септември, както винаги по това време казвам, създавал ми е чувство за добре свършена работа.
Да видим тази година как ще е, да сме здрави само, гневът и техническите проблеми ще си ги изтърпим!
Булка
, човешкият Звяр след някоя година хич и няма да иска да ти се гуши, ама от котешкия няма спасение. Ще идва редовно да те буди в ранни зори и да си завира подопашието под носа ти. Сега му е времето да разбере, че спалнята е само за вас, той място там няма.
Сега е лек и весел, ама като стане 6 кила и ти натисне шията, хем топли, хем тежи, хем и се ядосва, когато ти мръднеш...
Хубав и успешен ден на всички ни, пак ще е горещо.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #6 -:
септември 01, 2020, 10:21:46 »
Хай от дзена с чайките
Бах м***у ( извинете за френския) и на ретроградните а у.... край няма, ама който зареждал батериите лятото, зареждал
Аз се подготвям за динамиката психически, но сега ми е почивчено още и ми е кеф
На този етап предпочитам още едно подстригване на черта пред домашен любимец, някак струва ми се гоооляма хамалогия.... чудни са ми рибите и саксиите, нямам капацитет да се грижа за нещо щъкащо, което ще ръси косми... Булче, Свекърва е права,че е въпрос на оцеляване после понякога да се дресура от малко ( колкото може де, щото все пак е котка)... Котката на Сис е някакъв зъл гений на пакостите. Беше затлъстяла след кастрацията и я сложиха на диета... Нощем към 2 почваше да събаря книги от библиотеката, за да я нахранят
Активен
bulche91
Сватбен ГУРУ
Публикации: 627
«
Отговор #7 -:
септември 01, 2020, 10:43:41 »
Ааа то е ясно че си е набутвация, обаче очи не можем да откъснем от него и ни носи радост много за момента. Той завалията си ме определи мен за стопанина и не ме изпуска от поглед, аз до сега не съм имала коте което да не ми се е намърдвало в леглото, снощи успяхме да го избутаме, ама пустото е едно миловидно, мъркащо и леко намърдващо се с със сантиметри до теб. Иначе е кротушко, не дере, не прави бели, даже от вчера се научи и на кулата да си остри ноктите, единствено ми препикава една закачалка, ама не винаги и сега го борим. Той човешкия Звяр прави зулума, той е много гушкъбъл и ни се намърдва в леглото супер тайно,ама снощи имаше и претенции и обикаляше стаите хахах.Свекс ако се е метнал на брат ми човешкия Звяр, ще се гушка и след като го оженим,а като го гледам е същия характер като него. Брат ми все още и ляга в скута на майка ми, а е 185 см и 120 кила мъж
Активен
pandapanda
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
септември 01, 2020, 12:03:20 »
Здравейте в новия месец
Тук от снощи вали и май няма да спре до утре.
Но пък само 6 дни до градината остават.
Наскоро четох пресконференция на Курц. Тук за сега ще чакат да видят какво ще стане като започне учебната година и стане студено. Нов lockdown не е изключен, но пък лято 2021 щяло да е нормално.
Ние вчера се видяхме с колегата на мм, който наскоро дойде тук от България. Това е първият човек от март месец насам, който ми подава ръка за здрависване. Аз се усетих чак след като се здрависахме. Ние бяхме пред блока и се качих да си измия ръцете. След това карахме колело. Много му хареса в нашия град село. Може би докато работи от вкъщи ще му е добре тук, защото ако не друго поне ще може случайно да среща нас. Напоследък това, че познавам хората около нас и сме на здравей- как си ми носи комфорт.
Честит именици от вчера и днес!
Булче, брат ти е взел всички гушкъбъл гени у вас.
Активен
addicted_to_u
Професор
«
Отговор #9 -:
септември 01, 2020, 13:21:48 »
Хайде и от мен привет в новия месец!
И аз май като
Kiwi
човешки зверове мога да отгледам още 1-2, ама животинските имам чувството, че са извън моя контрол.
Аз освен ретроградния Меркурий другите ретрогради не ги разбирам.
Булче
, ти си по на ти с астрологията от къде се обогатяваш за значението на домове и планети? Имах едно приложение, но ми идваше много подробно като за съвсем дилетант.
Фери
, ако мога, ще съдействам, но вече не смея, че всеки си има вкус. Аз имам впечатления от маниера на общуване и качеството на изпълнение и смятам, че е добър, но на моята най-добра приятелка не успя да й удовлетвори желанията. То не е лесно да угодиш на човек, който не знае какво иска, но все пак вече не смея да казвам.
Хайде дано е спорен месеца, чувствам го като втора НГ. Възлагам надежди на новия сезон, дано се сбъднат!
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #10 -:
септември 01, 2020, 15:05:03 »
Булка,
котките живеят в матриархат, там най- възрастната женска е водеща фигура, та затова ти се мазни калпазанинът.
.
Вярно е, много радост носят и някак успокояват. Срещу нас има поне 7 тазгодишни котенца и понякога така ми се иска да си взема едно.
Като си припомня какъв ужас беше нашата, как ни дереше и ни хъскаше....твърдо
нье
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #11 -:
септември 01, 2020, 15:53:41 »
В непряка връзка с котешката тема, това меме много ми допадна:
https://www.instagram.com/p/CEmJ6HDlt5O/?igshid=1b27wayj4jg99
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #12 -:
септември 01, 2020, 16:47:35 »
Еми, колко типично за мен.
хич не се харесвам ама пусти интровертен характер ...
Аз имах котка като малка и беше много благо животно. Сега не бих си го причинила, макар че се бях понавила. Мъж ми е алергичен така или иначе имаме оправдание.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #13 -:
септември 02, 2020, 07:25:26 »
Добро утро, как сте?Аз нещо не спах добре и сега не съм човек.Днес е по-хладно, два дни не съм си подавала носа на вън следобедните часове, че тук не се дишаше.
Ние нали останахме с една котка, много ни е мъчно, че няма и втора, но за сега сме така.С две бебета хич не ми е до бебе коте.Като се сетя как в 5 часа сутринта решават да играят с нас и будят всички.Мерси съм за момента.Опитваме се да минем без куче, че каката искала куче, ама не малко куче иска голямо, харесала си е един лабрадор.Викам няма начин, кой ще се разправя с него?Само за куче сме.
Активен
marry_me
Професор
BE YOURSELF ;)
«
Отговор #14 -:
септември 02, 2020, 10:01:30 »
Привет, лейдис
Отдавна не съм се разписвала и не съм чела особено какви сте ги вършили
Мернах, че честитите на
Виви
и се върнах да разбера за какво. Виви, честито и от мен, леки оставащи месеци и прекрасна девойка на финала
Ще пробвам да се поразписвам от време на време, когато има някакъв душевен комфорт в мен
Това лято не успях да почивам, взех си два петъка досега. Този уикенд пак ще забегна в петък и ще имам четири дни. Следващата седмица ми се очертава пълна със социални контакти. Животът ми е още в кашони и чака разопаковане и подреждане. Ама вече месец не мога да стигна до това
Ратче
, отскоро и аз съм багаж на моторист
И само се чудим къде да забегнем уикендите. Много ми харесва усещането да се возя на мотор
За Короната от два месеца грам не знам какво става
В момента живея все едно я няма, че си имам други драми на главата
Приятели в чужбина разказват как е при тях, но настроениета на хората са да няма повече локдаун.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
21
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>